Opublikowano 20 września 20168 l z czesci na czesci dokladaja tych minigierek i to juz absurdalne ilosci zawartosci zaczyna obierac, ale dobrze, mini gierki w tej serii zawsze na propsie
Opublikowano 20 września 20168 l Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania.
Opublikowano 20 września 20168 l Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania. Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).
Opublikowano 20 września 20168 l FAP! FAP! FAP! Już wyczuwam tą dramę! ALEŻ BĘDZIE GRANE W STYCZNIU 2017 ROKU! Play-Asia bierzcie moje dolary! W styczniu 2017 roku wychodzi Zero, na 6 poczekamy pewnie gdzieś tak do 2020 roku.
Opublikowano 21 września 20168 l Ale ja zagram już w styczniu [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 21 września 20168 l Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin). Bo Kiwami to tylko jedynka w nowej oprawie z paroma usprawnieniami. Widocznie aż tak nie chcieli siedzieć nad tą częścią skoro zapewne już wtenczas pracowali nad Y6.
Opublikowano 21 września 20168 l Ale ja zagram już w styczniu [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest...
Opublikowano 22 września 20168 l Niestety, ale ja nie mogę się doczekać. Y0 tak nakręciła mnie na tą serię. Na Ishin też się nie zawiodłem.
Opublikowano 22 września 20168 l Ale ja zagram już w styczniu [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest... Da sie w ogole tak gre przejsc nie znajac japonskiego?
Opublikowano 22 września 20168 l Da sie, mozna sie nawet bawic bardzo dobrze, a jak, ale w moim przypadku to ostatecznosc, musze miec 100% pewnosci ze nie doczekam sie tlumaczenia.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Gosciu już gra. Podobno gówniany(niestabilny) framerate nawet w minigierkach. Ciekawe czy VF5 będzie działał w 60 fpsach...
Opublikowano 29 listopada 20168 l Wlasnie sie pojawilo w japonskim storze demko wazace ja py.er.do.le uwaga 36gb. Dzakuzi Edytowane 29 listopada 20168 l przez Zetta
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Yakuza 6 po angielsku na początku 2018 roku! Yakuza Kiwami - lato 2017! Edytowane 3 grudnia 20168 l przez ornit
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Coraz krocej trzeba czekac na te Yakuzy po angielsku, podoba mi sie ten trend
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Same miłe niespodzianki związane z serią RGG. Tak po cichu liczyłem,że może wyplują ang wersję Kiwami ale nie sądziłem,że nastąpi to tak "szybko". A na dokładkę Y6. Szykują się piękne lata dla fanów klepania gęb oprychów z Kamurocho.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Ja też po cichu liczyłem że puszczą kiwami na zachodzie pod koniec 2k17 a tu taka niespodzianka. 3 Yakuzy w przeciągu roku? Okazuje się że można jeszcze jak dlaczego nie. Teraz poproszę remake y2 z premierą na zachodzie równo z Japonią.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Przydałaby się lista chronologiczna Yakuzy od której części i które zostały/zostaną przetłumaczone na angielski na dzień dzisiejszy, pomogło by to wielu graczom, bo większość się pyta co to kiwami i która to część.