Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Teraz w marcu w USA wykręcili lepszy wynik niż w listopadzie 2025 czyli w okresie przedświątecznym z pokemonami ZA. Ciekawa sprawa w sumie.
Opublikowano piątek o 17:294 dni Nie wiem czy to dobry wątek ale wie ktoś może czy persona 3 reload jest po polsku na switch 2? Widziałem jakieś komentarze że nie ale to chyba przed dodaniem języka polskiego w konsoli więc może się coś zmieniło ?
Opublikowano piątek o 17:424 dni 13 minut temu, Xoltro napisał(a):Nie wiem czy to dobry wątek ale wie ktoś może czy persona 3 reload jest po polsku na switch 2? Widziałem jakieś komentarze że nie ale to chyba przed dodaniem języka polskiego w konsoli więc może się coś zmieniło ?Nie ma
Opublikowano piątek o 17:434 dni Potwierdzam, demko też odpala się po hamburgerowemu mimo zaznaczenia odpowiedniej opcji w systemie.
Opublikowano piątek o 18:014 dni Dzięki. Ehhh trochę to niepoważne skoro gra jest przetłumaczona na język polski a pstryk już teoretycznie obsługuje język polski...
Opublikowano piątek o 19:294 dni Najbardziej nintendowa rzecz.Final Fantasy XIV officially announced for Nintendo Switch 2 (planned release for August 2026, requires separate subscription due to Nintendo)Gra nie wymaga NSO, ale jeśli masz już subskrypcję FF14, to... na S2 potrzebna jest druga.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak to sie prezentuje przenośnie przy wersji z ps5? Odpaliłem sobie demko i w trybie wydajności to niezła sieczunia była xD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 59 minut temu, Bzduras napisał(a):45GBCholercia muszę jedynkę skończyć bo tu już kolejna część :)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mam porównanie bo ograłem Rebirth na decku - wersja na s2 wygląda nieporównywalnie lepiej, jestem pod wrażeniem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak, granie na SD przy tym to nieporozumienie Jeśli open world będzie w miarę stabilny klatkażowo to ten port rozpierdoli niesamowicie. W doku też wygląda to mega (biorąc pod uwagę, że odpala to tablet).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Też jestem pod wrażeniem, zauważalnie lepiej niż na SD, co niestety jest rzadkością przenośnie na S2. Oby tylko jeszcze trochę ogarnęli do premiery parę rzeczy bo w drugim mieście miejscami zauważalnie dropi.