Skocz do zawartości

Helldivers 2

Featured Replies

Opublikowano
30 minut temu, XM. napisał:

A jest gdzieś info ile mniej więcej mogło być refundow?

Na pewno jeden refund poszedł z Zimbabwe, a drugi z Mozambiku. 

• Odpowiedzi 523
  • Wyświetleń 46,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ludzie, obudźcie się. Przecież to oczywiste, że Sony zostało zinfiltrowane przez wroga, który od wewnątrz sabotuje walkę o Wolność i Demokrację. Jednym chytrym ruchem planuje zlikwidować tysiące Helld

• figarszcza są pojebane XD    

• Takie coś stworzyłem, bo Figuś woli pracować.    

Opublikowano

Ta aktualna misja związana ze zniszczeniem Meridii to wesoła imprezka.

No, ale chyba jednak nie bez powodu Meridia określana jest Superkolonią Terminidów, co?

I ten odbiór xd

Co ważniejsze, zabawa z Ciemnym Płynem, technologią Iluminati, najpewniej skomplikuje sprawy w przyszłości, hehe.

Opublikowano

Ludzie zastanawiali się, dlaczego przy aktualnym Ważnym Rozkazie zniszczenia Meridii progres nie chce drgnąć i cały czas stoi na 0%.

W pierwszych dwóch minutach chłop wyjaśnia na czym prawdopodobnie polega cały patent i coś w tym chyba jest, 

Krótko mówiąc, przyczyną jest wysoki przyrost Terminidów (jak na Superkolonię przystało), który niweluje nasze starania, ale ten przyrost z każdą godziną i udaną misją społeczności zdaje się maleć. Na początku Rozkazu miał 10%, na filmiku jest 6,8%, gdy piszę tego posta jest to już 5,5% , więc według tej teorii kiedy przyrost spadnie poniżej naszego tempa wybijania Robali, to progres misji zacznie postępować. Ale w sumie nie ma oficjalnego potwierdzenia i możliwe, że to bez związku.

https://helldiverscompanion.com/

Edit: 

pojawił się progres

image.png.0e3f537fabce13b0891951e0b2dd06d3.png

Opublikowano

Wszedłem dzisiaj na krótko, by zobaczyć Czarną Dziurę na własne oczy. Trochę hipnotyzuje, a te dźwięki wrzucają ciareczki na kark.

No właśnie: Czarna Dziura czy Portal? 

Spoiler

Pamiątkowa fotka.

1717442619832.thumb.jpg.a01d71849a7a1b3233e4ebc321588154.jpg

Opublikowano

W ogóle przyszły tydzień w Helldivers 2 zapowiada się dość intensywnie. Warbond zapowiedziany, patch też ma lądować "w drugim tygodniu czerwca", więc będzie co testować i nowe zabawki. Dobrze, bo chętnie wrócę, a ostatnio trochę za długi przestój. Misja z Meridią trochę mnie pobudziła, ale teraz znowu spokój. Przynajmniej jest okazja pograć w coś innego, hehe.

0141499ed221c7490ed17d3f7c414eda333b8c60

Ten nóż to ciekawe w ramach czego? Secondary weapon? Zamiast granatów? Chyba tak, bo jest w kategorii "utilities".

Obrzyn strzelający trzema pociskami jednocześnie, ależ to będzie siadało w te głupie robacze mordy :banderas:

Opublikowano

Czy zawsze to nie wiem, ale od dwóch miesięcy żaden Iluminata nie zginął na Super Ziemi, a jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest zdrajcą Wolności i Demokracji.

Post z początku kwietnia.

Opublikowano

Memik dotyczący nadchodzącego patcha, prosto od deva.

image.thumb.png.8335f096624003d4dd7c79ce6a0a5498.png

Opublikowano

Myślę, że społeczność postawi na ratowanie cywili, bo to moralnie sprawiedliwe i demokratyczne. A może dodatkowo coś z tego ciekawego wyniknie w ramach niespodzianki.

Te miny to nie mają szczęścia. Który to raz próbujemy je zdobyć? Trzeci? xd

I zapowiada się, że trzeba będzie próbować czwarty raz, bo nie brzmią jak coś, co chciałbym zabierać na misję, więc pewnie odpuszczę ze swojej strony. Ale może jestem w mniejszości. Może będzie rozłam społeczności i wyścig, bo po wyzwoleniu Przełęczy Azów droga do obu kluczowych planet stanie otworem i trzeba będzie decydować.

A potem spojrzeć w lustro i splunąć, jeśli postawimy miny ponad cywilami!

Opublikowano

To już dzisiaj. Do hellpodów!

Tymczasem społeczność najwyraźniej już zdecydowała ratować kobiety i dzieci: 

IMG_20240613_070516.thumb.jpg.3d159dc4062fe0c0d5a6e2a6632a498e.jpg

Opublikowano

Uratowaliśmy dzieci.

child_drawing.thumb.png.101b03c5ba34321f0a45e17967fc26a6.png

Było warto.