Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Kangus napisał(a):

Ekhem ;) kolega serio sądzi że przeciętny wiek gracza w Arc Raiders to 15 lat? ;)

Podobno CoD też jest pełne dorosłych, a pokemony dzieciaków, a statystyki były zawsze odwrotne;)

• Odpowiedzi 306
  • Wyświetleń 19,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeczytałem gdzieś, że styl Marathonu przypomina teletext. No kurde, coś w tym jest

• Kolejny profesor producentem xd

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Dobra, a czy ktoś oprócz mnie czeka? Kurcze, no trzymam kciuki za nowego gracza na rynku sieciówek + legendarny gunplay od Bungo.

Opublikowano

Bungie chyba do zamknięcia do końca roku przez sony jak tematy po sprzedaży w pchlim targu. Pograłem chwilę i ta gra wydaję mi się, że jest nikomu absolutnie nie potrzebna, bo nie ma tam nic powodującego wow dla nowych czy zachęcającego do przerzucenia się z innych extractionów.

Opublikowano

W czwartek Marathon był na 3 miejscu Topsellerów globalnie(ze względu na ilość hajsu wygenerowaną w ostatnim okresie) na steam, w piątek tyle ludzi anulowało preordery że spadł w najgorszym momencie nawet jak patrzyłem na 24 miejsce, ale na szczęście sobota i niedziela sprawiły ze się doczłapał do 10 pozycji na tę chwilę, więc jacyś klienci którym się spodobała gra w trakcie slama się znaleźli, tak czy owak bilans na minus w stosunku do ludzi nakręconych wcześniej...

Olbrzymi sukces to nie będzie, ale jak komuś siadło to powinien przynajmniej te pół roku mieć z kim grać. Przynajmniej concorda 2 z tego raczej nie będzie, a były obawy. Może przez te pół roku zrobią na tyle zmian + dodatkowe darmowe weekendy że to się jeszcze jakoś odbije(chociaż sam nie jestem przekonany).

No image preview

Notowania Steam

Bestsellery i najczęściej grane tytuły na Steam

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

swoja droga trochę długo wyszukuje mecze bez wlaczonego cross playu

Opublikowano

Na PC czy na PS?

Opublikowano

Ten crossplay jest tylko między konsolami, możesz zostawić włączony.