Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 6 minutes ago, Szermac said:Tajwańskie horrory to top topów, także Neobards też zrobiło kilka produkcji top topów horrorów np RE:Verse i REsistance :)
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Pięknie to wygląda i czoperowi sie nie podoba więc coraz bardziej myśle nad zakupem day oneElegancko, potwierdzili już czy będzie na game cardzie czy całość na nośniku? :)
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 2 godziny temu, Szermac napisał(a):Homecoming najlepszy nie japoński Sajlencik Pierwsza połowa w Sheperds Glen zajebista, siada mocno w SH.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Also confirmed 5 endings, including a "UFO Ending", though on the 1st run only 1 ending available. On New Game+ there's new cutscenes, areas & bosses not available on the 1st run.Staminka, perki, ale soulsliczek
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 7 minut temu, Szermac napisał(a):Staminka, perki, ale soulsliczek 12-13 hours of story ma być, więc trochę poniżej Cronosa, niemniej jednak wystarczająca krótka, by skończyć w 2/3 wieczorki pierwsze przejście rzecz jasna :).A zapewne za 2-3 latka jeszcze rimejczek jedyneczki .
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):A zapewne za 2-3 latka jeszcze rimejczek jedyneczki .Szybciej będzie
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Teraz, Szermac napisał(a):Szybciej będzieNiby 2027 planują.Ale jeszcze Born From A Wish i Townfall pomiędzy mogą wpaść.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 2 godziny temu, Szermac napisał(a):Staminka, perki, ale soulsliczek pierwszy punkt bardzo cieszy hehe niszczące sie bronie jak w zeldzie też mogą świadczyć o wybitności tej produkcji
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 25 minut temu, Pupcio napisał(a):niszczące sie bronie jak w zeldzie demon soulsach też mogą świadczyć o wybitności tej produkcji fixed
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):12-13 hours of story ma być, więc trochę poniżej Cronosa, niemniej jednak wystarczająca krótka, by skończyć w 2/3 wieczorki pierwsze przejście rzecz jasna :).Ale będzie można różnymi buildami przechodzić
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Prawie jak E.Ring. Ale przecież to nie jest open word to co ja tam widzę? No jak nic E.R.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Zniszczalne bronie? Stamina? Trudniejsze omijanie przeciwników czyli de facto zmuszanie gracza do walki? Porównanie do SH4, gdzie melee to była absolutna porażka? Kurde, ale mi spadła podjara. Taki dobry setting i szansa na ciekawe story, ale gameplay wprost cuchnie kolejnym soulslajkiem zmieszanym z Callisto Protocol, co po prostu nie ma szans iść w parze ze strasznym, klimatycznym horrorem (wymieńcie mi chociaż jedną napierdalankę, która faktycznie straszy, poczekam). Nie oglądam żadnych gameplayów, ale ciągłe lanie potworów po pyskach miotłą czy innym mopem w wykonaniu drobnej Azjatki brzmi jak niezła parodia. Oj będzie mocny dysonans na linii gameplay-scenariusz. Nie mogli po prostu zrobić normalnej przygodówki albo chociaż skradanki? :/ Edytowane 1 sierpnia 20251 r przez Josh
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Okej czyli w końcu ktoś się zgadza bo rano pisałem, że to kolejny soulslike to zostałem wyśmiany.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Na papierze to brzmi fatalnie, zupełnie inaczej niż sobie tę grę wyobrażałem. Albo będzie największe rozczarowanie roku albo największe pozytywne zaskoczenie jeżeli jakimś cudem to się sprawdzi w praktyce, ale wątpię bo Callisto próbowało zrobić dokładnie to samo i się elegancko wyjebało.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Autor Odmawiam grania w remake SH2 bo tam ciągle jest walka, tutaj to już w ogóle będzie silent souls, szkoda ale takie są TRENDYKto kupuje SH dla akcji i walki.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Nie no ta walka wygląda, delikatnie mówiąc, słabo Wciąż liczę na to, że tylko tak wygląda i będzie się ciachać chociaż przyzwoicie ale… no właśnie.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r No nie ukrywam, że połączenie meelee bez impetu, staminy i trudniejszego omijania wrogów uderzyło nieco w mój hype. Zwłaszcza, że remake dwójki pokazał, że można zrobić działającą walkę w bliskim dystansie i można było się na niej zwyczajnie wzorować.
Opublikowano 2 sierpnia 20251 r Wysypało mase gameplayi wczoraj. Zajebiście to wygląda, lokacje, zagadki, klimacik i story zapowiadają się super. Jednak na tego typu walkę też nie byłem gotowy. Zobaczymy jak to wszystko będzie czuć z padem w łapie. Już niedługo.
Opublikowano 2 sierpnia 20251 r 12 godzin temu, Figaro napisał(a):Odmawiam grania w remake SH2 bo tam ciągle jest walka, tutaj to już w ogóle będzie silent souls, szkoda ale takie są TRENDYKto kupuje SH dla akcji i walki.Zawsze można włączyć poziom trudności walk na story mode i zagadki na max. Zarówno w SH2R, jak i w f jest taka możliwość. Wtedy walka zajmuje znacznie mniej czasu, w SH2R w zasadzie tylko w Prison przesadzili z wrogami, reszta była ok.
Opublikowano 2 sierpnia 20251 r Obejrzałem i wygląda to dokładnie tak samo jak się obawiałem. Klimat ujebany koncertowo przez gameplay.