Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption & Undead Nightmare

Featured Replies

Opublikowano

W 2 niby zajmuje 200-300h. Jak na gre zycia nie jest to problem, kiedys wpadnie. W jedynce tez wbilem z przyjemnoscia ale wtedy czlowiek nie mial obowiazkow i katowal gierke caly dzien.

• Odpowiedzi 380
  • Wyświetleń 49,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pupcio Ty już widzę polemizujesz sam ze sobą. Tabletki się skończyły?

• Mam wrażenie, że najlepiej było by na całym Wielkim Świecie, jak by każdy zaglądał tylko do własnego portfela.   "Płacą z chuyem w dvpie", ale przy okazji zajebiście się bawią i śmieją z tego, że

• Cała magia rdrka uleciała  czekamy na mody ze shrekiem i inne bezczeszczenie gry życia

Opublikowano
11 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Same wyzwania nie są tak zabawne do robienia jak w jedynce (szczególnie hazardzisty) no i niektóre są dość czasochłonne.

Moje ulubione wyzwania to byly hazardowe ;) sporo czasu na to poswiecilem, ale lubie grac w karty wiec to byla czysta przyjemnosc

Chyba najtrudniej bylo z oczkiem? Nie pamietam. Domino ftw

Wyzwania, calosciowo uznaje za zajebiste. Bdb powod by trwac w tym swiecie, najlepiej jest skupic sie na nich od poczatku gry i wykonywac „na raty” bo jesli przyjdzie wyrabiac je tasmowo, to czlowieka rzemieslnika cholera wezmie zapewne

Wbilem tym samym 100% w rdrii, zostaly mi bliskie spotkania z niedzwiedziem i juz mialem rozpisywac droge do zdobycia platynowej odznaki ale wlaczylem tryb wieloosobowy celem sprawdzenia

nastepnie

wyrzygalem sie i dalem se spokoj

A nie jeszcze te medale za misje fabularne. To nie mam tez. Zajebiscie. Jest powod by w tym roku ograc ponownie

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano

Pamiętam tylko że jedno hazardowe było mocno losowe i jak ktoś miał pecha to mógł kiblować z nim wiele godzin, u mnie gra wyczuła fana więc dość szybko to zrobiłem.

Ja mam w tej grze tyle godzin, że pewnie z 5 razy można by wbić platyne xD z najgorszych rzeczy to dla mnie zdecydowanie złote medale, nie cierpie tego gówna w grach i przez to nie wbiłem calaka w gta 5, później misje dla chłopa z saint denis w zbieranie składników do kapelusza, ta czapla która nie chciała mi się zrespić na bagnach śni mi sie do dziś no i na koniec to multi gdzie siedziałem na dachu i farmiłem lvl kilka godzin xD teraz to ostatnie to nie problem bo dodali sporo zawartości więc lvle lecą i nawet człowiek sie przy tym dobrze bawi

Opublikowano

Ja gralem za pierwszym razem w rdrii kilka miesiecy. Piekny czas. Pamietam tez wlasnie zbieranie kwiatkow z drzew, dla tego wariata. W kosc dalo mi najbardziej wyzwanie, ze trzeba wszystkie krzewy zebrac od nowa, to byl koszmar. Ale reszta jakos naturalnie wpadala. Jak sie kocha ten tytul. Bo nie wyobrazam sobie, zeby ktos to ogarnal „na sile” byle zrobic

Najbardziej mnie wk*rwila ta baba, ktorej wysylalo sie zwierzece trofea a ona se wystawe zrobila. Spalilem jej chate na koniec,

Zachcialo sie zagrac az

Opublikowano

Ciekawe, czy dożyjemy 60fps na konsolach, zacząłem niedawno II ponownie po latach na PC i jednak 60+ klatek na dopasionych detalach potrafi do dziś robić fenomenalne wrażenie.

Opublikowano

Przy następnej zapowiedzi obsuwy gta 6 pacz do rdr2 to pewnik! vegeta_smile