addhoc 61 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Nie wiem czy ktoś jest zainteresowany ale polecam bo jest otwarta beta gry The Finals od Embark Studios. To ci od Arc Riders, część pracowników z Dice. Beta jest dostępna na PC i PS5. Graficznie czuć ducha Mirrors Edge ale naprawdę świetnie się strzela, ktoś tam ma o tym pojęcie. Gierka nie jest w stylu COD, jest dosyć długi TTK i nie zawsze kto pierwszy zobaczy ten wygrywa. Jest też dosyć rozbudowana destrukcja otoczenia i satysfakcjonująco wygląda jak część tych wiszących konstrukcji zapada się, niszczy czy przewraca. Ogólny styl gry jest mocno młodzieżowy ale gameplay jest naprawdę dobry, nieprzeciętny. Polecam sprawdzić. PS. Niestety serwery nie wyrabiają i czasem są tak potężne lagi, że odechciewa się grać ale nie zawsze. Podobno zainteresowanie jest tak ogromne, że nie przewidzieli tego. Tu gość wyjaśnia o co kaman: Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Muszę przyznać że jak odbijałem się od wszystkich sieciowek tak tu mi się gra przyjemnie.Nie ma chaosu, fajnie się leczy i podnosi przez co można bez mega skilla być wsparciem dla teamu.Wnerwiaja mnie niesamowicie typy z miotaczem ognia.Dobra gierka, nie żebym kupił, ale pogrywam podczas bety.Jak wpadnie kiedyś do plusa albo przejdą na f2p to może pogram.Nie miałem żadnych lagów ani spadków fps, chodzi kozacko.Jedynie czasem problemy przy tworzeniu teamu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Godzinę temu, Schranz1985 napisał: przejdą na f2p Ta gra ma być F2P. Dla mnie o wiele za długi TTK, powinni go skrócić o 1/4 maksymalnie. No i jak na taką szybką grę, postaci poruszają się jak w dawnych BFach, coś tu nie gra. Otoczka wiadomo, na miarę pokolenia fortnajtowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jest ok, nie ma cod adhd.Będą grę balansować długie miesiące.Szczerze to pograłbym w multi tlou które zapowiadali.Wolne slamazarne z elementami stealth. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Długi TTK, nie zawsze wygrywa ten co pierwszy zobaczy, brak cod adhd i tyle mi wystarczy, żeby sprawdzić gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 No ten długi TTK ma sens bo jak wybijesz wszystkich to masz tą chwilę zeby przejąć kasę itd.A nie że cały czas młyn, wbieganie na punkt i strzały nie wiadomo skąd.Dziś mi się kiepsko grało, faktycznie masakryczne lagi że aż cofało, często, nierówne teamy np. 2 osoby albo w ogóle pusty team.No słabo się grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Wygląda jak Fortnite, a ten długi TTK to tragedia, bo o ile sam nie lubię ginąć w ułamku sekundy jak w CoD to jednak tu przegięli pałę - aż mi się multi z Resistance 2 przypomina. Za krótko chujowo, ale za długo też nie dobrze - przynajmniej o połowę powinni to zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Jaki Fortnite - zagrajcie najpierw... Gierka ma ogromny potencjał! Nisko ustawiony prog wejścia, co w ogole nie przeszkadza w super zabawie. gunplay jest swietny, do tego w koncu pelna destrukcja otoczenia - jak dla mnie gra w zasadzie robi wszystko dobrze! Rozgrywka wkreca - poprosze o wiecej trybow, bo jestem zdecydowanie na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Jedyny FPS online który mnie się podoba od dobrych 5 lat....Świetny feeling strzelania, nie ma tego adhd z Cod czy chaosu z BF.I jest dość skillowo i taktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ogólnie gra się dobrze, ale nie mogę przeboleć samych postaci, bo ta gra ma chyba najgorsze itemki do postaci jakie widziałem, a w samym season passie do wygrania strój jakiejs baletnicy, no ale robią to osoby odpowiedzialne za bf5, więc w sumie zero zdziwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Gierka ok, ale po dwóch miechach będzie martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Pograłem chwilę i jest sympatycznie. Ładna grafika, formuła telewizyjnego show, trzy "klasy postaci", elegancko rozwalające się mapy. Mecze są krótkie - u mnie to zawsze na plus. Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Też pograłem, wkręciłem się, gierka ma swój charakter, solidna destrukcja otoczenia przywołuje wspomnienia o złotych czasach Bad Company 2, choć to oczywiście całkiem inny rodzaj rozgrywki. Trochę boli, że amunicji w magazynku wystarcza na jednego killa. To piękne uczucie zapie*dalać z 40 000 hajsu do depozytu bez żadnej obstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Za kolorowe, oczojebne, młodzieżowe. No i ten TTK to tragedia - cały magazynek i minuta napierdalania w typa. Destrukcja otoczenia fajna, ale to chyba jedyny plusik, reszta to tak bardzo nie moja bajka, jak się tylko da - wyleciało z dysku po treningu i jednym meczyku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Też nie wróżę kariery tej gierce, szybko to się znudzi. Dwa mecze i meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Pograłem i ja.Gierka wymiata. Dawno nie grałem w grę, która tak bardzo wymusza grę drużynową.Strzelanie jest lepsze niż w ostatnim bf, zniszczenia otoczenia dwie klasy wyżej i wnoszą do gry bardzo wiele. Nie ma to jak zwinąć komuś spod nosa sejf stojący piętro wyżej za pomocą C4 przyczepionego do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Widać że nawet na naszym forum gra jest turbo popularna Jak gierka zacznie zdychać i dodadzą klasyczny DM to się zainstaluje znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Mało map, mało trybów, dziwny design całej gry, więc jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Tez czasem pogram, chociaz moja gra to glownie nieszczenie i palenie otoczenia tankiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Mało map, mało trybów, dziwny design całej gry, więc jest jak jest.Mapy ino są tak duże, że każda rozgrywka wygląda nieco inaczej. Mam na liczniku kilkadziesiąt godzin i nie mogę stwierdzić, że znam mapy jak własną kieszeń, każda gra idzie na czuja.Co do trybów, BF zazwyczaj ma kilka, a ludzie i tak grają w ten jeden, który najbardziej się kojarzy z serią. To samo tutaj, te tryby które są dostępne to w zasadzie tożsamość tej gry, pewnie, można na nich urządzić zwykłe DM, ale wtedy czar pryska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi