Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Korzystając z okazji to życzę wam Wesołych świąt i smacznego jajka;) 
Coś mi się wydaje że w tym roku jest więcej mordobicia niż w poprzedniej edycji.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

Alez wlasnie dostalem w ryj :banderas:

spacer.png

Pieknie dziekuje Panie @Ukukuki Forumek w decydkowanym temacie mowi ze lepiej grac babeczka wiec tak wlasnie bedzie grane!

Opublikowano

Patrzcie na to:

spacer.png

TAK JEBLO ZE STEAM DECK SIE UDUSIL I NIE WYRENDEROWAL GRAFIKI. No wspaniale Panowie. Pieknie dziekuje @Velius i @Rayos

Opublikowano

Dobra Panowie znikam na te pierogi. Wspaniale jest. Moze jakies drobne mi zostaly na wieczor ;)

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano
  • Autor

QRWAAAA musialem w podskoksach az wstac od stołu wigilijnego, ja pyerdoleeeeeee :obama:

o3LuHNP.png

@Dr.Czekoladachłopie coś Ty zrobił, ambulans już jedzie, a mówią ze to ja jestem nienormalny (w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiscie ;) ). Co tu sie odyebalo :whatuh:

Opublikowano

Oooo chuuuuuuuuuj,królu złoty!:wub::wub: Tego to się nie spodziewałem. Podobno najlepszy pokaz Ray Tracing! Ostry strzał po kolacji wigilijnej od @Dr.Czekolada! ae19956939904b5abfaf097e9bbe56a7.jpg

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

Dopiero zgarnąłem prezenty spod choinki a tu znowu kolejny cyfrowy sztos :obama: Tym razem potężny Czekolad wysłał mi gierke na dzisiejszy wieczór, wielkie dzięki <3 

Zrzut-ekranu-2022-12-24-181843.jpg

Opublikowano

Czillerka po kolacji, brzuch pełny, lekko sobie przysypiam... Aż słyszę huk. Jak się zerwałem to sobie nie wyobrażacie, idę zobaczyć co jebło, a za chwilę okazuje się, że to mnie jebnął @Dr.Czekolada obuchem prosto w serducho. No patrzcie sami na tego świra:

spacer.png

JA JEBIĘ :pika: Kłaniam się, walę allachy dziękczynnie i pytam, kiedy na wódkę wpadasz!

Opublikowano

Ot po jedzonku i odegraniu debiutanckiej roli Mikołaja biorę telefon w ręce a tu...
spacer.png

Pięknie dziękuję. Mam nadzieję że mój kot nie wykaże zbytniego zainteresowania monitorem.

Opublikowano

Czekolad to

jest jednak pozytywnie pierdolniety xD 

meOShg1.png

39 minut temu, sprite napisał:

@Dr.Czekolada@Kosmos Proszę o sprawdzenie steama.

@StarhProsze o sprawdzenie czatu na steamie.

:spicy:

Napisz na pw, bo w robocie nie mam jak czatu ze steama odczytać :pawel:

Opublikowano
Teraz, sprite napisał:

@Starhmasz zablokowane pw na forumku xd

Już nie jest zablokowane 

czytala Krystyna czubowna głosem kurwinoxa 

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

Już nie jest zablokowane 

czytala Krystyna czubowna głosem kurwinoxa 

dalej nie działa :/ 

Opublikowano

Spyro mega gierka na świąteczny okres polecam nie zwlekać z grankiem 

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Spyro mega gierka na świąteczny okres polecam nie zwlekać z grankiem 

Dokładnie! Super gierka w ten czas,

rowniez bardzo polecam smoczka 

Opublikowano

Człowiek najedzony siada do kąkutera a tu

spacer.pngspacer.png

Dziękuję chłopaki, tematycznie zrobiło się horrorowo :D

Kod od Frantika zawiera grę którą mam, Hot Wheels, myślę, że jak ktoś nie ma to może skorzystać.

Opublikowano

IMG.BB się zesrał i nie mogę wrzucić obrazków a Imgur od początku roku nie uploaduje mi już obrazków, nie wiem czemu. Trzeba ratować się jakimiś rakowymi serwisami ...

@Starh i @sprite wysłali mi Aragami. Musiałem Starha przeprosić i odwdzięczyć się. Jesteście wspaniali panowie:whatuh:

42b74896-d559-431f-a275-549ad4e9c33e.jpe

A w kodzie

33384877-c60b-48c5-ac3b-c5ce0692ab51.jpe

Ja pierdole :mog: muszę oddychać...

Opublikowano
9 minut temu, Widget napisał:

Kod od Frantika zawiera grę którą mam, Hot Wheels, myślę, że jak ktoś nie ma to może skorzystać.

Dziękuję :) 

(tutaj obrazek z tego jak aktywuję kod, ale coś jest nie tak z obrazkami teraz)