Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 341,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał(a):

Nie ma możliwości żeby Wiesiek działał w 60fps skoro klatkaż jest zablokowany na 30 ;)

Weź im nie psuj zabawy - wiedźmin w 60, zaraz coś się trafi w 120!

Opublikowano

Jak na moje oko to też mi 60. Jak podłączyłem do gniazdka z ładowarką od laptopa, to chyba rej trejsing widziałem.

A tak na serio, to trochę premiera wygląda jak premiera ps5 pro. Same same, but different. N poszło na maxa na łatwiznę i trochę szkoda kasy. 1 gra premierowo to też dowcip. Kiedyś pewnie jak po papier toaletowy do Rossmanna będę jechał, to wskoczę przy okazji do media i się weźmie, ale hajp... Hajp wygląda inaczej.

Absolutne minimum to mogło być nakazanie deweloperom w ostatnich latach zaprogramować ich gry tak, że jak wyjdzie Switch 2 z AUTOMATU maja używać więcej procka etc. I każda gra ma latać 30% lepiej.

Edytowane przez Bishonen88

Opublikowano

Zgadzam się, jak odpaliłem Ps5 to odrazu zauważyłem różnice w płynności, głupotą było jednocześnie na S1 i S2 bo na S1 działało chyba w 25 stąd taki durny wniosek xD

Opublikowano

Ale może konsola poprawiać np. frame pacing? Czy nie może? Nie znam się, a np. takie Ezio Collection chodzi w gładziutkich 30 klatkach, lepiej niż na S1.

Opublikowano

Jak jest mocniejsza i gra jest w stanie to wykorzystać to po prostu będzie stabilna ilość FPSów i tak jest w tym przypadku że trzyma stabilnie 30FPSów stąd się jebłem bo porównałem z S1 na którym spadało jak głupie. Gdy na PS5 włączyłem 60FPS to odrazu było widać że działa "wolniej"

Opublikowano

Może i durne pytanie mam, ale po Nintendo to nie wiem co sie spodziewać. Po co transfer systemu robić z S1?

Mogę używać obie konsole? Obie będą miały dostęp Nintendo online jak mam abonament?

Opublikowano
2 minuty temu, MichAelis napisał(a):

Po co transfer systemu robić z S1?

Mogę używać obie konsole? Obie będą miały dostęp Nintendo online jak mam abonament?

• Transfer systemu przerzuca Ci użytkowników, konta, gry, sejwy, ustawienia itp.

• Możesz używać obie konsole, ale nie możesz CHYBA grać jednocześnie w tę samą grę na nich

• Jest normalnie online na obu konsolach

Zróbcie sobie update joy-conów i kontrolerów, jest dostępny w menu, a nie robi się z automatu.

Opublikowano

Dziś kupiłem abonament za 80 zł na rok przez eshop konsoli S2 i czy jak bym wziął jeszcze jeden miesiąc za 16 zł to zastąpi mi ten miesięczny roczny abonament czy doliczy dodatkowym miesiąc do obecnego? Abonament mam ważny obecnie do 5-06-26

Edytowane przez Kavka

Opublikowano

Chwilę pograne. Mario odyseja dalej wygląda zjawiskowo a w Mario kart po zrobieniu jednego turnieju jestem pozytywnie zaskoczony sadkek chyba nawet się polubie z tą grą. Narazie nie grałem przenośnie więc nic nie napisze o jakości o tego mitycznego ekranu i czy ręce nie umierają od trzymania tej deski, ale sam sprzęt jest wykonany jakieś milion razy lepiej niż ten s1 z bazaru (z modelem oled włącznie)

20250605140504-01JWZZMTRTXPH2CKXWZJW8WHJ7.jpg

20250605144501-01JX01YNZV0QA1W9HXHK6VAE0Z.jpg

Opublikowano

Pokemonki SV fajnie chodzą. Jak ktoś ma Switcha V1 lub V2 to nie ma sensu zwlekać z zakupem. Ogólna różnica w komforcie grania (rozmiar ekranu, płynność, solidny sprzęt w ręce) to jest przepaść.

Opublikowano

I nie trzeba się za każdym razem logować XD

Wykonanie premium jest tej konsoli, to trzeba przyznać.

Opublikowano
16 minut temu, Rozi napisał(a):

I nie trzeba się za każdym razem logować XD

Na S1 jak zaznaczyłeś sobie opcję to też nie trzeba było

Opublikowano
  • Autor

Po transferze zaczęło mi z automatu pobierać każdą grę cyfrową mimo, że opcja automatycznego aktualizowania softu jest wyłączona. Jest jakaś możliwość zastopowania tego czy trzeba anulować każdą z osobna? sapek

Opublikowano
10 minut temu, GearsUp napisał(a):

Po transferze zaczęło mi z automatu pobierać każdą grę cyfrową mimo, że opcja automatycznego aktualizowania softu jest wyłączona. Jest jakaś możliwość zastopowania tego czy trzeba anulować każdą z osobna? sapek

Miałem to samo, nie znalazłem grupowo i stopowałem z osobna

Opublikowano

Dobra panowie może ktoś tutaj próbował połączyć się z netem po kablu ? Walczę 20 minut i jeden uj, sprawdzałem na różnych kablach, ps5 jest włączone i śmiga net a S2 tylko WiFi łapie

Opublikowano

Ja mam po kablu, załapało od razu, bez kombinowania. Może dlatego że robiłem transfer danych z S1

Opublikowano
Teraz, Mari4n napisał(a):

Ja mam po kablu, załapało od razu, bez kombinowania. Może dlatego że robiłem transfer danych z S1

Też zrobiłem transfer danych z S1 i dupa, ciągle wywala błąd :( no nic jeszcze chwilę powalczę i pierdole to xD

Dobra śmiga po kablu, trzeba było wyłączyć komsolke yahoo

Opublikowano

System co zapierdala. Jest pięknie, gry z jedynki się ściągają, Mario Kart World się ściąga. Odpoczywaj kochanie.

IMG_9758.jpeg

Edytowane przez tlas