Banny 2 656 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 UX na polskiej stronie to jakaś porażka. 10 min szukałem linku by się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Tulsa King ależ to jest złoto tzn. inaczej nie jest to jakiś wybitny serial pokroju Soprano, ba nawet jako serial gangsterski (którym niby jest) powiedziałbym, że jest średnio słaby. Ale po pierwsze Sly który jest kapitalny, po drugie humor i tu znowu Sly. Jego zderzenie i reakcje ze współczesnym światem, młodszym pokoleniem (siedział 25 lat) to złoto. Trochę mi to przypomina Człowieka Demolkę. Po trzecie serial trochę konstrukcją odcinków, prosta historią i niektórymi (niedorzecznymi) akcjami, przypomina mi seriale z lat 90. Ale w tym pozytywnym sensie, czekam na drugi sezon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Nowe odcinki pojawiają się w jakiś konkretny dzień tygodnia jak w innych serwisach? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Niby tak, ale z tego co widzę to randomowo to uzupełniają xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 1923 – nowe odcinki po jednym co tydzień w poniedziałki Yellowstone sezon 5 – nowe odcinki po jednym w poniedziałki we wtorki po południu takie info znalazłem no i widzę że 1923 jeszcze nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Ale polski sztos nadchodzi. Reżyser od Ślepnąc od Świateł. Może być życiowa rola Szyca 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Skusiłem się na promkę 15 zł miesięcznie na 12 miesięcy i już lecę z Californication. Kiedyś oglądałem, ale chyba skończyłem przed finałem. Ten serial to złoto, a Duchovny dokonał czegoś niemożliwego - swoją kreacją Hanka Muddy'ego sprawił, że przestałem w nim widzieć Foxa Muldera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 W dniu 6.06.2023 o 20:45, sprite napisał: Ale polski sztos nadchodzi. Reżyser od Ślepnąc od Świateł. Może być życiowa rola Szyca Oglądałem na bieżąco i nie ukrywam podobało mi się. Lubie takie tanie monologi o ekzystencji, o warszawie i o tym jak życie jest chujowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 od jutra nowy serial na sky. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 The Offer? Ktoś, coś? 1 sezon , 10 odcinków serialu opowiada o tym jak powstawał Ojciec Chrzestny. Kapitalna sprawa. https://www.filmweb.pl/serial/The+Offer-2022-868571 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 5 godzin temu, Słupek napisał: The Offer? Ktoś, coś? 1 sezon , 10 odcinków serialu opowiada o tym jak powstawał Ojciec Chrzestny. Kapitalna sprawa. https://www.filmweb.pl/serial/The+Offer-2022-868571 Obejrzałeś to fajne? przybieram się i przybieram aby włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 obejrzałem, bardzo spokooo. jak jesteś fanem Ojca Chrzestnego to mózg zniszczony co się odpierdzialalo przy produkcji filmu. ale nawet jak nie przepadasz to myślę, że przyjemny serial o Hollywood, produkcjach z tamtego okresu, latach 60/70 i ciekawostkach filmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Jest tam poruszany wątek z Brando, że sprzedał swoje 5% z zysków za jakieś drobne? Stracił przez to kilkanaście milionów i to było powodem dlaczego nie chciał wystąpić w dwójce, Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 jest wątek gaży dla Brando. w ogóle sceny pozyskiwania Brando i Pacino są świetne, kiedy Brando pierwszy raz pokazuje jak zagra Corleone. czy wątek, że szef Paramountu za cholerę nie chce zgodzić się na Pacino. bo jest za niski, "nie chcę tego kurdupla" itd. mega sprawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Oj tak, wątek Brando z czwartego odcinka jest genialny. Dzisiaj wskoczą odcinki od 5 do 7. Ten seria jest tak świetny, że aż szkoda go kończyć. Co polecacie po ? Poker Face czy Yellowstone ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Yellowstone rewelacyjny, syndrom jeszcze jednego odcinka nagminny Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Przeleciałem szybko wątek i trochę nakręciliście. Do 30 września jest promka za 15 zł miesięcznie przez rok, więc chyba się skusze, chociażby dla samego The Offer i Tulsa King. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 też mam za 15 ziko i prawdę mówiąc obok hbo to mój ulubiony vod. mało contentu ale treściwy, klasyki filmowe, nowości filmowe, dobre seriale. największy minus to fullhd i stereo xd no ale powiedzmy, że za taką cenę mniej boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 No przyznam, ze na tym skyshowtime to samo geste. Tulsa King zajebisty, teraz jestem po 5 odcinku The Offer i muj borze Polecam fanom Godfathera, czyli wszystkim ludziom na swiecie, no bo w sumie na chuj zyc jak sie nie uwielbia Godfathera? Ale tak na powaznie to serial dla kazdego, najlepsze co widzialem w tym roku. Wzialem darmowe 7 dni ale zostawie na dluzej bo jeszcze Warszawianka i Yellowstone do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) Potwierdzam, że The Offer, to czysty rozpierdol. Dosłownie każdy element się tam zgadza, ale mam wrażenie, że jest trochę o tym zbyt cicho. Właśnie sprawdzam meta, a tam średnie żółtko. Z reguły - przeciwieństwie do gier - im ufam, bo tutaj jest względnie miarodajnie. The Offer season 1 - Metacritic No i co teraz? Edytowane 27 Września 2023 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Wziąłem rok w tej promce, bo mają trochę staroci które chce nadrobić. Dziś ostatni dzień gdyby ktoś chciał skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 nakoksowanego misia trzeba sprawdzić Lioness też może być spoko akcyjniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 6 minut temu, Colin napisał: nakoksowanego misia trzeba sprawdzić Lioness też może być spoko akcyjniak. Black phone jak ktoś nie widział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Jestem po trzech odcinkach The Offer i to jest absolutne ZŁOTO! Bawię się znakomicie, chłonąc każdą scenę. Wszystko się tutaj zgadza... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Najgorszy player w przeglądarce z jakim miałem styczność. Jak za długo mam pause, to nie da się wznowić oglądania, tylko musze odświeżać przeglądarkę, zle tez zapamietuje w ktorym momencie konczylem ogladac, czasem i z 10 minut wczesniej się odcinek włączy. Tragedia. Disney, netflix, prime zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi