Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Na Decku to je musisz ręcznie dodać, jeśli to działa tak samo jak apka Xbox na PC to nic nie musisz robić, samo się pojawia
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie wiem dlaczego niektórzy są zaskoczeni, przecież było jasne, że to po prostu Windows z nakładką znaną już z innych tego typu urządzeń. Może za kilka lat będzie to wyglądało lepiej, wszyskto zależy od sprzedaży pierwszych urządzeń z nazwą Xbox.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Widzę, że co osoba to inna opinia o sprzecie. No nic jutro sam przetestuję.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No akurat opinie o sprzęcie są takie same: jest zajebisty. O oprogramowaniu też: jest do dupy
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wskoczyło Diablo z battle neta. Spoko, czas na danie główne. Jak się odpala po uruchomieniu sprzętu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 10 minut temu, Homelander napisał(a):No akurat opinie o sprzęcie są takie same: jest zajebisty. O oprogramowaniu też: jest do dupyNo nie wiem Cyber Dopamine 2 strony temu mowi co innego, Ziemniak tez jakoś nie rozwodzi sie o niedzielącym sprzęcie, do tego cały temat czytałem, ze nie ma różnic w nowym procesorze, a się okazuje ze na 15 watach ma lepsza wydajność niz stary rogal na 30. Włączenie sprzętu też nie trwa nie wiadomo ile patrząc na te filmy, wiec może i brak uśpienia nie będzie aż tak doskwierało.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zobaczymy, na pewno też zamieszcze swoją szczerą recka, ostatni sprzęt jaki testuje, jak wyjdzie gówno, to czekam na steamdecka 2, zostajac z jedynym prawinlym handheldem na rynku z pod znaku N.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No Switcha to nie przebije.Wkładasz carta i grasz, sleep działa i odpalasz jak skończyłeś. Żadnego klikania ani ustawiania. Zamówiłeś białego czy czarnego?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @easye dla Ciebie- 20s od momentu wciśnięcia przycisku power przez odblokowanie palcem do gotowości w tej nakładce Xbox.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. to nie ma tragedii - czarnego. Chciałbym w końcu pograć w Snowrunnera w dobrej jakości na handheldzie ;)