Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 5 minutes ago, Szermac said:Chyba trochę inaczej zapamiętaliście walke w Downpour Ja o tej grze już zapomniałem niech sobie leży na półce i nabiera wartości. Pamiętam tylko maszkary, które były trochę podobne do tych z f.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Biorąc pod uwagę, że w Downpour były aż 3 maszkary, to nie wiem w czym podobne, z twarzy chyba xD Gdzie w f już widziałem z 6 rodzai xD
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 12 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ja o tej grze już zapomniałem niech sobie leży na półce i nabiera wartości. Pamiętam tylko maszkary, które były trochę podobne do tych z f.Zaćmienie, o Homecoming myślałem. Kawał porządnego Silenta, walka ze Scarlet.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 3 minutes ago, Szermac said:Homecoming najlepszy nie japoński Sajlencik Nie, Origins.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 12 minut temu, Czoperrr napisał(a):Nie, Origins.Podbijam - Shattered Memories, przynajmniej jeśli chodzi o fabułę. Nie wiem nawet czy nie najlepszy (tak, grałem w SH2). Skończyłem w styczniu, a po tych kilku miesiącach wciąż wracam do niej myślami.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Ależ kurwa sajlencik ze zdjęcia się wylewa ;))Chyba akurat na tym zdjęciu to nie bardzo :D. Chyba, że mowa o tym ostatnim darmowym na PS5, gdzie był podobny motyw, nowy dla serii38 minut temu, Szermac napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w Downpour były aż 3 maszkary, to nie wiem w czym podobne, z twarzy chyba xD Gdzie w f już widziałem z 6 rodzai xDNo co Wy, świetna część, jak na swoje czasy, gdzie survival horrory miały kiepskie lata...2 godziny temu, Bzduras napisał(a):Silent Hill GOTY contender? Nie myślałem, że dożyję, a tutaj 2gi raz z rzędu xD.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Spokojnie to tylko spinoff, mało Silentowy, ale może być dobry horrorek, patrzyłem na gameplay i jest w porządku.raw gameplay z demka https://www.youtube.com/watch?v=lpfzAzUa7y8
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Reakcje przeciwników na ciosy są okropne. Pewnie już tego nie poprawią do premiery.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 15 minutes ago, KrYcHu_89 said:Spokojnie to tylko spinoff, mało Silentowy, ale może być dobry horrorek, patrzyłem na gameplay i jest w porządku.raw gameplay z demka https://www.youtube.com/watch?v=lpfzAzUa7y8Obejrzałbym tak jak tamten 12 minutowy ale później będę żałował, że widziałem za dużo. W takich gierkach jak SH czy RE wole nic nie oglądać przed zakupem albo absolutne minimum. SH2R widziałem tylko jeden trailer. RE2R, RE4R, REVIII brałem w ciemno :D
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie oglądajcie ja już żałuje że widziałem jeden fragment. Lepiej sobie odsłuchać. A beka że Konami zalecało grać na story mode IGN widać już wszyscy wiedzą jakie to są downy growi dziennikarze XD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 minutę temu, messer88 napisał(a):Nie oglądajcie ja już żałuje że widziałem jeden fragment. Lepiej sobie odsłuchać.A beka że Konami zalecało grać na story mode IGN widać już wszyscy wiedzą jakie to są downy growi dziennikarze XDTen fragment akurat widziałem z game journalist mode i ten o GOTY na końcu, beka xD.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Pięknie to wygląda i czoperowi sie nie podoba więc coraz bardziej myśle nad zakupem day one
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. o jest counter, GOTY. To już może nie być tego levelowania przy kapliczkach.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 7 minutes ago, Pupcio said:Pięknie to wygląda i czoperowi sie nie podoba więc coraz bardziej myśle nad zakupem day oneParę lat urośniesz to ci minie wkręta na japońskie mundurki i małe dziewczynki.Oglądam materiał IGN z przewijaniem no i klimat jest, lokacje bardzo fajne, ale walka słabiutka. Oby było jej jak najmniej. No i nie jest to Silent od japończyków bo studio jest tajwańskie i mało doświadczone, parę osób z JPN tego nie zmienia bo nie wiadomo w jakiej są formie. Twórca SH1 jest w kiepskiej patrząc na Slitterhead.Poczeka się na recki i weźmie poniżej 2 stówek jak potanieje. W każdym razie następne miesiące dla fanów horrorów są dobre - SHf, Cronos, a w przyszłym roku boski SH1R, na którego już się ślinie i moczę po nocach.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minutes ago, messer88 said:W tym roku jeszcze Tormented Souls 2 ma wpaść.Z tym poczekam na grube przeceny, jedynkę kupiłem za 5zł na Xboxa.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Parę lat urośniesz to ci minie wkręta na japońskie mundurki i małe dziewczynki.Oglądam materiał IGN z przewijaniem no i klimat jest, lokacje bardzo fajne, ale walka słabiutka. Oby było jej jak najmniej. No i nie jest to Silent od japończyków bo studio jest tajwańskie i mało doświadczone, parę osób z JPN tego nie zmienia bo nie wiadomo w jakiej są formie. Twórca SH1 jest w kiepskiej patrząc na Slitterhead.Poczeka się na recki i weźmie poniżej 2 stówek jak potanieje. W każdym razie następne miesiące dla fanów horrorów są dobre - SHf, Cronos, a w przyszłym roku boski SH1R, na którego już się ślinie i moczę po nocach.Właśnie te chińskie problemy dzieci mnie średnio interesują bo już je widziałem 50 razy w bajkach i grach. Ale japońskie miasteczko w latach 60 fajne
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 17 minutes ago, Pupcio said:Właśnie te chińskie problemy dzieci mnie średnio interesują bo już je widziałem 50 razy w bajkach i grach. Ale japońskie miasteczko w latach 60 fajneTutaj pełna zgoda, lokacje wyglądają baaardzo klimatycznie.