Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na spokojnie poczekaj, zrobi się darmowe prędzej czy później - mikrosofta powoli sobie wprowadza zniżki dla posiadaczy oryginału za 15zł z Węgier co ciągle tkwią w copium że kupili starą gierkę i chcą nową za darmo haha czy jakoś tak.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Elegancko i grzecznie, z klasą i kulturą osobistą. Kim jest ten przystojniak? Chętnie bym go poznał
Opublikowano 57 minut temu57 min U mnie nie działa nadal, a bzduras już podziękował na twittku cockstarowi i co, za co?!Inb4 - kupione za ciężko zarobione pln'y
Opublikowano 52 minuty temu52 min 3 minuty temu, XM. napisał(a):U mnie nie działa nadal, a bzduras już podziękował na twittku cockstarowi i co, za co?!Za update odnośnie sytuacji? To było pod tym twytem rokstara co go wrzucałem stronę wcześniej. C00rwa, ja rozumiem że diskordziaki hehe i bzduras spierdolił bo słaba psycha hehe, ale miałem o Was dwóch trochę wyższe mniemanie i podejrzewałem o używanie mózgu. Nie spierdolcie tego, bo na razie nie wygląda to dobrze.
Opublikowano 49 minut temu49 min Po prostu darmowy upgrade dali w pierwszej kolejności prawdziwym fanom Xboxa, kryptoklapy muszą czekać
Opublikowano 44 minuty temu44 min Swoją droga to wczoraj pograłem trochę na Switchu, no jest cymesik. Wygląda i rusza się bardzo dobrze, loadingi szybkie, żadnych artefaktów od DLSS nie zauważyłem. Przenośnie absolutnie świetna rzecz, natomiast ten tryb myszki to tak nie do końca mi leży - sterowanie całkiem spoko się przerzuca, celowanie jest okej, ale bardzo dziwnie trzyma się tego prawego joycona jak mysz jednocześnie próbując sięgnąć kciukiem do przycisków na boku i do tego jeszcze z analogiem po drodze. Może komuś pyknie ale chyba zostanę przy klasycznym trzymaniu pada.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Teraz, Bzduras napisał(a):Swoją droga to wczoraj pograłem trochę na Switchu, no jest cymesik. Wygląda i rusza się bardzo dobrze, loadingi szybkie, żadnych artefaktów od DLSS nie zauważyłem. Przenośnie absolutnie świetna rzecz, natomiast ten tryb myszki to tak nie do końca mi leży - sterowanie całkiem spoko się przerzuca, celowanie jest okej, ale bardzo dziwnie trzyma się tego prawego joycona jak mysz jednocześnie próbując sięgnąć kciukiem do przycisków na boku i do tego jeszcze z analogiem po drodze. Może komuś pyknie ale chyba zostanę przy klasycznym trzymaniu pada.Tak obraz picuś glancuś a troche sie tego bałem bo jak odpaliłem demo outlaws z tym dlss to ja cie pierdoleeee. Sterowanie myszkiem tragedia, ale ja po tylu latach i przejściach chyba po prostu już nie dam rady sie przestawić
Opublikowano 40 minut temu40 min Dwie rzeczy w tym myszku przeszkadzają, analog i ten sznurek przy nakładce z poślizgami. Niezbyt komfortowa rzecz, ale fajnie, że jest jak ktoś lubi