Opublikowano 6 października6 paź Na Decku zwykła mysz i klawiatura nabt działa, więc na rogu jest pewnie to samo
Opublikowano 6 października6 paź 48 minut temu, Chewie napisał(a):Czy będzie się dało podłączyć do tego monitor, mysz i klawiaturę? Widzę, że do zwykłego ally można podłączyć usb c do hdmi ale jak podłączyć mkb?BT, albo bezpośrednio po USB (ale zabraknie gniazdek do ładowania), albo przez jakiś hub USB (stacja dokująca może być). Generalnie tak samo jak do każdego PC, po prostu Rogal ma mniej portów, więc bliżej mu pod tym względem do laptopa.
Opublikowano 8 października8 paź Odpaliłem sobie to całe "Xbox Experiance" na zwykłym lapku Lenovo Legion. Działa to całkiem fajnie. Nie tak jak SteamOS ale idzie w dobrym kierunku (może poza ceną gamepassa). Odpalał ktoś już na zwykłym Ally Z1E? Jest jakaś różnica w wydajności? Czas pracy na baterii?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 minut temu, iluck85 napisał(a):Dzień wcześniej wysłali Czekam na wrażenia!Jak coś to w MediaMarkt można wziac z 1 rata darmową i sprzet wychodzi 3480.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, Homelander napisał(a):Opowiedz o tej xboxowej nakładce, sprzęt jak sprzęt, nikogoA mnie Ch**j ta nakładka. Ma leżeć lepiej w ręce tyle oczekuję od wymiany X na xbox X
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jest dobrzeJa się nadal miotam bo jest szansa, że to raz to odpalę i tyle go widzieli. W sumie zawsze można zwrócić :/
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. dużo recencji narzeka jednak na niedopracowany soft i na to że uwolnienie 2gb ramu z windowsa nie przekłada się na znaczące wzrosty wydajności. Słabsza wersja o podobnej specyfikacji do Steam Decka wydajnościowo wypada przez to słabiej od sprzętu Valve.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Bebechy nie są lepsze od steam decka? Wgrać tu linuksa albo tiny 11 i będzie chodzić lepiej
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. szkoda, ze ten sleep nie działa... ciekawe jak będzie się sprawdzać hibernacja.(ależ ten BF 6 i Kingdome Come działają na tym urządzeniu o_0)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. opowiadaj no! ile czasu upływa od wyjścia ze stanu hibernacji i resetu urządzenia do włączenia gry, bo akurat się system wyjebał! Jezu, że ja kiedyś będę hypował jakiś Handheld PC...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Spokojnie, dopiero folię nakleiłem. Ustawienia, klawiatury, net, aktualizacje, poinstalować te launchery, gry.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. ja jeszcze nie zamówiłem, ale u mnie może się przygoda zakończyć szybkim zwrotem xD
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Za długo z ASX siedzisz w dziale Xbox Jesscze jakieś analizy, wykresy i DF jak tam klatki względem Steam Decka i pasuje.I tak tego nie kupicie, więc nie wiem po co meczycie bule.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. TEGO nie. Ale jestem mocno zainteresowany co Xbox zrobił z systemem
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nic nie zrobił i nie zrobi. Ms nawet Windowsa nie skroil pod te handheldy. Moze skroi moze nie. Na teraz ten Windows ma swoje wady, ale dla mnie plus ze wrzucam co chce i tyle mnie interesuje z tego wszystkiego. Nie gram w pociągu ani w drodze do pracy więc hibernacja też mnie wali.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Z tego co widziałem na filmie to lepiej żeby nie zrobił nic.@easye koleś przetestował hibernację. Zostawił Decka naładowanego i tego ROGa na noc, po czym powtórzył jeszcze raz. Efekt ten sam: Deck rozładował się o 3% i wrócił do gry. ROG rozładował się o ponad 40 i ni cholery nie chciał się obudzić, twardy reset i utrata postępów. Także ten...