Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption & Undead Nightmare

Featured Replies

Opublikowano

Jakby co, to już naprawili upgrade na Xboxa.

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 47,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pupcio Ty już widzę polemizujesz sam ze sobą. Tabletki się skończyły?

• Mam wrażenie, że najlepiej było by na całym Wielkim Świecie, jak by każdy zaglądał tylko do własnego portfela.   "Płacą z chuyem w dvpie", ale przy okazji zajebiście się bawią i śmieją z tego, że

• Cała magia rdrka uleciała  czekamy na mody ze shrekiem i inne bezczeszczenie gry życia

Opublikowano

Na spokojnie poczekaj, zrobi się darmowe prędzej czy później - mikrosofta powoli sobie wprowadza zniżki dla posiadaczy oryginału za 15zł z Węgier co ciągle tkwią w copium że kupili starą gierkę i chcą nową za darmo haha czy jakoś tak.

Opublikowano

Elegancko i grzecznie, z klasą i kulturą osobistą. Kim jest ten przystojniak? Chętnie bym go poznał )

Opublikowano

U mnie nie działa nadal, a bzduras już podziękował na twittku cockstarowi i co, za co?!

Inb4 - kupione za ciężko zarobione pln'y

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał(a):

U mnie nie działa nadal, a bzduras już podziękował na twittku cockstarowi i co, za co?!

Za update odnośnie sytuacji? To było pod tym twytem rokstara co go wrzucałem stronę wcześniej. C00rwa, ja rozumiem że diskordziaki hehe i bzduras spierdolił bo słaba psycha hehe, ale miałem o Was dwóch trochę wyższe mniemanie i podejrzewałem o używanie mózgu. Nie spierdolcie tego, bo na razie nie wygląda to dobrze.

Opublikowano

Po prostu darmowy upgrade dali w pierwszej kolejności prawdziwym fanom Xboxa, kryptoklapy muszą czekać xboss

1764750912590.jpg

Opublikowano

Swoją droga to wczoraj pograłem trochę na Switchu, no jest cymesik. Wygląda i rusza się bardzo dobrze, loadingi szybkie, żadnych artefaktów od DLSS nie zauważyłem. Przenośnie absolutnie świetna rzecz, natomiast ten tryb myszki to tak nie do końca mi leży - sterowanie całkiem spoko się przerzuca, celowanie jest okej, ale bardzo dziwnie trzyma się tego prawego joycona jak mysz jednocześnie próbując sięgnąć kciukiem do przycisków na boku i do tego jeszcze z analogiem po drodze. Może komuś pyknie ale chyba zostanę przy klasycznym trzymaniu pada.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Swoją droga to wczoraj pograłem trochę na Switchu, no jest cymesik. Wygląda i rusza się bardzo dobrze, loadingi szybkie, żadnych artefaktów od DLSS nie zauważyłem. Przenośnie absolutnie świetna rzecz, natomiast ten tryb myszki to tak nie do końca mi leży - sterowanie całkiem spoko się przerzuca, celowanie jest okej, ale bardzo dziwnie trzyma się tego prawego joycona jak mysz jednocześnie próbując sięgnąć kciukiem do przycisków na boku i do tego jeszcze z analogiem po drodze. Może komuś pyknie ale chyba zostanę przy klasycznym trzymaniu pada.

Tak obraz picuś glancuś a troche sie tego bałem bo jak odpaliłem demo outlaws z tym dlss to ja cie pierdoleeee. Sterowanie myszkiem tragedia, ale ja po tylu latach i przejściach chyba po prostu już nie dam rady sie przestawić

Opublikowano

Dwie rzeczy w tym myszku przeszkadzają, analog i ten sznurek przy nakładce z poślizgami. Niezbyt komfortowa rzecz, ale fajnie, że jest jak ktoś lubi

Opublikowano

Wczoraj sprawdzałem i można pobrać wersję z X360 jeśli ktoś wcześniej kupił, ale już ta nowa z napisami za stówkę.

Opublikowano

Czyli żeby zagrać w tą nową wersję muszę kupić pudełko albo cyfrę wersji z PS4 i pobrać darmową aktualizację do wersji PS5? Dobrze ja to rozumiem?

Opublikowano

Tak jest, albo od razu możesz sobie kupić tę nową wersję. Nie wiem jak to tam na pleisteiszyn działa, ale po wrzuceniu płytki chyba wybierasz sobie wersję którą chcesz pobrać.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Sterowanie myszkiem tragedia, ale ja po tylu latach i przejściach chyba po prostu już nie dam rady sie przestawić

Ty konsolowiec, po co chcesz udawać pctowca?