Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 109,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet jakby ta nakładka działała, to byś i tak nie kupił tego Asusa :) Dziadowałeś przy dopłacie do OLEDA, a gdzie tu tysiak dolarów + nie masz tutaj tych dotykowych paneli które chwalisz. No nie m

• Dobra, po tygodniu użytkowania chyba czas na małe podsumowanie. Jeśli chodzi o sam hardware to mało co tu można zarzucić. Rzeczywiście dzięki tym uchwytom prosto z pada od xboxa gra się na tym bardzo

• A ja myślałem że w gierkach chodzi o troszczenie się o swoją ulubioną korporacje i analizowanie wszystkich jej decyzji o każdej porze dnia i nocy

Opublikowano

To ktoś jeszcze kto go kupił nie oddał?

W co tak na prawdę gracie na tym?

Opublikowano

Aktualnie tytuł który mnie dusił- Tomb Raider Underworld.

Opublikowano

Ja gram we wszystkie indyki, które na switchu chodzą jak gówno + nadrabiam gry z Game Pass, w które nigdy na PC nie miałem czasu - Ball x Pit, ukończyłem dopiero co Jusant, w kolejce High On Life, Deep Rock, Brotato, Keeper - Hi Fi Rush itp.

Do tego z listy życzeń ze switcha gry które tam kosztują 80-120 zł kupiłem po 6-8. jak RKGK / Rakugaki, BZZZT, Grindstone, Trover Saves the Universe i inne, które dla mnie najlepiej ogrywa się na handheldzie z doskoku.

W najbliższym czasie pewnie wezmę się z Silksong i Plucky Squre, z większych gier Metaphor, jakiś Jrpg z Game Passa, DMC 5, Snow Runner, Wreckfest, trylogia Crasha, ostatni Dragon Ball.

W końcu te mniejsze jak i większe gry mogę ogrywać praktycznie w takiej samej jakości jak na PC o_0.

no Metaphor dałem locka na 30 fpsów (przy najwyższych możliwych ustawieniach...)

Wydajnościowo dla mnie ten sprzęt jest sztosem no i nadal nie mogę wyjść z podziwu, jak w tak małym urządzeniu wsadzili tak świetne głośniki z obsługą Dolby Atmosa.

Opublikowano
8 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):

Są na tym forum osoby, które wierzą w tę hybrydę kekw

Generalnie na dzień dzisiejszy nie mam powodu by wątpić w jakość sprzętu first party od MS. Bo od lat wszystko co wypuszczają działa jak należy.

A jak wy sobie pokupowaliscie Asusy hh pc zwykle na Windowsie, gdzie po gamescomie było wiadomo że to działa jak działa. Ale ja myślałem że to Xbox bo na reklamie było że Xbox. No a ja kupiłem PlayStation Portal i myślałem że to PlayStation.