Opublikowano 10 czerwca 20231 r Gra osadzona w latach 80` Vibe klasycznych części GTA tyko, że tutaj gramy Policją.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Pomysł ciekawy, zobaczymy jak będzie z wykonaniem. W każdym razie czekam!
Opublikowano 15 października 202415 paź Autor Na Steamie pojawiło się demko - tak na 30-40 minut, sam początek gry. O ile strona audio - wizualna prezentuje się bardzo dobrze tak sama rozgrywka wzbudza już mieszane uczucia. Jeśli grając 30 minut jako rookie gra wprowadza nas w świat strzelaniną, rabunkiem banku, pościgami oraz misją lataną w helikopterze to gdzie dojdziemy po kilku godzinach? Dodatkowo wszystko to przeplatamy zwykłym wystawianiem mandatów parkingowych czy łapaniem pospolitych wandali. No trochę tu kogoś poniosło z tą mieszanką krawężnika i rambo. Jako naturalny progres - jak najbardziej, mix wszystkiego od początku - tragedia. Demo jest z wersji Pre Alpha. Potencjał jest ale mam nadzieję, że nie wydadzą tego w tym roku, jak planują, bo jest jeszcze mnóstwo roboty. Liczyłem trochę na poważniejszą historię, pojawia się póki co pewien zarys tylko, ale tutaj jednak bardziej GTA vibe wjeżdża. No tak średnio na chwilę obecną.
Opublikowano 17 października 202417 paź Niech ktoś poprawi tę literówkę w nazwie tematu, bo kole w oczy.
Opublikowano 29 marca29 mar W dniu 17.10.2024 o 10:13, LukeSpidey napisał(a): Niech ktoś poprawi tę literówkę w nazwie tematu, bo kole w oczy. A literówka nadal jest
Opublikowano 13 maja13 maj Jak tam? Gracie? Ja zacząłem. Za mną pierwsza misja i gra ma mega potencjał. Mam nadzieję, że go wykorzysta. Po dynamicznym wprowadzeniu nadszedł czas na trochę wolniejszą sekcję. Patrol na pieszo. Gra fajnie prezentuje możliwe działania za pomocą podręcznego przewodnika a w nim opisuje jak np. reagować na poszczególne wykroczenia i przestępstwa w pieszym patrolu. Na ten moment jaram się jak pochodnia.
Opublikowano 13 maja13 maj Kusi, a do tego jest fajne i tanie wydanie w pudle tylko trochę mnie recki wystraszyły. Ale chyba wezmę, lepsze takie L.A. Noire 2 niż żadne!Daj znać czy dalej też trzyma poziom.
Opublikowano 13 maja13 maj Czerwona lampka, że to w pudle wydało Microids a oni są znani z typowych średniaków
Opublikowano 13 maja13 maj Ale za to z pięknych wydań ze steelbookami Ja tam kupiłem, ale póki co wciąż Expedition 33, więc trochę w folii postoi jeszcze.
Opublikowano 13 maja13 maj Kusi mnie by kupic te edycje z mapa i steelbookiem. Srednia ocen na razie 65% - to troche martwi. Chetnie bym tu jakies opinie poczytal.
Opublikowano 13 maja13 maj Jak będzie tak zagracona, jak w ich poprzednim tytule (American Fugitive) to i tak od cholery będzie do roboty).
Opublikowano 14 maja14 maj Jest zacnie wlasnie robie przerwe zeby sie przespac i jutro rano zasiadam. Minusy to na razie troche fizyka slaba np mialem sytuacje ze autem wjechalem na dach innego albo np problem mialem z prowadzeniem na posterunek podejrzanego bo sie lajza blokowal, na poczatku problem mialem z dzwiekiem ale szybko przeszlo same. Na ps5 dziala bdb, klimatyczna muza , te wszedzie swiecace neony. Na razie spoko jak za te pieniadze.
Opublikowano 14 maja14 maj Zlozylem zamowienie na edycje limitowana, a co tam. Klimat lat 80-tych w plusach wystarczy hehe. Ale premiera edycji pudelkowej wedlug GAME w UK dopiero 17 maja, a przesylka trafi do mnie 23 maja, wiec troche poczekacie na moje wrazenia jeszcze. Normalnie bym na amazonie zamowil, ale produkt na amazonie niedostepny. Edytowane 14 maja14 maj przez Lukas_AT
Opublikowano 14 maja14 maj W tym roku z takich izometrycznych mniejszych gierek z jazdą samochodem wychodzi jeszcze Deliver at All Costs - też mam na oku.A z tą fizyką to pytanie - auta mają dużą bezwładność? Bo w American Fugitive dość mocno "pływały", zwłaszcza te muscle cary.
Opublikowano 14 maja14 maj Wczoraj udało się zamówić na Allegro edycję limitowaną za 142zł na ps5, dzisiaj już za 159zł lata.
Opublikowano 14 maja14 maj Wchodzicie na Ceneo.plDodajecie jako Kup Teraz w Avansie (152zł)Używacie kuponu -25 zł (za zakup min. 150zł)Darmowa przesyłkaWychodzi 127zł za nóweczkę z dostawą pod same drzwi
Opublikowano 14 maja14 maj Zbankrutuję, bo obiecałem sobie już nic nie kupować, ale ładny ten steel, a sama gierka też wygląda przyjemnie, w sam raz do „przegryzienia” między grubszymi tytułami.
Opublikowano 14 maja14 maj Gra fajna dość, fizyka jazdy autem w mojej ocenie do poprawy.Ale za to największa bolączka to silnik - na moim sprzęcie który nie należy do najsłabszych to ta gra (w szczególności w nocnych porach) działa tragicznie.
Opublikowano 14 maja14 maj 13 hours ago, Wredny said:W tym roku z takich izometrycznych mniejszych gierek z jazdą samochodem wychodzi jeszcze Deliver at All Costs - też mam na oku.A z tą fizyką to pytanie - auta mają dużą bezwładność? Bo w American Fugitive dość mocno "pływały", zwłaszcza te muscle cary.Nie fralem w American Fugitive ale moim zdaniem fizyka do poprawy - nie wiedzialem jak to okreslic ale dokladnie ujales ta bezwladnosc jest mocno odczuwalna liczylem ze moze pozniej jakis skill do odblowania ze auto bedzie lepiej jezdzic ale wyglada mi to na wlasnie problem gry.Ale i tak warto zaraz znowu robie nasiadowe