Opublikowano 8 godzin temu8 godz. https://lowcygier.pl/aktualnosci/gra-hades-ii-na-nintendo-switch-2-w-calosci-na-kartridzu-premiera-pudelka-juz-w-listopadzie/
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 minut temu, Pierre Deck napisał(a):https://lowcygier.pl/aktualnosci/gra-hades-ii-na-nintendo-switch-2-w-calosci-na-kartridzu-premiera-pudelka-juz-w-listopadzie/No i gitara. Niech Nintendo przyciśnie trochę, żeby były cartridge o mniejszej pojemności na NS2 i żeby kosztowały mniej, to nie trzeba będzie kombinować z kupowaniem na NS1, a później ulepszaniem do wersji NS2. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez KrossOver
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 hours ago, Paolo de Vesir said:Potwierdzone, że będzie? Ogranie Sunshine to autentycznie jedno z moich growych marzeń. Gacek to była cudowna konsola. :(Kurde co to za marzenia, których od ponad 20 lat nie udało się zrealizować :((
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Kurde co to za marzenia, których od ponad 20 lat nie udało się zrealizować :((Na Gacku nie miałem, a do abo trafiło przy premierze S2.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ugiąłem się i od 4 dni mam switcha 2 i mam problem ze smashem, którego mam cyfrowo. Pobieram to całe virtual game card a i tak mnie przenosi do zakupu za pełną kwotę czyli Nintendowe 3 stówy. Miał ktoś podobny problem ?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, Mari4n napisał(a):@Plackus wypiąłeś virtual carta z S1?Kiedyś przed sprzedażą switch 1 na pewno " deregisterowalem" konsole, ale bezpośrednio coś z grami to nie robiłem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Plackus zaloguj się na stronie Nintendo, i sprawdź. Tam zdaje się też można żonglować virtual cartami między konsolami
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chłop co wysłał 60fps stojąc w miejscu na ultra low by kręcić gównoburze. Szanuje :D
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 minut temu, Soban napisał(a):Chłop co wysłał 60fps stojąc w miejscu na ultra low by kręcić gównoburze. Szanuje :DNo, ale zajebiście to wygląda. Mały ekran dużo wybacza, tutaj ludzie jarali się Switcherem 3. xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bateria spadla z 25% do 13% tylko od wlaczenia tych gierek do zdjec :cool:
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 minutes ago, GearsUp said:Pewnie z włączonym LS z multiplierem klatek x3 xdx218 minutes ago, Soban said:Chłop co wysłał 60fps stojąc w miejscu na ultra low by kręcić gównoburze. Szanuje :D 4 minutes ago, Ken Adams said:Bateria spadla z 25% do 13% tylko od wlaczenia tych gierek do zdjec :cool:Raczej wzrosła, podłączony do ładowania