Skocz do zawartości

Yakuza 6: The Song of Life

Featured Replies

Opublikowano

OBEMA!! :o

2441c1l.gif

To kiedy mówicie ta gra wychodzi na Zachodzie?

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 65,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wiadomo.

Opublikowano

z czesci na czesci dokladaja tych minigierek i to juz absurdalne ilosci zawartosci zaczyna obierac, ale dobrze, mini gierki w tej serii zawsze na propsie :)

Opublikowano

Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania.

Opublikowano

Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania.

Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).

Opublikowano

FAP! FAP! FAP! Już wyczuwam tą dramę! ALEŻ BĘDZIE GRANE W STYCZNIU 2017 ROKU! Play-Asia bierzcie moje dolary!

W styczniu 2017 roku wychodzi Zero, na 6 poczekamy pewnie gdzieś tak do 2020 roku.

Opublikowano

Ale ja zagram już w styczniu [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).

Bo Kiwami to tylko jedynka w nowej oprawie z paroma usprawnieniami. Widocznie aż tak nie chcieli siedzieć nad tą częścią skoro zapewne już wtenczas pracowali nad Y6.

Opublikowano

Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest... :geek:

Opublikowano

Niestety, ale ja nie mogę się doczekać. Y0 tak nakręciła mnie na tą serię. Na Ishin też się nie zawiodłem.

Opublikowano

Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest... :geek:

Da sie w ogole tak gre przejsc nie znajac japonskiego?

Opublikowano

Da sie, mozna sie nawet bawic bardzo dobrze, a jak, ale w moim przypadku to ostatecznosc, musze miec 100% pewnosci ze nie doczekam sie tlumaczenia.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gosciu już gra. Podobno gówniany(niestabilny) framerate nawet w minigierkach. Ciekawe czy VF5 będzie działał w 60 fpsach...

Opublikowano

Wlasnie sie pojawilo w japonskim storze demko wazace ja py.er.do.le uwaga 36gb. Dzakuzi :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Mam nadzieję, że na wigilii będę już obijał się po Kamurocho :)

Opublikowano

Play-Asia autoryzowała mi właśnie kartę.

Opublikowano

Yakuza 6 po angielsku na początku 2018 roku!

Yakuza Kiwami - lato 2017!

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Coraz krocej trzeba czekac na te Yakuzy po angielsku, podoba mi sie ten trend :fsg:

Opublikowano

Potwierdzili ze beda wersje pudelkowe 6tki i Kiwami :banderas:

Opublikowano

Same miłe niespodzianki związane z serią RGG. Tak po cichu liczyłem,że może wyplują ang wersję Kiwami ale nie sądziłem,że nastąpi to tak  "szybko". A na dokładkę Y6. Szykują się piękne lata dla fanów klepania gęb oprychów z Kamurocho.

Opublikowano

Ja też po cichu liczyłem że puszczą kiwami na zachodzie pod koniec 2k17 a tu taka niespodzianka. 3 Yakuzy w przeciągu roku? Okazuje się że można jeszcze jak dlaczego nie. Teraz poproszę remake y2 z premierą na zachodzie równo z Japonią.

Opublikowano

Przydałaby się lista chronologiczna Yakuzy od której części i które zostały/zostaną przetłumaczone na angielski na dzień dzisiejszy, pomogło by to wielu graczom, bo większość się pyta co to kiwami i która to część.