Skocz do zawartości

Metaphor: ReFantazio

Featured Replies

• Odpowiedzi 962
  • Wyświetleń 62,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra była niesamowicie wciągająca, cały dzień bym w nią grał. Niemniej, mogę jednocześnie przyznać, że jak na tak powalający hype, jest trochę niedosyt, jak to się rozwinęło. Niedosyt po bodaj 120 godz

• Dziwnie się czyta ogqozo. Opcje są dwie: albo został shakowany przez JaskinieTerragrinoweMarvela albo udar. 

• Przeszedłem i Ja - 80h, od 50h już biegłem choć zrobiłem wszytsko co się dało, wszytskie royal archetypy i tylko areny nie ruszałem. Fabuła dno i kutasowa, gameplay loop fajny z tymi weaknessami, ost

Opublikowano

Day1 wjeżdża jak nic, do Atlusa mam duże zaufanie.

Albo Day-1/-2 jak yaczes dowiezie :lapka:

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Złote czasy dla fanów bicia żelek, nie wyrabiam się z przechodzeniem wszystkiego, czuje się jak za czasów szaraka :obama:

Opublikowano

a i jeszcze ciekawa rzecz

brytyjczycy robią va z czego bardzo sie cieszę. Wydaje mi się, że w trailerze słyszałem Adama Howdena :hype:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coraz większy hajpik :wujaszek: tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą??:szopenhauer:

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

Coraz większy hajpik :wujaszek: tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą??

Z tymi romansami straszna bieda, właśnie jestem po ukończeniu Persony 3 Reload i znowu się zakochałem we wszystkich bohaterkach, tak ładnie je odświeżyli :drakeyeah:. Będzie tej mechaniki brakować w Metaphor :/.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wjeżdża day one

Opublikowano

ooo, obejrze sobie bo mi brakowało jakiegoś dłuższego gameplayu

Opublikowano

No taka Persona w innym settingu, będzie grane :)

Opublikowano
1 minutę temu, Sep napisał(a):

No taka Persona w innym settingu, będzie grane :)

Trochę Persona, a trochę Final, mapa świata itp. :)

image.thumb.png.d337da5c3705c1c971f79880fa8628f1.png

Opublikowano

Ale niech sobie nie żartują i dadzą mi romansować z tą jurną elficą :) 

Opublikowano

Jeszcze kilka rzeczy nietypowych:

- main character może zginąć i nie ma przy tym game over

- main character umie mówić 

Atlus prawdopodobnie robi swoją grę żyćka i Rebirth w tym roku może czuć zagrożenie :obama:

Opublikowano

Jestem właśnie ciekawy jak rozłożą lochy i życie fantasy chłopca. Czy będzie to bardziej personka czy megami tensei. Tak czy siak coraz bardziej kusi brać na premiere

Opublikowano

Własnie mogliby to wypośrodkować. Taka alternatywa dla obu pod względem rozłożenia ciężaru rozgrywki.

Opublikowano
38 minut temu, genjuro napisał(a):

Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy...

Kto wie. Przy personie 3 piekło zamarzło i dostaliśmy polską wersje więc i tutaj są jakieś szanse