Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Najlepsze, że temat o tych packet lossach i łączeniu się przez Chile ma na steamie 55 stron, na forum EA ponad 400 odpowiedzi, ale oficjalnego stanowiska brak. Co lepsze niektórzy mają tak od bety i dalej nie mogą grać na oficjalnych serwerach bez absurdalnych lagów Tez mi co drugi mecz tak odpierdala. Aw miedzy czasie.#BO7 ⭐BO7 z premierą gry będzie działać na nowych serwerach Microsoft Azure.Wcześniej gry z serii Call of Duty, takie jak Black Ops 6, korzystały z mieszanki serwerów AWS, Google Cloud, Vultr oraz Blizzard, co czasami prowadziło do opóźnień i niestabilności.Migracja na Azure oznacza wykorzystanie globalnej infrastruktury chmurowej Microsoftu do hostowania gry.👉Korzyści obejmują:♦️lepszą skalowalność w obsłudze dużej liczby graczy,♦️mniejsze opóźnienia dzięki większej liczbie centrów danych.♦️większą stabilność.♦️oszczędności kosztów.♦️oraz ściślejszą integrację z ekosystemem Xbox.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 11 godzin temu, shoegaze napisał(a):dokładnie, dlatego trzeba czekać na blops 7 i tyle w temacie. na szczęście 14.11 już niedługo i będziemy mogli wtedy przestać udawać, że bf 6 podoba nam się bardziej niż powinien - jako opcja awaryjna na miesiąc spoko, ale w dłuższej perspektywie codzik rozjedzie tę wydmuszkę bez najmniejszego problemuNo, jest za czym tęsknić. Powrót do najgorszego settingu s-f, czyli misje w czyjejś głowie, skakanie jak małpa po dwóch ścianach na krzyż, chujowe "przyszłościowe" bronie, a do tego SBMM 🤣Najlepsze mapy z ostatnich części CoD, to rimejki starych z czasów oryginalnej trylogii MW. Całą resztę non stop krytykowaliście.Kto za tym tęskni chyba jest w głębokim nałogu.Najwięcej nowego BF-a krytykują ludzie grający w CoD snajperami, a teraz wkurwiają się, że dostają swoje własne "lekarstwo"
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nie, najwięcej Call of fielda krytykują osoby, które graly w bfy od dawna i mało tu mają bfa. A co do coda, tak się wielu śmiało, że bf6 będzie jego pogromcą w tym roku a NIESTETY przez to, że bf6 sam stał się w dużej mierze codem to w starciu z nim nie ma specjalnie szans, nad czym osobiście mocno ubolewam.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie wiem na jakiej podstawie i pod jakim względem BF miałby nie mieć czas z nowym blopsem 7 chyba to mówią ludzie co nie grali w betę tego nowego dzieła Activision, ja wymiękłem po paru meczach.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. kurde ostatnimi czasy w eskalacji same boty na xboxie... no tragedia by cos zagrac
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Na PC wczoraj też już miałem problemy z Eskalacją - częściowo boty i niepełne serwery. No szybko to idzie🫤A tu kolejny jakiś chuj wie dla kogo tryb specjalny za rogiem (50% graczy/50% botów)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Qbon napisał(a):Nie, najwięcej Call of fielda krytykują osoby, które graly w bfy od dawna i mało tu mają bfa. A co do coda, tak się wielu śmiało, że bf6 będzie jego pogromcą w tym roku a NIESTETY przez to, że bf6 sam stał się w dużej mierze codem to w starciu z nim nie ma specjalnie szans, nad czym osobiście mocno ubolewam.I połowa zarzutów, to opinie oparte na porównaniu obecnej gry z sentymentem do starszych części gdzie jak wiadomo rzeczywistość nigdy nie wygra z tym co widać przez "różowe okulary".Ja nie chcę powrotu do płatnych DLC, bo pomimo wyrzuconej kasy jakość tamtych map nie była lepsza niż obecne.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, szurubur napisał(a):kurde ostatnimi czasy w eskalacji same boty na xboxie... no tragedia by cos zagracNa PS5 to samo. Wątpię by był to taki niepopularny tryb. W pozostałych też bardzo wolno uzupełnia graczy. Ale jest poprawa po włączeniu crossplay. 4 graczy konsolowych a 30 z PC. Także nie polecam tej opcji.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. dzięki battlefielda za to lekkie przestraszenie codzika, może i siury poopadały wszystkim po dwóch tygodniach, ale przynajmniej jest szansa że dzięki temu zrywowi za rok Acti wróci do normalnych klimatów
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Gregorius napisał(a):A tu kolejny jakiś chuj wie dla kogo tryb specjalny za rogiem (50% graczy/50% botów)Może dla nowych albo casuali, odpaliłem kilka dni temu pierwsza rozgrywke i mialem typów od 50 ranka w gore w trybie rush. Gram na pc jeszcze w inna strzelankę, to jest trochę casuali, co sobie po prostu zakłada prywatne serwery i strzela do botów. Inna sprawa, że jak im się ustawi AI na 100% to grają lepiej niż wiekszość ludzi
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. https://vm.tiktok.com/ZNdTJmWSD/Niedość, że przegięty Aim Assist to jeszcze mniejszy bullet spread na padach?Ładne czasy!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, easye napisał(a):https://vm.tiktok.com/ZNdTJmWSD/Niedość, że przegięty Aim Assist to jeszcze mniejszy bullet spread?Już ktoś wrzucał kilka dni temu
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Widać, ze nową część odpowiedzialny jest były ojciec CODa, zarówno po kontrolerach, jak i kampanii xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. kurde to już zagadka wyjaśniona, że jedni mieli recoil a drudzy nie