Opublikowano środa o 19:431 dzień 6 godzin temu, iluck85 napisał(a):do chujni Sony brakuje jeszcze.Sony się skończyło na ps4. Teraz ich gry ogrywam na laptopie/tv padem od xboxa series.
Opublikowano środa o 19:531 dzień Mocne słowa jak na gościa tak zorientowanego, że przed chwilą pytał czy grę się ściąga na key card.3 godziny temu, Daffy napisał(a):W jednym S2 już jest NAJ....najbardziej zjebane okładki everZałamka, że Metroid czy Poksy będą mieć tak zesrane te okładki. Poważnie rozważam zakup pudeł S1 + upgrade do S2 tam gdzie to możliwe.Ktoś się tam z chooyem na łby pozamieniał projektując i akceptując taki design. To jest tak brzydkie, że chyba zrobione specjalnie żeby już machnąć ręką na wydania fizyczne.
Opublikowano wczoraj o 03:53 1 dzień 8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Sony się skończyło na ps4. Teraz ich gry ogrywam na laptopie/tv padem od xboxa series.A Ty nie kupowałeś niedawno Ps5?
Opublikowano wczoraj o 04:34 1 dzień Nie. Zamiast ps5 wziąłem xboxa series bo wtedy retroarch działało plus gamepass troche ograłem. A potem kupiłem laptopa z jakimś rtx, wchodzę na steam a tam ratchet, returnal, last of us, uncharted…
Opublikowano wczoraj o 07:04 1 dzień Mnie mocno zastanawiają patche albo auto update'y gier ze Switcha. Przykład z brzegu - FF12 - będzie za automatu lepiej? Zechce im się zrobić patcha?Plus jak to w końću będzie z np Zeldami (TOTK przerwałęm bo Switch2) - kupię patch/upgrade - mam na karcie - to co, zaciągnie się całość i zajmie miejsce?
Opublikowano wczoraj o 07:16 1 dzień 11 minut temu, Basior napisał(a):Przykład z brzegu - FF12 - będzie za automatu lepiejNo właśnie - czy gry dostaną jakiegoś boosta automatycznie, bez ingerencji twórców. Też mnie to interesuje, bo na ten moment i tak jedyne w co zagrałbym, to Yakuza 0 i TOTK XD
Opublikowano wczoraj o 08:18 1 dzień Te zeldy w pudełku Switch 2 to w końcu mają te ulepszenia na kartridżu czy nie? Chciałem zamówić na PB a tam w opisie ,że te ulepszenia to cyfra. I z tego co rozumiem to gra na kartridżu od Switcha 1.
Opublikowano wczoraj o 08:49 1 dzień 1 godzinę temu, Rozi napisał(a):No właśnie - czy gry dostaną jakiegoś boosta automatycznie, bez ingerencji twórców. Też mnie to interesuje, bo na ten moment i tak jedyne w co zagrałbym, to Yakuza 0 i TOTK XDJeśli gry będą digital to mogą lepiej działać na s2, ale gry z kartu S1 są odczytywane z tego kartu więc nie widzę możliwości w lepszym działaniu.31 minut temu, Ukukuki napisał(a):Te zeldy w pudełku Switch 2 to w końcu mają te ulepszenia na kartridżu czy nie? Chciałem zamówić na PB a tam w opisie ,że te ulepszenia to cyfra. I z tego co rozumiem to gra na kartridżu od Switcha 1.Mają w pudle już.
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):W pudle kod czy na kartridżu już?Musi byc kod. Pudlo oraz samo nintendo wymienia gre + upgrade osobno wiec gdyby mialo byc na carcie to by po prostu byla od razu wersja enhanced.E: na Twoim miejscu bym poczekal az ktos kupi i ostatecznie wyjasni. Tego nie braknie nigdy wiec preordera robic nie trzeba.
