Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie chociaż mikołajowi majtki ubrać, bo jeszcze nawet z wyra nie wstał a już pełne sanie zapakowane prezentami :obama:

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

No panie, instalka już idzie, będą święta jak w 1998 - kołderka, ekran i pakowanie Squalla na Snow Lionach, a obok otwarty segregator:

Pokaż ukrytą zawartość

WQ4dt4T.jpg

aM7VhMi.jpg

:banderas:

Tez miałem specjalny zestaw, nadal go mam w sumie.

Spoiler

20221219_202721.thumb.jpg.a9e6e5c79c108750e414ec121014855a.jpg20221219_202811.thumb.jpg.d74d149eb04f53becd9feb8ec4ca4bf6.jpg

Opublikowano

Dokładnie z tego kompendium są ksera w segregatorku, za szczyla nie miałem kasy na takie artefakty i święte Graale gamingu :obama: Ale starą kopię FFVIII na PSXa dalej trzymam w domu.

Opublikowano

Niby człowiek mówił, że się więcej nie da na to nabrać. Bo przecie już tyle razy się tak działo i potem nauka była wyciągana z tego co się stało. 

Az tu nagle kolega @Veliussię odzywa, rozmowa o tym, że święta, że putinflacja, że hajsu nie ma. Idę położyć dzieci spać, wracam i coś tam grzebię i nagle widzę jakąś egzotykę na pasku powiadomień. Wchodzę, a tam oczywiście co?

spacer.png

Dopiero po trzykrotnym przeczytaniu dotarło do mnie co się właśnie stało. 

giphy.gif?cid=6c09b952b61dea5c20ee2fea5a

I dojechał mnie jak co roku, patrząc prosto w oczy sprzedał mi lepa. @Velius nie zmieniaj się chłopie i nie bierz jeńców! Dziękować i bez obioru!

Opublikowano

Velsu jak co roku dopierdala, tylko bunkra szukać xD

Opublikowano

Full auto, losowanie pary było w pierwszych latach, a i tak zawsze kończyło się na FFA, więc Velsu odszedł od tej formuły i każdy robi prezenty komu chce, ile razy chce i za ile chce.

Opublikowano
4 minuty temu, Velius napisał:

Nic jeszcze nie widziales :yao:

Mam nadzieje, że jesteście gotowi

commando-arnold.gif

Opublikowano

I koniec ode mnie, piec postanowił się zepsuć, a fachowiec przytulił do ręki cały budżet giftowy plus nadwyżkę za części :rayos: Dziękuję za udział, przepraszam tych, których miałem jeszcze obdarować, ale z pustego i Salomon nie naleje :(

Opublikowano
I koniec ode mnie, piec postanowił się zepsuć, a fachowiec przytulił do ręki cały budżet giftowy plus nadwyżkę za części :rayos: Dziękuję za udział, przepraszam tych, których miałem jeszcze obdarować, ale z pustego i Salomon nie naleje [emoji20]
Mogłeś odpalić Finala, komp ogrzał by chatę :D
Opublikowano

Przecież ósemka działa na komputerach podłączonych do prądu, to nie ta część rozgrzewa serduszka i komkutery tłumów ;)

Opublikowano
25 minut temu, Bzduras napisał:

I koniec ode mnie, piec postanowił się zepsuć, a fachowiec przytulił do ręki cały budżet giftowy plus nadwyżkę za części :rayos: Dziękuję za udział, przepraszam tych, których miałem jeszcze obdarować, ale z pustego i Salomon nie naleje :(

Co się stało konkretnie? 

Opublikowano

Pytaj mnie, a ja Ciebie, nie znam się na tym - gość przyszedł, coś poodkręcał, coś powymieniał, coś poregulował i zgarnął kasę. Ważne, że działa, bo wczoraj w ogóle nie startował.

edit: to coś to chyba dysza olejowa albo układ zapalnika, w każdym razie ten element co służy za przepływ gazu do iskrownika albo czegoś tam.

Opublikowano
  • Autor

No i @Pupciopróbuje mnie POIRYTOWAĆ rzucając prezentem w twarz :) Bardzo dziękuje, w święta bedzie robiona kawa ze szczypta horroru :banderas:

Ale serio, 48h do wyprzedaży, wstrzymajcie sie już koledzy, kupienie prezentu na promocji to oszczedność a oszczedność to szansa na jeszcze jeden prezent dla kogoś i sprawienie troche wiekszej ilosci radości w te swięta ;)

image.thumb.png.435102818bee74ed3cd4ad0f4d6b1a37.png

Opublikowano

Ja odpadam bo mi głupio jak nie ogrywam gier które dostaję. A na forum już praktycznie mnie nie ma. Wpadłem bo temat zobaczyłem.  Dziękuję za prezenty przez te wszystkie lata i za pozwolenie mi brac udziału. Gp plus moje kupowanie premier powoduje że naprawde nie ma gier poza może 2-3 drogimi grami na wish liście które chce ograć. Fajna inicjatywa i miłej zabawy biorącym udział życzę :)

Opublikowano

Dopiero teraz przeczytałem :shieeet: chuy tam, dostałeś prezent pożegnalny xD

Opublikowano

Ja odpadam bo mi głupio jak nie ogrywam gier które dostaję. A na forum już praktycznie mnie nie ma. Wpadłem bo temat zobaczyłem.  Dziękuję za prezenty przez te wszystkie lata i za pozwolenie mi brac udziału. Gp plus moje kupowanie premier powoduje że naprawde nie ma gier poza może 2-3 drogimi grami na wish liście które chce ograć. Fajna inicjatywa i miłej zabawy biorącym udział życzę :)

EDYCJA POSTA: 

@Pupciospacer.png

spacer.png

Opublikowano

To jakiś trik, że trzeba napisać że się odpada i wtedy się dostaje gierkę? [emoji1787][emoji1787][emoji1787] jak tak to ODPADAM! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]