Skocz do zawartości

Nowy wydawca PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Dopiero zauwazylem, że na stronie jest zakładka aktualności i są tam jakies wpisy. Link z forum bezpośrednio do sklepu prowadzi. No słabo to widoczne. :niki:

• Odpowiedzi 376
  • Wyświetleń 38,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Upiłem się ze szczęścia i trzeźwieję. I nie jest to przenośnia. Numer 320, choc magazyn był rentowny, miał być pożegnalny. Z różnych względów a też ja wyszedłem z taką inicjatywą. Kiedyś o tym opowiem

• No i co tam, jakiś tort by pasowało odpalić za ten pierwszy rok     Dzięki wielkie forumku, piękny to był rok, zleciało ekspresowo i pozostaje mieć nadzieję (plus wspomóc to pracą), że kolej

• Myślę, że każdy mimo wszystko doceniłby z czasem, że to skończyło się na naszych zasadach, godnie zamykając ponad 25 lat na rynku, niż gdyby pewnego dnia ktoś po prostu odciął wtyczkę, bo zarobione na

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Shen napisał(a):

Dopiero zauwazylem, że na stronie jest zakładka aktualności i są tam jakies wpisy. Link z forum bezpośrednio do sklepu prowadzi. No słabo to widoczne. :niki:

Tak, teraz prowadzi do sklepu bezpośrednio, bo sklep jest w tym kluczowy. Strona główna to tam się pojawia 5 tekstów w miesiącu :D