Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał(a):

Najlepsze, że temat o tych packet lossach i łączeniu się przez Chile ma na steamie 55 stron, na forum EA ponad 400 odpowiedzi, ale oficjalnego stanowiska brak. Co lepsze niektórzy mają tak od bety i dalej nie mogą grać na oficjalnych serwerach bez absurdalnych lagów dunno

Tez mi co drugi mecz tak odpierdala. Aw miedzy czasie.

#BO7

BO7 z premierą gry będzie działać na nowych serwerach Microsoft Azure.

Wcześniej gry z serii Call of Duty, takie jak Black Ops 6, korzystały z mieszanki serwerów AWS, Google Cloud, Vultr oraz Blizzard, co czasami prowadziło do opóźnień i niestabilności.

Migracja na Azure oznacza wykorzystanie globalnej infrastruktury chmurowej Microsoftu do hostowania gry.

👉Korzyści obejmują:

♦️lepszą skalowalność w obsłudze dużej liczby graczy,

♦️mniejsze opóźnienia dzięki większej liczbie centrów danych.

♦️większą stabilność.

♦️oszczędności kosztów.

♦️oraz ściślejszą integrację z ekosystemem Xbox.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 51,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla tego nie kupiłem nowego BF, tylko że ja miałem takie odczucia już w becie, a według niego full jest jeszcze gorszy. Za mało BF w BF.

• Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społ

• Nie powiem, zaśmiałem się.

Opublikowano
11 godzin temu, shoegaze napisał(a):

dokładnie, dlatego trzeba czekać na blops 7 i tyle w temacie. na szczęście 14.11 już niedługo i będziemy mogli wtedy przestać udawać, że bf 6 podoba nam się bardziej niż powinien - jako opcja awaryjna na miesiąc spoko, ale w dłuższej perspektywie codzik rozjedzie tę wydmuszkę bez najmniejszego problemu

No, jest za czym tęsknić. Powrót do najgorszego settingu s-f, czyli misje w czyjejś głowie, skakanie jak małpa po dwóch ścianach na krzyż, chujowe "przyszłościowe" bronie, a do tego SBMM 🤣

Najlepsze mapy z ostatnich części CoD, to rimejki starych z czasów oryginalnej trylogii MW. Całą resztę non stop krytykowaliście.

Kto za tym tęskni chyba jest w głębokim nałogu.

Najwięcej nowego BF-a krytykują ludzie grający w CoD snajperami, a teraz wkurwiają się, że dostają swoje własne "lekarstwo" pawel

Opublikowano

Nie, najwięcej Call of fielda krytykują osoby, które graly w bfy od dawna i mało tu mają bfa. A co do coda, tak się wielu śmiało, że bf6 będzie jego pogromcą w tym roku a NIESTETY przez to, że bf6 sam stał się w dużej mierze codem to w starciu z nim nie ma specjalnie szans, nad czym osobiście mocno ubolewam.

Opublikowano

Nie wiem na jakiej podstawie i pod jakim względem BF miałby nie mieć czas z nowym blopsem 7 kekw chyba to mówią ludzie co nie grali w betę tego nowego dzieła Activision, ja wymiękłem po paru meczach.

Opublikowano

kurde ostatnimi czasy w eskalacji same boty na xboxie... no tragedia by cos zagrac

Opublikowano

Na PC wczoraj też już miałem problemy z Eskalacją - częściowo boty i niepełne serwery. No szybko to idzie🫤

A tu kolejny jakiś chuj wie dla kogo tryb specjalny za rogiem (50% graczy/50% botów)

Opublikowano
Godzinę temu, Qbon napisał(a):

Nie, najwięcej Call of fielda krytykują osoby, które graly w bfy od dawna i mało tu mają bfa. A co do coda, tak się wielu śmiało, że bf6 będzie jego pogromcą w tym roku a NIESTETY przez to, że bf6 sam stał się w dużej mierze codem to w starciu z nim nie ma specjalnie szans, nad czym osobiście mocno ubolewam.

I połowa zarzutów, to opinie oparte na porównaniu obecnej gry z sentymentem do starszych części gdzie jak wiadomo rzeczywistość nigdy nie wygra z tym co widać przez "różowe okulary".

Ja nie chcę powrotu do płatnych DLC, bo pomimo wyrzuconej kasy jakość tamtych map nie była lepsza niż obecne.

Opublikowano
2 godziny temu, szurubur napisał(a):

kurde ostatnimi czasy w eskalacji same boty na xboxie... no tragedia by cos zagrac

Na PS5 to samo. Wątpię by był to taki niepopularny tryb. W pozostałych też bardzo wolno uzupełnia graczy.
Ale jest poprawa po włączeniu crossplay. 4 graczy konsolowych a 30 z PC. Także nie polecam tej opcji.

Opublikowano

dzięki battlefielda za to lekkie przestraszenie codzika, może i siury poopadały wszystkim po dwóch tygodniach, ale przynajmniej jest szansa że dzięki temu zrywowi za rok Acti wróci do normalnych klimatów boomer

Opublikowano
Godzinę temu, Gregorius napisał(a):

A tu kolejny jakiś chuj wie dla kogo tryb specjalny za rogiem (50% graczy/50% botów)

Może dla nowych albo casuali, odpaliłem kilka dni temu pierwsza rozgrywke i mialem typów od 50 ranka w gore w trybie rush. Gram na pc jeszcze w inna strzelankę, to jest trochę casuali, co sobie po prostu zakłada prywatne serwery i strzela do botów. Inna sprawa, że jak im się ustawi AI na 100% to grają lepiej niż wiekszość ludzi shotgun

Opublikowano

Widać, ze nową część odpowiedzialny jest były ojciec CODa, zarówno po kontrolerach, jak i kampanii xD

Opublikowano

kurde to już zagadka wyjaśniona, że jedni mieli recoil a drudzy nie