Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Day1 wjeżdża jak nic, do Atlusa mam duże zaufanie. Albo Day-1/-2 jak yaczes dowiezie Edytowane 23 kwietnia 20241 r przez michu86-
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Złote czasy dla fanów bicia żelek, nie wyrabiam się z przechodzeniem wszystkiego, czuje się jak za czasów szaraka
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r a i jeszcze ciekawa rzecz brytyjczycy robią va z czego bardzo sie cieszę. Wydaje mi się, że w trailerze słyszałem Adama Howdena
Opublikowano 7 maja 20241 r Więcej niż garść nowych screenów z Famitsu https://www.famitsu.com/article/images/202405/4425/26130
Opublikowano 7 maja 20241 r Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą??
Opublikowano 7 maja 20241 r 21 minut temu, Pupcio napisał: Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą?? Z tymi romansami straszna bieda, właśnie jestem po ukończeniu Persony 3 Reload i znowu się zakochałem we wszystkich bohaterkach, tak ładnie je odświeżyli . Będzie tej mechaniki brakować w Metaphor :/.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 1 minutę temu, Sep napisał(a): No taka Persona w innym settingu, będzie grane Trochę Persona, a trochę Final, mapa świata itp.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Jeszcze kilka rzeczy nietypowych: - main character może zginąć i nie ma przy tym game over - main character umie mówić Atlus prawdopodobnie robi swoją grę żyćka i Rebirth w tym roku może czuć zagrożenie
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Spodobało mi się przy pierwszym pokazie i jeszcze bardziej podoba mi się teraz. Mechaniki Persony, ale w settingu który odpowiada mi jednak znacznie bardziej niż wesołe licealne życie.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Jestem właśnie ciekawy jak rozłożą lochy i życie fantasy chłopca. Czy będzie to bardziej personka czy megami tensei. Tak czy siak coraz bardziej kusi brać na premiere
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Własnie mogliby to wypośrodkować. Taka alternatywa dla obu pod względem rozłożenia ciężaru rozgrywki.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 38 minut temu, genjuro napisał(a): Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy... Kto wie. Przy personie 3 piekło zamarzło i dostaliśmy polską wersje więc i tutaj są jakieś szanse