Opublikowano poniedziałek o 15:394 dni Nie wiem czy dobrze zrozumiałem dzisiejsze info z nintendo appki, ale każda gra z s1 zyska na czasach ładowani i fpsach. +przy dwóch lalkowych zeldach już potwierdzili na 100% że dostaniemy też lepszy framerate
Opublikowano poniedziałek o 15:514 dni Najwięcej to bayo 3 zyska bo na podstawowej konsoli to tragedia jest.
Opublikowano poniedziałek o 16:104 dni Autor Jeżeli ta wsteczna to będzie taki boost sprzętowy o jakim myślimy to każda gra będzie śmigała w maksymalnym zalockowanym framerate.
Opublikowano poniedziałek o 16:204 dni 9 minut temu, GearsUp napisał(a):Jeżeli ta wsteczna to będzie taki boost sprzętowy o jakim myślimy to każda gra będzie śmigała w maksymalnym zalockowanym framerate.To daj znać day one czy jest.
Opublikowano poniedziałek o 16:224 dni Autor Teraz, Donatello1991 napisał(a):To daj znać day one czy jest.Panie ja będę w tym elitarnym gronie sprawdzających Nintendo World Tour, o wstecznej na pewno dużo serwisów będzie pisała. DF pewnie weźmie na tapetę jakiegoś kasztana typu Ark Survival Evolved żeby to przetestować.
Opublikowano poniedziałek o 16:514 dni 31 minut temu, Donatello1991 napisał(a):To daj znać day one czy jest.O raport z Bayonetki możesz być spokojny. W końcu będzie można zagrać w tę grę jak człowiek jeśli to się potwierdzi.
Opublikowano wtorek o 07:553 dni 15 godzin temu, Pupcio napisał(a):Nie wiem czy dobrze zrozumiałem dzisiejsze info z nintendo appki, ale każda gra z s1 zyska na czasach ładowani i fpsach.+przy dwóch lalkowych zeldach już potwierdzili na 100% że dostaniemy też lepszy framerateZeldy z widokiem z góry są w gronie tych bodaj 10 gier, które mają napisane darmowe uaktualnienie dla Switcha 2.Bez tego, efekt nie będzie ani trochę tak mocny. Szybszy układ MOŻE sprawiać, że gra będzie chodzić szybciej, ale to mocno zależy od tego, co stało na drodze. Twórcy powiedzieli w wywiadzie na stronie Nintendo, że zaobserwowali jakikolwiek efekt w "niektórych" grach ("some games", "it could improve"), co bez wątpienia brzmi, jakby nie było to coś wielkiego.
Opublikowano wtorek o 12:283 dni Ciekawe, czy premiera jest globalna, czy regionalna. Jak ktoś dostanie wcześniej konsolę, to już teoretycznie jutro od 14 może grać - wtedy jest północ na Nowej Zelandii.
Opublikowano wtorek o 17:532 dni Konsole już w sklepach. Pomacałem pudełko. Pomacałem Hitmana. Miałem wrażenie, że dotykam Switch 2.5.
Opublikowano środa o 12:332 dni chyba że blokują firmware'm to wtedy wszyscy czekają dziwnie cicho nt gier a trochę osób już ma konsolkę
Opublikowano środa o 12:382 dni 4 minuty temu, nero2082 napisał(a):chyba że blokują firmware'm to wtedy wszyscy czekająNie, była premiera już w NZ i pobierają we Włoszech aktualizację.
Opublikowano środa o 13:232 dni Teraz, funditto napisał(a):No Man's Sky też dostało dzisiaj free patcha na Switcha 2licze, ze Wiesio 3 i Dying Light tez cos dostanie
Opublikowano środa o 13:342 dni 10 minut temu, funditto napisał(a):No Man's Sky też dostało dzisiaj free patcha na Switcha 2Jakby ktoś miał to niech sprawdzi, jak gra teraz chodzi, nie ukrywam, ze to jeden z tych tytułów, które najchetniej ograłbym w wersji Handheld.