Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

I na Game Key Cardzie.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem dzisiejsze info z nintendo appki, ale każda gra z s1 zyska na czasach ładowani i fpsach.

+przy dwóch lalkowych zeldach już potwierdzili na 100% że dostaniemy też lepszy framerate

Opublikowano

Chyba nie ma gry na tym sprzęcie która na tym nie zyska xD

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli ta wsteczna to będzie taki boost sprzętowy o jakim myślimy to każda gra będzie śmigała w maksymalnym zalockowanym framerate.

Opublikowano
9 minut temu, GearsUp napisał(a):

Jeżeli ta wsteczna to będzie taki boost sprzętowy o jakim myślimy to każda gra będzie śmigała w maksymalnym zalockowanym framerate.

To daj znać day one czy jest.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Panie ja będę w tym elitarnym gronie sprawdzających Nintendo World Tour, o wstecznej na pewno dużo serwisów będzie pisała. DF pewnie weźmie na tapetę jakiegoś kasztana typu Ark Survival Evolved żeby to przetestować.

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

O raport z Bayonetki możesz być spokojny. W końcu będzie można zagrać w tę grę jak człowiek jeśli to się potwierdzi.

Opublikowano

Pierwsze co wkładam to bayo3 w czwartek

Opublikowano

15 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem dzisiejsze info z nintendo appki, ale każda gra z s1 zyska na czasach ładowani i fpsach.

+przy dwóch lalkowych zeldach już potwierdzili na 100% że dostaniemy też lepszy framerate

Zeldy z widokiem z góry są w gronie tych bodaj 10 gier, które mają napisane darmowe uaktualnienie dla Switcha 2.

Bez tego, efekt nie będzie ani trochę tak mocny. Szybszy układ MOŻE sprawiać, że gra będzie chodzić szybciej, ale to mocno zależy od tego, co stało na drodze. Twórcy powiedzieli w wywiadzie na stronie Nintendo, że zaobserwowali jakikolwiek efekt w "niektórych" grach ("some games", "it could improve"), co bez wątpienia brzmi, jakby nie było to coś wielkiego.

Opublikowano

Ciekawe, czy premiera jest globalna, czy regionalna. Jak ktoś dostanie wcześniej konsolę, to już teoretycznie jutro od 14 może grać - wtedy jest północ na Nowej Zelandii.

Opublikowano

Jutro o 14 to praca/szkoła, a nie chińskie gierki.

Opublikowano

Konsole już w sklepach. Pomacałem pudełko. Pomacałem Hitmana. Miałem wrażenie, że dotykam Switch 2.5.

Opublikowano

chyba że blokują firmware'm to wtedy wszyscy czekają

dziwnie cicho nt gier a trochę osób już ma konsolkę

Opublikowano
4 minuty temu, nero2082 napisał(a):

chyba że blokują firmware'm to wtedy wszyscy czekają

Nie, była premiera już w NZ i pobierają we Włoszech aktualizację.

Opublikowano
10 minut temu, funditto napisał(a):

No Man's Sky też dostało dzisiaj free patcha na Switcha 2

Jakby ktoś miał to niech sprawdzi, jak gra teraz chodzi, nie ukrywam, ze to jeden z tych tytułów, które najchetniej ograłbym w wersji Handheld.

Opublikowano

Dużo lepiej ale dalej lubi się zadławić