Opublikowano 12 września12 wrz No póki co jest miernie. Jak odpalili trailer filmu to myślałem, że będzie nowa gra, ale nie. Tenis czy taki Yoshi to tylko dla zatwardziałych nintendowców, a składanka Galaxy to kolejne splunięcie na pudełkowców. Reszta to nawet szkoda gadać. Oby szybko ten post się zestarzał :)
Opublikowano 12 września12 wrz Ten voice acting Mii to jeden poziom nizej niz najchujowsze AI na rynku. Strasznie slabo to rozwiazali.
Opublikowano 12 września12 wrz Mortal Kombat Mythology!!! Jedziemy z tym! :D Ciekawe, czy będzie Special Forces
Opublikowano 12 września12 wrz 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):a coś dla hetero będzie?Raczej nie więc śmiało zostań Krzysiu
Opublikowano 12 września12 wrz Just now, pawelgr5 said:xDDDDDDD kurwa wylaczyli krew na trailer MKBo to pewnie będzie konwersja ze SNESa lol
Opublikowano 12 września12 wrz Nie wiem czy powstała ładniejsza wirtualna baba niż Tifa, niech mnie ch00y.
Opublikowano 12 września12 wrz Ale hooojowizna jak na razie. Jak im nie wstyd te gówno gry w ogóle pokazywać niektóre 💩Mortal bez krwi też byl dobry. Ale nadal najbardziej mnie śmieszy jak stare dziady prezentują się w garniakach jak na pogrzebie i robią "Pstryk!"
Opublikowano 12 września12 wrz Yoshi i Tenis day one, składanka Galaxy z zdublowanym galaxy1 to szczyt dymania fanów. Oczywiście jako pierwszy od dawna pisałem że Wonder dostanie edycję S2 z dlc
Opublikowano 12 września12 wrz Swoją drogą strategia wydawania najpierw cyfry a później fizyka pokazuje, że wydawcy coraz skuteczniej będą naciskać na cyfryzację Switcha.Ostatnia konsola dla fanów fizyków my ass. :)