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień Wleciał update komórkowej appki pod nintendo 2. Dalej jest gównem, ale troche mniejszym
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Dalej jak kiedyś przeniosłem konto z s1 v1 na V2 i uciekły mi godziny grania (wyzerowaly się na nowym) to apka dalej tego nie ogarnia i pokazuje tylko licznik od tamtego momentu :(
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień 39 minut temu, Ukukuki napisał(a):W pudle kod czy na kartridżu już?Według info wszytsko na karcie.Tylko pamiętaj, że w przypadku botw jest tylko podstawka, bez dlc.
Opublikowano wczoraj o 10:03 1 dzień 30 minut temu, XM. napisał(a):Według info wszytsko na karcie.Tylko pamiętaj, że w przypadku botw jest tylko podstawka, bez dlc.Dzięki ale wszędzie sprzeczne info.
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień No niestety jak w większości informacji o grach na s2 - prawda wyjdzie jak ludzie dostaną konsole
Opublikowano wczoraj o 10:24 1 dzień https://www.vooks.net/nintendo-confirms-no-download-codes-needed-for-physical-switch-2-edition-games/
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień To jak mam fizycznie np MP4 switch 2 edition to jak karddridz włożę to S1 to grę uruchomi jako grę z S1, a jak ten sam karddridz włożę do S2 to uruchomi automatycznie z ulepszeniami?
Opublikowano wczoraj o 10:46 1 dzień 18 minut temu, devilbot napisał(a):https://www.vooks.net/nintendo-confirms-no-download-codes-needed-for-physical-switch-2-edition-games/Spoko, też mi się wydawało ,że takie info czytałem. @Chad Davski dlaczego masz taki opis dla zeld na switcha 2 sugerujący kod cyfrowy w pudełku?
Opublikowano wczoraj o 10:49 1 dzień 4 minuty temu, Daffy napisał(a):To jak mam fizycznie np MP4 switch 2 edition to jak karddridz włożę to S1 to grę uruchomi jako grę z S1, a jak ten sam karddridz włożę do S2 to uruchomi automatycznie z ulepszeniami?W ogóle zastanawiam mnie jak będą działały te upgradey - skoro gry s1 są na karcie, nie są instalowane to jak mogą lepiej działać na s2 mimo patcha? Wtedy te gry się instalują? Inaczej to nie ma sensu, że mogą działać lepiej na s2.
Opublikowano wczoraj o 11:01 1 dzień No, ale próbuje to zrozumieć w takim razie - skoro karty do s2 są jakieś ultra szybkie i nowe i dlatego kosztują 16$ za kart i dzięki temu gry działają lepiej, szybciej to jak chcą to samo zrobić z grami na chujowym karcie z s1 po patchu, gdzie gra nie będzie instalowana więc bezpośrednio nie będzie szła z dysku tylko nadal z tego chujowego karta.
Opublikowano wczoraj o 11:05 1 dzień może na karcie są pliki dla obu trybów.. Coś czuję, że pierwsze dni po premierze to będzie się sprawdzać Digital Foundry. Nintendo jest dziwnie tajemnice i widzę dwie opcje czemu tak jest:1) Jest jakiś bonus, którym chcą się chwalić ostro po premierze 2) Jest słabo ze wsteczną i nie chcą, żeby to wyszło przed premierąObawiam się, że może być to drugie i będzie trzeba czekać na patche
Opublikowano wczoraj o 11:06 1 dzień A wiadomo że nie będzie? Może właśnie skoro robią to swoje emu pierdolety to właśnie będzie trzeba instalować na dysk te karty z s1
Opublikowano wczoraj o 11:09 1 dzień Obstawiam jakiś prompt o instalację danych na dysku konsoli w przypadku Switcha 2. Ma to sens, upgrade pack zaaplikuje sobie co trzeba, dane będą szły nie z karta a z szybszej pamięci i w efekcie będzie lepsza wersja przy użyciu karta z S1, a po powrocie na stary system po prostu gierki odpalą się tak samo jak do tej pory.