Opublikowano 11 września 20222 l Ciekawe czemu nigdy nie zrobią czarnego Tarzana? XD Byłoby też śmiesznie oglądać takiego czarnego latającego po baobabach. Jak już mamy robić woke political, to na potęgę, co się będą ludzie rozdrabniać.
Opublikowano 11 września 20222 l Mam nadzieje że chociaż czarnym charakterem będzie dalej gruba biała baba a syrenka ohydna, to nie jest ta rudowłosa piękność 2d do której podwalałem za dzieciaka
Opublikowano 11 września 20222 l Wczoraj oglądałem z dziećmi Dzwonnika z Notre Dame. Esmeralda (pomimo, że cyganka) Edytowane 11 września 20222 l przez Shankor
Opublikowano 11 września 20222 l O co chodzi z tymi komentarzami jakie jest lore? A tak na marginesie, to ja rozumiem, że w nowej syrence wszyscy będą czarni, w końcu to ten sam ród. Edytowane 11 września 20222 l przez SnoD
Opublikowano 12 września 20222 l 10 godzin temu, SnoD napisał: O co chodzi z tymi komentarzami jakie jest lore? A tak na marginesie, to ja rozumiem, że w nowej syrence wszyscy będą czarni, w końcu to ten sam ród. Może się mylę, ale zaczęło się pod trailerami Pierścienie władzy. Po prostu trollowanie głupot.
Opublikowano 13 września 20222 l W dniu 10.09.2022 o 13:52, Shankor napisał: No to zaczynamy! Film bedzie naprawiony przez fanów
Opublikowano 6 października 20222 l Głos mariana lipa i ryjec też taki jakiś meh ale reszta gotg, nie mogę się doczekać
Opublikowano 7 października 20222 l Ciekawe jak w pl wersji porawdza sobie z Kupami. Anya Taylor pewnie jako ksiezniczka Piczka
Opublikowano 7 października 20222 l 4 godziny temu, Mejm napisał: Ciekawe jak w pl wersji porawdza sobie z Kupami. Po prostu 'kupa'. I bardziej już chyba wolę głos pratta niż tego polskiego mariana.
Opublikowano 9 października 20222 l https://www.donald.pl/artykuly/g2sezFnA/film-patryka-vegi-o-patryku-vedze-tak-bardzo-nikogo-nie-obchodzi-ze-zniknal-z-kin-zaraz-po-premierze 30 tysięcy widzów