Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Day1 wjeżdża jak nic, do Atlusa mam duże zaufanie. Albo Day-1/-2 jak yaczes dowiezie Edytowane 23 kwietnia 20241 r przez michu86-
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Złote czasy dla fanów bicia żelek, nie wyrabiam się z przechodzeniem wszystkiego, czuje się jak za czasów szaraka
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r a i jeszcze ciekawa rzecz brytyjczycy robią va z czego bardzo sie cieszę. Wydaje mi się, że w trailerze słyszałem Adama Howdena
Opublikowano 7 maja 20247 maj Więcej niż garść nowych screenów z Famitsu https://www.famitsu.com/article/images/202405/4425/26130
Opublikowano 7 maja 20247 maj Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą??
Opublikowano 7 maja 20247 maj 21 minut temu, Pupcio napisał: Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą?? Z tymi romansami straszna bieda, właśnie jestem po ukończeniu Persony 3 Reload i znowu się zakochałem we wszystkich bohaterkach, tak ładnie je odświeżyli . Będzie tej mechaniki brakować w Metaphor :/.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 1 minutę temu, Sep napisał(a): No taka Persona w innym settingu, będzie grane Trochę Persona, a trochę Final, mapa świata itp.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Ale niech sobie nie żartują i dadzą mi romansować z tą jurną elficą
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Jeszcze kilka rzeczy nietypowych: - main character może zginąć i nie ma przy tym game over - main character umie mówić Atlus prawdopodobnie robi swoją grę żyćka i Rebirth w tym roku może czuć zagrożenie
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Spodobało mi się przy pierwszym pokazie i jeszcze bardziej podoba mi się teraz. Mechaniki Persony, ale w settingu który odpowiada mi jednak znacznie bardziej niż wesołe licealne życie.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Jestem właśnie ciekawy jak rozłożą lochy i życie fantasy chłopca. Czy będzie to bardziej personka czy megami tensei. Tak czy siak coraz bardziej kusi brać na premiere
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Własnie mogliby to wypośrodkować. Taka alternatywa dla obu pod względem rozłożenia ciężaru rozgrywki.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 38 minut temu, genjuro napisał(a): Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy... Kto wie. Przy personie 3 piekło zamarzło i dostaliśmy polską wersje więc i tutaj są jakieś szanse