Opublikowano 14 maja14 maj Czyli krążące od dawna plotki się potwierdziły.Jeszcze oficjalne pudełkowe wydanie w Europie poproszę
Opublikowano 15 maja15 maj Autor Dobrze, że czekałem z graniem na te wersję ps5, widać że warto było.
Opublikowano 16 maja16 maj Grafika ok ale szkoda ze ai nie rusza bo salej jest slabo przynajmniej na poczatku gry nie wiem jak pozniej - misja jak mamy dojsc do zlomowiska to poprostu siedzisz na kucaka i tylko wlatuja ci pod lufe bandyci. Plus imo sterowanie jest strasznie drewniane. Ale gralem w to na początku jak kolekcja wyszla na ps wiec sprobuje jeszcze raz po patchu.
Opublikowano 19 maja19 maj On 5/16/2025 at 9:15 AM, Rozi said:Po patchu AI ma też być ulepszone.Moze cos pominalem ale na oficjalnej stronie patcha mowia ze nie ruszaja:HAVE THERE BEEN CHANGES TO ENEMY AND NPC BEHAVIOR?No changes have been made to the underlying AI.
Opublikowano 20 maja20 maj Co za pojebane czasy. Ja np też za bardzo nie trawię tego, co symbolizuje czarna swastyka w białym kółku na czerwonym tle, ale nie chciałbym, żeby mi ją usuwano z gierek, które dzieją się w trakcie trwania IIWŚ.Niezłe snołflejki z tych GSCów.Ciekawe, czy to tylko w tej wersji Enhanced, czy podstawkę mi też spatchują.
Opublikowano 20 maja20 maj Zjebaliśmy i ocenzurowaliśmy grę, ale te negatywne oceny to przez Ruskich! A jak się nie zgadzacie z cenzurą, to jesteście onuce, essa. Edytowane 20 maja20 maj przez Rozi