Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, NemoKOF napisał(a):

Ja po prostu sobie przypomniałem jak wyglądał film przedstawiający NSW

Ukryj zawartość

I imo robił lepsze wrażenie niż to, co pokazali teraz. Mignął LINK, Mignął MARIO, były Karty, Skyrim i jakieś NBA. Było się czym podjarać.

Qrwa jakie nałogi. Typ nawet nie potrafi normalnie z psem wyjsć bez grania w te śmieszne gierki. To się powinno leczyć a nie reklamować.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 356,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
2 minutes ago, zdrowywariat said:

Gry też najpierw dostają teaser, później trailer, a dopiero po czasie widzisz gameplay.

Dostałeś teaser i datę pokazu, jeśli w kwietniu nic nie pokażą to wtedy możesz narzekać, czego nie rozumiesz?

No tak, tworzą konsolę bez gier. Jprd. 

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem"

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem"

Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz.

Opublikowano

A co wy tacy spięci? Nie może mieć innego zdania niż Wy? 

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz.

To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP.

Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo.

Opublikowano
3 minuty temu, hudiny napisał(a):

A co wy tacy spięci? Nie może mieć innego zdania niż Wy? 

Norma w dziale Nintendo.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP.

Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo.

Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025.

Opublikowano

Gierki dowiozą na pewno, na switchu taka posucha nie bez powodu.

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025.

To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać!

Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD

Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? :obama: Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? :) 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? :obama: Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? :) 

Jeśli tylko będą dalej wydawać dobre gry na Switcha to poczekam, na razie mam w co grać, wczoraj do 3.30 siedziałem przy DKCR, znaczy się dzisiaj xD

Został mi ostatni boss, 3 świątynie i dodatkowy świat z 3DSa, pokuszę się chyba nawet o konkretną recenzję i wytłumaczę argumentami, co niektórym, dlaczego to jest najlepszy platformer 2D jaki kiedykolwiek powstał.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 hour ago, zdrowywariat said:

Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. 

Opublikowano
9 minut temu, Homelander napisał(a):

Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. 

Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku.

Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD?

Opublikowano
10 minutes ago, zdrowywariat said:

Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku.

Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD?

Lol. A po co czekasz na direct? Co zmieni, że będziesz wiedział co za gry wyjdą? Wyjdą to będą. Co to za idiotyczne argumenty?

Opublikowano
1 godzinę temu, zdrowywariat napisał(a):

podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start

Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego ;)

Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą 

Opublikowano
22 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości.

Opublikowano

Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia

Dlaczego nie pogadać o tym, co już wiemy, czy konsola się podoba? Tylko płakać nad tym, czego jeszcze nie pokazali, co pokażą przecież 2.4.2025.

8 minut temu, Daffy napisał(a):

Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości.

U mnie jest już rozwiązany, czy wyjdzie w maju, czy w czerwcu, czy z OLEDem, czy z LCD, czy za 399e, czy za 499e… day1 :banderas:

A gry będą! Na pewno coś się trafi na premierę, w co będę chciał zagrać. No i będzie wsteczna, więc pozbędę się S1 i będę bawił się dalej na S2.

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego ;)

Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą 

Dla mnie wsteczna była najważniejsza. Konsola i tak wyjdzie i nie będzie kosztować nie wiadomo ile :).

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Przyjaciele korporacji, wrogowie graczy. 

Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty.

Opublikowano
11 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty.

Ja kupiłem podstawowe ps5 i mam wyrzuty sumienia ;) Tak się przyzwyczaiłem do gry na ns, że ps5 od pół roku nie włączyłem. Nadrabiam te wspaniałości, które wyszły na switch. Poza tym wróciłem do jrpgow i przepadłem.