Opublikowano wtorek o 16:292 dni Autor 11 minut temu, dominalien napisał(a):Nie wiem, czy ktoś tu próbował, ale Broken Sword jest rzeczywiście broken na EvercadeMoże to wersja z psxa. Co do nexusa, śmiesznie to brzmi że ten nowy ekran jest świetny do gier 3D. To teraz już będzie retro 3D?:/
Opublikowano wtorek o 17:492 dni Godzinę temu, dominalien napisał(a):Nie wiem, czy ktoś tu próbował, ale Broken Sword jest rzeczywiście broken na Evercade. Wygląda fatalnie, długie ładowania między ekranami a nawet pauzy przed specjalnymi animacjami czy kwestiami dialogów. Grałem 5 minut i już mi wystarczy. 🙁Trochę kiepsko, bo w ub. tyg. kupiłem ten zestaw dla Smoking Mirror.Długie ładowania, to miałem ostatnio w The Sleeping Dragon na PS2, więc może to taki znak rozpoznawczy tej serii na starszych systemach. He he.