Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Kangus napisał(a):Ekhem ;) kolega serio sądzi że przeciętny wiek gracza w Arc Raiders to 15 lat? ;)Podobno CoD też jest pełne dorosłych, a pokemony dzieciaków, a statystyki były zawsze odwrotne
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bungie chyba do zamknięcia do końca roku przez sony jak tematy po sprzedaży w pchlim targu. Pograłem chwilę i ta gra wydaję mi się, że jest nikomu absolutnie nie potrzebna, bo nie ma tam nic powodującego wow dla nowych czy zachęcającego do przerzucenia się z innych extractionów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W czwartek Marathon był na 3 miejscu Topsellerów globalnie(ze względu na ilość hajsu wygenerowaną w ostatnim okresie) na steam, w piątek tyle ludzi anulowało preordery że spadł w najgorszym momencie nawet jak patrzyłem na 24 miejsce, ale na szczęście sobota i niedziela sprawiły ze się doczłapał do 10 pozycji na tę chwilę, więc jacyś klienci którym się spodobała gra w trakcie slama się znaleźli, tak czy owak bilans na minus w stosunku do ludzi nakręconych wcześniej...Olbrzymi sukces to nie będzie, ale jak komuś siadło to powinien przynajmniej te pół roku mieć z kim grać. Przynajmniej concorda 2 z tego raczej nie będzie, a były obawy. Może przez te pół roku zrobią na tyle zmian + dodatkowe darmowe weekendy że to się jeszcze jakoś odbije(chociaż sam nie jestem przekonany).Notowania SteamBestsellery i najczęściej grane tytuły na Steam Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. swoja droga trochę długo wyszukuje mecze bez wlaczonego cross playu