Opublikowano środa o 14:193 dni 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Teraz to już na pewno upgrejdy do Xenoblade wjadą, WIERZĘNa pewno zapowiedzą nową paczkę updatow do gier z S1, oczywiście i bezpłatnych i płatnych. Obstawiam z płatnych dlc do wondera wraz z 4k
Opublikowano środa o 14:303 dni Autor 7 minut temu, Daffy napisał(a):Obstawiam z płatnych dlc do wondera wraz z 4kCzemu tak? Jak do tej pory wszystkie gry Mario z S1 miały bezpłatny upgrade.Na pewno będzie coś na 40th anniversary z Mario, dużo się mówi o składankach starszych gierek
Opublikowano środa o 14:323 dni Teraz, GearsUp napisał(a):Czemu tak? Jak do tej pory wszystkie gry Mario z S1 miały bezpłatny upgrade.Na pewno będzie coś na 40th anniversary z Mario, dużo się mówi o składankach starszych gierekObstawiam że właśnie to będzie coś na 40 lecie Mario czyli dlc do wondera z patchem pod S2 w jednej płatnej paczce ale to taki mój wymysł bez poszlak z neta
Opublikowano środa o 14:393 dni Ja się łudzę że dostaniemy Super Mario Galaxy 1+2 Remix albo Remaster 2
Opublikowano środa o 15:023 dni 22 minuty temu, funditto napisał(a):Ja się łudzę że dostaniemy Super Mario Galaxy 1+2 Remix albo Remaster 2Remaster galaxy2 oooo Jezu...
Opublikowano środa o 17:003 dni W 2026 ma wyjść Indiana Jones. Ciekawe czy jakiś real gameplay pokażą.
Opublikowano środa o 17:063 dni Paczyki do XCX (czekam z kończeniem gry na update bo przecież będzie, prawda?) oraz od FE:TH (akurat zacząłem sobie NG+) to chętnie bym zobaczył.
Opublikowano środa o 17:393 dni Wyobraźcie sobie teraz nową Zeldę z taką grafikąno juz, wstawajcie zesraliście się Edytowane środa o 17:393 dni przez bartiz
Opublikowano czwartek o 10:162 dni Ja tam bym chcial ze Square Enix pokazalo cos wiecej niz FFT i DQ 1+2. Kiedys to byly plotki o FF9 remake, teraz to nie ma plotek Bardzo bym chcial zeby rzucili cos na 40 lecie Mariana.
Opublikowano czwartek o 10:202 dni 16 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Jednak mozna cos z tego tableta wycisnacPierwszy screen: remake Rogue Squadron 2 i 3 z GC z taka grafika i wykladam pieniazki.
Opublikowano czwartek o 12:442 dni Nie no, dobrze to wygląda na pewno. Jestem spokojny o przyszłość tej konsolki. Oby jutro na Direkcie pojawił się RE4 Remake, to kupię tę grę po raz drugi (wcześniej na PS4).Właśnie, jakie są Wasze oczekiwania? Data premiery MP4 (może shadow drop, jak z "jedynką")? Zapowiedź portu nowej Mafii?
Opublikowano czwartek o 12:532 dni Nowa gierka Platinum, bo spodziewam się, że będą robili kolejne exy dla Nintendo.
Opublikowano czwartek o 12:542 dni Nowe 3D Mario, Nowe Animal Crossing, porty REmaków, MP 2 i 3 remaki.
Opublikowano czwartek o 12:572 dni Cos nowego od Platinum, remake Poksow B/W, no i cos od Monolith Soft, pewnie nic nie bedzie z moich oczekiwan.
Opublikowano czwartek o 13:332 dni Zwiastun tego co robi monolith dla mnie najważniejszy I pięknie bym przyjął patche do trylogii xeno i do bayo3
Opublikowano czwartek o 13:372 dni Patch graficzny do wieska 3, 60fps do MH Rise z ulepszen bym chcial. Z gierek to residenty 2,3,4,7 i Village.Moze malo prawdopodobne ale np rdr2 czy nawet na GTA5 dalbym sie wydymac na hajs.Jakies wyscigi bylyby fajne. Moze Forza 5? Atomic Heart tez chetnie bym przeszedl ponownie na Switchu 2. Alan Wake 2 tez bylby milym zaskoczeniem. Z Nintendo to nie wiem czego moglbym sie spodziewac. Tak wiele pytan, a zero odpowiedzi
Opublikowano czwartek o 13:502 dni Powinni dać 2-3 nowe killery first party (w tym jakieś nowe IP), które by zachęciły do kupna konsoli.