Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza 6: The Song of Life

Featured Replies

Opublikowano

OBEMA!! :o

2441c1l.gif

To kiedy mówicie ta gra wychodzi na Zachodzie?

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 69,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wiadomo.

Opublikowano

z czesci na czesci dokladaja tych minigierek i to juz absurdalne ilosci zawartosci zaczyna obierac, ale dobrze, mini gierki w tej serii zawsze na propsie :)

Opublikowano

Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania.

Opublikowano

Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania.

Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).

Opublikowano

FAP! FAP! FAP! Już wyczuwam tą dramę! ALEŻ BĘDZIE GRANE W STYCZNIU 2017 ROKU! Play-Asia bierzcie moje dolary!

W styczniu 2017 roku wychodzi Zero, na 6 poczekamy pewnie gdzieś tak do 2020 roku.

Opublikowano

Ale ja zagram już w styczniu [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).

Bo Kiwami to tylko jedynka w nowej oprawie z paroma usprawnieniami. Widocznie aż tak nie chcieli siedzieć nad tą częścią skoro zapewne już wtenczas pracowali nad Y6.

Opublikowano

Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest... :geek:

Opublikowano

Niestety, ale ja nie mogę się doczekać. Y0 tak nakręciła mnie na tą serię. Na Ishin też się nie zawiodłem.

Opublikowano

Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest... :geek:

Da sie w ogole tak gre przejsc nie znajac japonskiego?

Opublikowano

Da sie, mozna sie nawet bawic bardzo dobrze, a jak, ale w moim przypadku to ostatecznosc, musze miec 100% pewnosci ze nie doczekam sie tlumaczenia.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gosciu już gra. Podobno gówniany(niestabilny) framerate nawet w minigierkach. Ciekawe czy VF5 będzie działał w 60 fpsach...

Opublikowano

Wlasnie sie pojawilo w japonskim storze demko wazace ja py.er.do.le uwaga 36gb. Dzakuzi :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Mam nadzieję, że na wigilii będę już obijał się po Kamurocho :)

Opublikowano

Play-Asia autoryzowała mi właśnie kartę.

Opublikowano

Yakuza 6 po angielsku na początku 2018 roku!

Yakuza Kiwami - lato 2017!

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Coraz krocej trzeba czekac na te Yakuzy po angielsku, podoba mi sie ten trend :fsg:

Opublikowano

Potwierdzili ze beda wersje pudelkowe 6tki i Kiwami :banderas:

Opublikowano

Same miłe niespodzianki związane z serią RGG. Tak po cichu liczyłem,że może wyplują ang wersję Kiwami ale nie sądziłem,że nastąpi to tak  "szybko". A na dokładkę Y6. Szykują się piękne lata dla fanów klepania gęb oprychów z Kamurocho.

Opublikowano

Ja też po cichu liczyłem że puszczą kiwami na zachodzie pod koniec 2k17 a tu taka niespodzianka. 3 Yakuzy w przeciągu roku? Okazuje się że można jeszcze jak dlaczego nie. Teraz poproszę remake y2 z premierą na zachodzie równo z Japonią.

Opublikowano

Przydałaby się lista chronologiczna Yakuzy od której części i które zostały/zostaną przetłumaczone na angielski na dzień dzisiejszy, pomogło by to wielu graczom, bo większość się pyta co to kiwami i która to część.