Opublikowano 12 marca12 mar 13 godzin temu, Paolo1986 napisał(a): Podejrzewam, że polski dla Czechów też może dziwnie brzmiećA jednak całkiem sporo można zrozumieć ze słuchu w odpowiednim kontekście sytuacyjnym Oglądałem na twitchu streama pewnej ładnej pani czeszki i zapytałem o to. Powiedziała, że dla nich polski jest śmieszny w uj, że niby wiedzą co mówimy ale tak naprawde nie wiedzą o czym mówimy Odpowiedziałem, że mamy tak samo,a po kilku piwkach to już w ogóle beka jest max. No i ogólnie miło. Co do gry to tylko po czesku. To jest kolejny etap immersji w ten świat. Po angielsku to brzmi jak każda inna gra, a dodatkowo aktor co gra Henryka jest pewnie ze 20 lat starszy od Henryczka w grze i dla mnie ma za stary głos.
Opublikowano 12 marca12 mar "Ukaż mi, co masz na prodziej" Kto zgadnie, co Henryk miał na myśli bez korzystania z tłumacza?
Opublikowano 12 marca12 mar Ja najlepiej wspominam akcję gdy na stealth mode przekradałem się przez obóz pod oblężonym Suchodołem. Przycupnąłem w cieniu, żeby wziąć łyk pivka i nagle słysze w słuchawkach na cała p...: "TY SRACZU!!!!!!!" Monitor opluty, a ja dusząc się ze śmiechu musiałem dawać dzide przed strażnikiem, który mnie wykrył
Opublikowano 13 marca13 mar Kurde, trzeba ten czeski wypróbować. To faktycznie może być inny poziom. Wróciłem sobie na pierwszą mapkę, żeby zaliczyć nieodkryte znajdzki i jeden bandzior miał przy sobie Spoiler W chuj relikwi. Jakieś chusty, włócznie spod krzyża i inne takie. Idzie coś z tym zrobić?
Opublikowano 13 marca13 mar Też to mam ale z Spoiler Kupca którego ubili bandyci przy drodze Nie znalazłem zastosowania.
Opublikowano 13 marca13 mar Ja też miałem taki event, że bandyci zabili kogoś na drodze i miał właśnie jakieś relikwie, płótna itp. Sprzedałem je po prostu. Edytowane 13 marca13 mar przez Paolo1986
Opublikowano 13 marca13 mar a ktoś znalazł gdzieś w lesie na południe od Kuttenberga Spoiler dziwny kapelusz słomkowy co waży z 36kg chyba?
Opublikowano 13 marca13 mar Parę postów wcześniej wstawiłem filmik z easter eggami. Tam znajdziesz odpowiedź
Opublikowano 13 marca13 mar A znaleźliście mapę skarbów u kapitana Tomasza? Jeśli tak to jest na niej błąd, bo napisane jest Suchdol a chodzi o Niebaków.
Opublikowano 13 marca13 mar 52 minuty temu, Butt napisał(a): A znaleźliście mapę skarbów u kapitana Tomasza? Jeśli tak to jest na niej błąd, bo napisane jest Suchdol a chodzi o Niebaków. No szukałem raz i właśnie nie mogłem znaleźć...:) Btw uważajcie z piciem alkoholu w ostatnich misjach xDD.
Opublikowano 13 marca13 mar Tak, będzie. Ja 147 h na liczniku, wszytskie poboczne zdobione jadę już tylko z fabułą - myślę, że jeszcze 25h i przejdę gre. Ciekawe ile contentu dojdzie w dlc - chciałbym żeby te tereny na południowym wschodzie/zachodzie mapy dodatku możliwość eksploracji bo sporo uciętego miejsca jest.
Opublikowano 13 marca13 mar Ta, też już o tym pisałem, że kc w klimatach zimowych to byłaby jebana petarda, ale to jest awykonalne - nie dla studia z budżetem 30 baniek.
Opublikowano 13 marca13 mar Pewnie byś musiał ognisko palić i się ogrzewać, bo inaczej "zamarznięta zbroja -30 do siły"
Opublikowano 13 marca13 mar Po zakończeniu gry nie można zapisywać odpoczywając w gospodzie czy mam post game buga? @messer88 @Butt
Opublikowano 13 marca13 mar Zabiłem w samoobronie tych górników od sztandaru, chyba dwóch. I dwa razy mnie straż złapała i płaciłem po 1600groszy. Myślałem że to będzie skumulowane. Boje się że miałem na koncie 3go, a już nie mam kasy na zadośćuczynienie.
Opublikowano 13 marca13 mar 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Po zakończeniu gry nie można zapisywać odpoczywając w gospodzie czy mam post game buga? @messer88 @Butt można spałem pare razy 100% w dziurce
Opublikowano 13 marca13 mar 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Po zakończeniu gry nie można zapisywać odpoczywając w gospodzie czy mam post game buga? @messer88 @Butt Nie miałem takich problemów. Sprawdzałeś w kilku gospodach?
Opublikowano 13 marca13 mar Generalnie to końcówka ma pare różnych mniejszych bugów, ja np sobie miecz wykułem i jakość się nie zgadza bo 3 na tym co wyskakuje zaraz po zahartowaniu, w ekwipunku już właściwy mistrzowski i staty też odpowiednie.