Opublikowano 31 marca31 mar Autor 11 minut temu, dominalien napisał(a):Nie wiem, czy ktoś tu próbował, ale Broken Sword jest rzeczywiście broken na EvercadeMoże to wersja z psxa. Co do nexusa, śmiesznie to brzmi że ten nowy ekran jest świetny do gier 3D. To teraz już będzie retro 3D?:/
Opublikowano 31 marca31 mar Godzinę temu, dominalien napisał(a):Nie wiem, czy ktoś tu próbował, ale Broken Sword jest rzeczywiście broken na Evercade. Wygląda fatalnie, długie ładowania między ekranami a nawet pauzy przed specjalnymi animacjami czy kwestiami dialogów. Grałem 5 minut i już mi wystarczy. 🙁Trochę kiepsko, bo w ub. tyg. kupiłem ten zestaw dla Smoking Mirror.Długie ładowania, to miałem ostatnio w The Sleeping Dragon na PS2, więc może to taki znak rozpoznawczy tej serii na starszych systemach. He he.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi No i kupiłem ten Neogeo Pocket. Jakby ktoś był zainteresowany w Euro jest teraz na promocji, tylko do kupienia w sklepach. Na półce była pełna cena, ale przy kasie było że zniżką. Mocno mieszane uczucia, ale raczej trochę poużywam.Że to czyta gry z Evercade to jest absolutna rewelacja.Trochę mały ekran na moje sterane oczy, niektóre gry są prawie nieczytelne, niektóre wyglądają super, np Soul Reaver.Niestety, w tym samym SR wciśnięcie L2 i R2 i rozglądanie się dpadem graniczy z niemożliwością.No i pudełko ewidentnie pokazuje postacie z King of Fighters, którego nie ma w zestawie i trzeba kupić odpowiedni kartridż. Trochę oszustwo marketingowe.A, i nie ma usypiania. W handheldzie troszkę wtopa. Co zrobić. Edytowane 3 kwietnia3 kwi przez dominalien
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi @dominalien ty piszesz o Super Pocket Neo Geo Edition ?Gdzie tam masz KoF ? Chyba że grafikami się na opakowaniu faktycznie sugerujesz.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Na pudełku jest KOF zaraz obok wielkich napisów "14 arcade classics" i "NEOGEO". W zestawie gier nie ma KOF. Dla mnie to marketingowe kłamstwo. Tyle.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi No wprowadza to błąd. Ale ja kupiłem NeoGeo Arcade 1 razem z konsolką, więc w sumie mnie to latało.W Media Markt jeszcze parę dni temu był NeoGeo Arcade 2, to też kupiłem.Ja się od początku liczyłem z tym, że to nie będzie sprzęt do absolutnie wszystkiego, ale za tę cenę nie narzekam i już wiele razy pisałem, że sięgam po konsolkę chętniej i częściej niż np. Anbernici. A i do przycisków tylnych da się przyzwyczaić - gram w DN3D i daję radę. Ale Soul Reaver nie znam, więc nie wiem, jak tam wypada.CrazyBurger na YT ma sporo filmów, w których opisuje różne carty jak działają własnie na Super Pocket. Można sprawdzić przed ewentualnym zakupem.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Te małe gówienka to nie dla mnie - wolałbym na telefonie grać niż na czymś takim.Za to tego Nexusa bym chciał, ale nie za tę cenę i nie na jakieś pre-ordery - jak kiedyś taniej gdzieś znajdę to może wezmę, bo te analogi to gamechanger (no i spory ekran).