Opublikowano 6 sierpnia6 sie jeszcze się beta nie zaczęła a już nerfy poleciały xdduży boost assaulta który dostał remote spawnpoint (żeby zwiększyć nacisk na teamplay), przypomnijmy że może mieć 2 bronie w tym snajpę, do tego stim pen, drabina, ch wie co jeszcze. przesunęli suwaki w stronę eliminowania teamów (4osoby) i ich spawna, tylko....po co teraz brać recon? dla lethal killi, drona i c4? powinien dostać coś jeszcze bo jest biedniemapki przynajmniej będą fajne : Edytowane 6 sierpnia6 sie przez nero2082
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 9 godzin temu, walek napisał(a):Cofam serduszko jakie ci dalem i nadla obstawiam przy swoim. W Battlefield 6 jest esktremlanie niski recoil (w moim odczuciu 6-8 razy mnijeszy), albo wcale go nie jak w przypadku broni U-100. A jaki jest w rzeczywtosci, to malo mnie to obchodzi. Istotny jest, jaki jest w grze. Ponizej daje ci moj test odrzutu U-100 w Battlefield 4. No jest, ci powiem ogromny... Ale jak lubisz multiplayer Star Wars, to zakaldam ze ci to nie przeszkadza. Kto, co lubi. :)W filmiki poniezj widac, ze jest "recoil", ale musisz zmruzyc oczy i sie skupic. jest. Widzisz? :)Mody na recoil sobie wrzuć zamiast tych nóżek to zmniejszyszy recoil. Pamiętam, że tą bronią i AR-160 się zabijało sniperów stojąc i recoil był minimalny xdJa też oczywiście nie mówię, że w reszcie broni dostaniemy recoil jak z BF4, nie ma na to szans. Wg tych którzy grali jest zbliżony do 2042 podobno czyli mniejszy niż w starych BFach ale jakiś tam jest.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Włączcie sobie strzelnice w BF6 i zobaczcie czy nie ma podrzutu. Jak zwykle ktoś robi jakąś akcje z dupy.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Oglądam jakiegoś streama i ponad 120k ludzi w samej kolejce do zalogowania się, a to nawet nie otwarta beta
Opublikowano 7 sierpnia7 sie tylko 161tys osób w kolejce przede mnąps. ustawienia pod pada Edytowane 7 sierpnia7 sie przez nero2082
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Jak coś to streamy na twitch już ruszyły i można nabijać czas do wcześniejszej bety i zmian kosmetycznych.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ciekawe czy ogarną na weekend, ale pewnie nie. Kolejka oczekujących na grę dobija do 250k osób Czyli przy dobrym wietrze jak odpalisz w sobotę w nocy, to może w niedziele do wieczora raz zagrasz w open bete.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Taka ciekawostka odnośnie BF6 na Steam (bo wielu będzie grać na tej platformie), że EA w końcu poszło po rozum do głowy i aplikacja EA app nie będzie wymagana. Będzie wymagane konto EA, ale nie aplikacja - jak na konsoli. Na Epic Store po staremu.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Dla formalności zadam to pytanie, chociaż domyślam się odpowiedzi:Czy gra w tą bete wymaga PS+? Zastanawiam się, czy kupić specjalnie 1 msc PS+ żeby zagrać. Z drugiej strony, jeżeli w czwartek o godz 11:15 jestem 216 000 pozycją w kolejce do wejścia to chyba nie ma sensu :)
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Podejrzewam, ze jak na wieszkosc beta testow PS+ nie jest wymagany. Natomiast jesli chodzi o ilosc osob w kolejce, 20 min temu odpalilem plejke i bylo 260k przede mna. Obecnie juz 115k.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Jak zwykle zaskoczeni ilością chętnych jak nasi drogowcy zimą. Niesamowite w 2025 roku
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ponad 300k w zamkniętej becie, obłęd. Zakładam kolejki rzędu 1.5mln w weekend
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ja pierdole, wrócił stary dobry Battlefield, dzisiaj gram cały dzień, nie ma chuja, że nie
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Oby, inaczej te leniwe kurwy z Acti nigdy się nie ogarną, bo konkurencji nie mają od lat.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Oby żaden Codowiec nie przyszedł do Battlefielda i nie zatruwał swoimi myślami twórców.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Dobra, kodzik do wcześniejszej bety już mam, tylko w robocie jestem do 18, oby dało się pograć.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Jak komuś gra mimo przejścia przez kolejkę nie pozwala odpalić trybu to trzeba ponownie uruchomić. U mnie pomogłoPo jednym meczu to wojna totalna.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Wszedłem bez problemu co mogę powiedzieć na xsx graficznie słabo ale bez spadków animacji
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Dwa mecze mi wystarczyly by sprzedać grę. Gra jest powolna prawie jak Bad Company 2. Feeling strzelania to nadal oczko niżej niż Modern Warfare ale i tak jest bardzo dobrze. Nie ma biegania jak kurczak bez głowy, ludzie się podnoszą, przejmujemy punkty, no jest git tak jak ma być.No i dosłownie w pierwszym meczu na mapie w Tadżykistanie wbiłem do czołgu na działko i miałem ubaw w chuj, a w takim BF V i BF2042 to prawie nigdy nie byłem w stanie dobić się do czołgu bo jeden na mape był raz na jakiś czas, a tutaj miałem bitwę 2x czolg + LFV + Tunguska.Bugów nie zauważyłem żadnych poza czasem dziwnie latającymi ciałami.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Oby tylko nie zjebali wszystkiego na premierę day one patchem jak CoDowcy zaraz zaczną płakać że jest za wolno i nie można robić salta strzelając dupom w powietrzu.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 18 minut temu, MaZZeo napisał(a):Nie ma biegania jak kurczak bez głowy, ludzie się podnoszą, przejmujemy punkty, no jest git tak jak ma być.Akurat tutaj to bez przesady, to tylko beta dla najbardziej zainteresowanych, nie pełna gra w rękach masowego odbiorcy.