Opublikowano 24 grudnia 20222 l Korzystając z okazji to życzę wam Wesołych świąt i smacznego jajka;) Coś mi się wydaje że w tym roku jest więcej mordobicia niż w poprzedniej edycji.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Alez wlasnie dostalem w ryj Pieknie dziekuje Panie @Ukukuki Forumek w decydkowanym temacie mowi ze lepiej grac babeczka wiec tak wlasnie bedzie grane!
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Patrzcie na to: TAK JEBLO ZE STEAM DECK SIE UDUSIL I NIE WYRENDEROWAL GRAFIKI. No wspaniale Panowie. Pieknie dziekuje @Velius i @Rayos
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Dobra Panowie znikam na te pierogi. Wspaniale jest. Moze jakies drobne mi zostaly na wieczor Edytowane 24 grudnia 20222 l przez pawelgr5
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @PiPoLiNiO Mikołajowie w tym roku są naprawdę hojni. Bardzo Ci dziękuję!
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Autor QRWAAAA musialem w podskoksach az wstac od stołu wigilijnego, ja pyerdoleeeeeee @Dr.Czekoladachłopie coś Ty zrobił, ambulans już jedzie, a mówią ze to ja jestem nienormalny (w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiscie ). Co tu sie odyebalo
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Oooo chuuuuuuuuuj,królu złoty! Tego to się nie spodziewałem. Podobno najlepszy pokaz Ray Tracing! Ostry strzał po kolacji wigilijnej od @Dr.Czekolada! Edytowane 24 grudnia 20222 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Dopiero zgarnąłem prezenty spod choinki a tu znowu kolejny cyfrowy sztos Tym razem potężny Czekolad wysłał mi gierke na dzisiejszy wieczór, wielkie dzięki <3
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Czillerka po kolacji, brzuch pełny, lekko sobie przysypiam... Aż słyszę huk. Jak się zerwałem to sobie nie wyobrażacie, idę zobaczyć co jebło, a za chwilę okazuje się, że to mnie jebnął @Dr.Czekolada obuchem prosto w serducho. No patrzcie sami na tego świra: JA JEBIĘ Kłaniam się, walę allachy dziękczynnie i pytam, kiedy na wódkę wpadasz!
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @Dr.Czekolada@Kosmos Proszę o sprawdzenie steama. @StarhProsze o sprawdzenie czatu na steamie.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Ot po jedzonku i odegraniu debiutanckiej roli Mikołaja biorę telefon w ręce a tu... Pięknie dziękuję. Mam nadzieję że mój kot nie wykaże zbytniego zainteresowania monitorem.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Czekolad to jest jednak pozytywnie pierdolniety xD 39 minut temu, sprite napisał: @Dr.Czekolada@Kosmos Proszę o sprawdzenie steama. @StarhProsze o sprawdzenie czatu na steamie. Napisz na pw, bo w robocie nie mam jak czatu ze steama odczytać
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Teraz, sprite napisał: @Starhmasz zablokowane pw na forumku xd Już nie jest zablokowane czytala Krystyna czubowna głosem kurwinoxa
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Takie bomby tuż po kolacji wigilijnej. Dzięki@Sprite i @Dr.Czekolada. Nie wiem, kiedy wszystko ogram^^
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 2 minuty temu, Starh napisał: Już nie jest zablokowane czytala Krystyna czubowna głosem kurwinoxa dalej nie działa
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Spyro mega gierka na świąteczny okres polecam nie zwlekać z grankiem Dokładnie! Super gierka w ten czas, rowniez bardzo polecam smoczka
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Człowiek najedzony siada do kąkutera a tu Dziękuję chłopaki, tematycznie zrobiło się horrorowo Kod od Frantika zawiera grę którą mam, Hot Wheels, myślę, że jak ktoś nie ma to może skorzystać.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l IMG.BB się zesrał i nie mogę wrzucić obrazków a Imgur od początku roku nie uploaduje mi już obrazków, nie wiem czemu. Trzeba ratować się jakimiś rakowymi serwisami ... @Starh i @sprite wysłali mi Aragami. Musiałem Starha przeprosić i odwdzięczyć się. Jesteście wspaniali panowie A w kodzie Ja pierdole muszę oddychać...
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 9 minut temu, Widget napisał: Kod od Frantika zawiera grę którą mam, Hot Wheels, myślę, że jak ktoś nie ma to może skorzystać. Dziękuję (tutaj obrazek z tego jak aktywuję kod, ale coś jest nie tak z obrazkami teraz)