Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Ocean: The Second Story R

Featured Replies

Opublikowano

Niby spoko ale czemu nie na premierę albo chwilę po? 

• Odpowiedzi 179
  • Wyświetleń 20,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie no astronomiczne zmiany jak to oglądam, to te demo to namiastka tego co będzie potem.   Będzie mesjasz dla kogoś kto kocha jrpg ery psx

• Ukończone- fantastyczna gra, dałbym 9/10.    Całość zajęła 30h, taki sweep spot dla jRPGów.    Co do poziomu trudności to u mnie była trochę sinosouda na Galaxy: od bardzo łatwo do

• Ukończyłem z 4 razy i tak, to jest bardzo dobra gra. Nie poziom najlepszych gier Squaresoftu z tamtych latach ale mi podobała się bardziej niż np. Suikoden 2. Bardzo fajny system walki, sensowna ilość

Opublikowano
W dniu 27.03.2024 o 21:56, Daffy napisał:

Niby spoko ale czemu nie na premierę albo chwilę po? 

Ja już zapomniałem, o czym ta gra była :). Trochę późno, racja, walka nie wkręciła aż tak, żebym teraz wrócił, ale i tak szacunek dla twórców, że dodali to za free. 

Szkoda, że dla łowców aczików nie dali też nowej paczki trofeów, bo z tego co czytałem sporo nowej zawartości endgame.

Opublikowano

A ja tydzien temu ukonczylem i bawilem sie zajebiscie. Jak znajde chwile to opisze wszystkie wrazenia w odpowiednim temaci. Cholernie sie ciesze ze ten remake wyszedl i mialem przyjemnosc go ogrywac. Tez uwazam ze ten dodatkowy content powinien byc na premiere.

Opublikowano
15 minut temu, pawelgr5 napisał:

A ja tydzien temu ukonczylem i bawilem sie zajebiscie. Jak znajde chwile to opisze wszystkie wrazenia w odpowiednim temaci. Cholernie sie ciesze ze ten remake wyszedl i mialem przyjemnosc go ogrywac. Tez uwazam ze ten dodatkowy content powinien byc na premiere.

Sama gra świetna jako całość, szczególnie w kieszonce, zajebiście im to wyszło, szczególnie graficznie.