Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To ktoś jeszcze kto go kupił nie oddał?W co tak na prawdę gracie na tym?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja gram we wszystkie indyki, które na switchu chodzą jak gówno + nadrabiam gry z Game Pass, w które nigdy na PC nie miałem czasu - Ball x Pit, ukończyłem dopiero co Jusant, w kolejce High On Life, Deep Rock, Brotato, Keeper - Hi Fi Rush itp.Do tego z listy życzeń ze switcha gry które tam kosztują 80-120 zł kupiłem po 6-8. jak RKGK / Rakugaki, BZZZT, Grindstone, Trover Saves the Universe i inne, które dla mnie najlepiej ogrywa się na handheldzie z doskoku.W najbliższym czasie pewnie wezmę się z Silksong i Plucky Squre, z większych gier Metaphor, jakiś Jrpg z Game Passa, DMC 5, Snow Runner, Wreckfest, trylogia Crasha, ostatni Dragon Ball.W końcu te mniejsze jak i większe gry mogę ogrywać praktycznie w takiej samej jakości jak na PC o_0. no Metaphor dałem locka na 30 fpsów (przy najwyższych możliwych ustawieniach...)Wydajnościowo dla mnie ten sprzęt jest sztosem no i nadal nie mogę wyjść z podziwu, jak w tak małym urządzeniu wsadzili tak świetne głośniki z obsługą Dolby Atmosa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):Są na tym forum osoby, które wierzą w tę hybrydę Generalnie na dzień dzisiejszy nie mam powodu by wątpić w jakość sprzętu first party od MS. Bo od lat wszystko co wypuszczają działa jak należy.A jak wy sobie pokupowaliscie Asusy hh pc zwykle na Windowsie, gdzie po gamescomie było wiadomo że to działa jak działa. Ale ja myślałem że to Xbox bo na reklamie było że Xbox. No a ja kupiłem PlayStation Portal i myślałem że to PlayStation.