Skocz do zawartości

STALKER: Legends of the Zone Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 11,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli się to potwierdzi to chętnie zagram bez modów na konsoli. Jakoś tak mam, że nawet w Skyrima grałem na czysto - to oryginalna wizja twórców i mierząc się z gierką biorę to na klatę. Modziksy to n

• No kuźwa! Od czasu ogłoszenia dwójki mówiłem, że fajnie byłoby, jakby ogarnęli remastery staroci na współczesne konsole, więc dla mnie taki zestawik to spełnienie marzeń  Jedynie to "PS4" mnie ma

• GSPdibbler
    GSPdibbler

Każdy narzeka że era remasterow itd. Ale ja jestem zajebiście zadowolony ze takie szpile z dawnych lat mogę ograć na pleyce. Chcę tego więcej.

Opublikowano

Czyli krążące od dawna plotki się potwierdziły.
Jeszcze oficjalne pudełkowe wydanie w Europie poproszęfsg

Opublikowano

Ale oni jeszcze przed premierą zapowiadali tego patcha :)

Opublikowano

Grafika ok ale szkoda ze ai nie rusza bo salej jest slabo przynajmniej na poczatku gry nie wiem jak pozniej - misja jak mamy dojsc do zlomowiska to poprostu siedzisz na kucaka i tylko wlatuja ci pod lufe bandyci. Plus imo sterowanie jest strasznie drewniane. Ale gralem w to na początku jak kolekcja wyszla na ps wiec sprobuje jeszcze raz po patchu.

Opublikowano
On 5/16/2025 at 9:15 AM, Rozi said:

Po patchu AI ma też być ulepszone.

Moze cos pominalem ale na oficjalnej stronie patcha mowia ze nie ruszaja:

HAVE THERE BEEN CHANGES TO ENEMY AND NPC BEHAVIOR?

No changes have been made to the underlying AI.

Opublikowano

Gierki są już dostępne, pojawiają się jako osobne pozycje w bibliotekach.

Opublikowano

Co za pojebane czasy. Ja np też za bardzo nie trawię tego, co symbolizuje czarna swastyka w białym kółku na czerwonym tle, ale nie chciałbym, żeby mi ją usuwano z gierek, które dzieją się w trakcie trwania IIWŚ.
Niezłe snołflejki z tych GSCów.
Ciekawe, czy to tylko w tej wersji Enhanced, czy podstawkę mi też spatchują.

Opublikowano

Zjebaliśmy i ocenzurowaliśmy grę, ale te negatywne oceny to przez Ruskich! A jak się nie zgadzacie z cenzurą, to jesteście onuce, essa.

RDT_20250520_2018451006543385171463422.jpg

Edytowane przez Rozi