Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano

Niestety zgodnie z przewidywaniem dostaniemy tylko 2 mapy w nowym sezonie, z czego jedna to ma być nowe Operation Metro czyli siekanka w korytarzach. Do tego pierdyliard nikomu niepotrzebnych limited time events i powoli można gasić światło i czekać aż Call of Duty wróci na dobre tory.

r/Battlefield6 - BF6 Season 2 Roadmap

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 74,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla tego nie kupiłem nowego BF, tylko że ja miałem takie odczucia już w becie, a według niego full jest jeszcze gorszy. Za mało BF w BF.

• Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społ

• Nie powiem, zaśmiałem się.

Opublikowano

To jeszcze nie jest najgorsze. Zjeby nerfią movement, a buffują gunplay xDDDD

Odwrotność tego co powinni robić. Oni nigdy się nie nauczą.

Opublikowano

Jak to jest możliwe że 10-15 lat temu wypluwali mappack z 4 mapami co kwartał ja w zegarku, a teraz ciężary żeby wypluwać ledwo dwie mapy regularnie.

Znaczy ja wiem czemu tak się dzieje ale tak sobie tylko narzekam.

Opublikowano
1 hour ago, wrog said:

Map packi były płatne.

To prawda, ale nie mieli stałego dopływu pieniędzy ze sprzedaży battle passów i skinów. Nowa mapa na świeżych gameplayach wygląda bardzo dobrze, co prawda Little Bird wydaje się być mega OP, ale zobaczymy. Ciekawe czy nie będzie dziwnych bugów jak np na Eastwood, gdzie po zburzeniu paru budynków na punktach A i B gra stawała się niegrywalna przez absurdalne odbicia słońca.

Opublikowano

Live service według EA (i nie tylko ich) polega na tym że drip feedują content w postaci map albo trybów gry do momentu że ludzie zwyczajnie się nudzą i odpływają, ale za to paczki skinów to co chwila pojawiają się nowe w sklepie kekw widać poziom zarządzania monetyzacją w tej grze i priorytety w alokacji zasobów. Przykład: po co mam kupować mappack ze śnieżnymi kombinezonami, skoro jedyna mapa do której to pasowało zniknęła wraz z eventem w grudniu?

Gdyby ktokolwiek tam myślał długoterminowo zamiast wciskać obłędnie drogie paczki ze skinami co chwila to by wiedział, że mikrotransakcje same by się sprzedawały organicznie gdyby ilość content w grze byłaby odpowiednia, no ale najważniejszy jest zysk tu i teraz.

Opublikowano

Nawet wracać mi się nie chce, ale chyba zwyczajnie znudzony jestem już BFem, a ten totalnie nic nowego to nie wnosi, dodać do tego średnie mapy, to cieżko znaleźć jakieś powody.

Opublikowano

Nadal dobrze mi się w to gra, ale wsparcie popremierowe jest żałosne. Poprzedniego passa skończyłem, więc monetki są i pewnie wezmę nowego. Przynajmniej będzie dodatkowa motywacja żeby włączyć w tygodniu trochę się postrzelać.