Opublikowano czwartek o 11:341 dzień 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Nie ma możliwości żeby Wiesiek działał w 60fps skoro klatkaż jest zablokowany na 30 ;)Weź im nie psuj zabawy - wiedźmin w 60, zaraz coś się trafi w 120!
Opublikowano czwartek o 11:351 dzień Jak na moje oko to też mi 60. Jak podłączyłem do gniazdka z ładowarką od laptopa, to chyba rej trejsing widziałem.A tak na serio, to trochę premiera wygląda jak premiera ps5 pro. Same same, but different. N poszło na maxa na łatwiznę i trochę szkoda kasy. 1 gra premierowo to też dowcip. Kiedyś pewnie jak po papier toaletowy do Rossmanna będę jechał, to wskoczę przy okazji do media i się weźmie, ale hajp... Hajp wygląda inaczej.Absolutne minimum to mogło być nakazanie deweloperom w ostatnich latach zaprogramować ich gry tak, że jak wyjdzie Switch 2 z AUTOMATU maja używać więcej procka etc. I każda gra ma latać 30% lepiej. Edytowane czwartek o 11:381 dzień przez Bishonen88
Opublikowano czwartek o 11:401 dzień Zgadzam się, jak odpaliłem Ps5 to odrazu zauważyłem różnice w płynności, głupotą było jednocześnie na S1 i S2 bo na S1 działało chyba w 25 stąd taki durny wniosek xD
Opublikowano czwartek o 11:421 dzień Ale może konsola poprawiać np. frame pacing? Czy nie może? Nie znam się, a np. takie Ezio Collection chodzi w gładziutkich 30 klatkach, lepiej niż na S1.
Opublikowano czwartek o 11:441 dzień Jak jest mocniejsza i gra jest w stanie to wykorzystać to po prostu będzie stabilna ilość FPSów i tak jest w tym przypadku że trzyma stabilnie 30FPSów stąd się jebłem bo porównałem z S1 na którym spadało jak głupie. Gdy na PS5 włączyłem 60FPS to odrazu było widać że działa "wolniej"
Opublikowano czwartek o 12:141 dzień Może i durne pytanie mam, ale po Nintendo to nie wiem co sie spodziewać. Po co transfer systemu robić z S1?Mogę używać obie konsole? Obie będą miały dostęp Nintendo online jak mam abonament?
Opublikowano czwartek o 12:181 dzień 2 minuty temu, MichAelis napisał(a):Po co transfer systemu robić z S1?Mogę używać obie konsole? Obie będą miały dostęp Nintendo online jak mam abonament?Transfer systemu przerzuca Ci użytkowników, konta, gry, sejwy, ustawienia itp.Możesz używać obie konsole, ale nie możesz CHYBA grać jednocześnie w tę samą grę na nichJest normalnie online na obu konsolachZróbcie sobie update joy-conów i kontrolerów, jest dostępny w menu, a nie robi się z automatu.
Opublikowano czwartek o 12:281 dzień Dziś kupiłem abonament za 80 zł na rok przez eshop konsoli S2 i czy jak bym wziął jeszcze jeden miesiąc za 16 zł to zastąpi mi ten miesięczny roczny abonament czy doliczy dodatkowym miesiąc do obecnego? Abonament mam ważny obecnie do 5-06-26 Edytowane czwartek o 12:321 dzień przez Kavka
Opublikowano czwartek o 12:451 dzień Chwilę pograne. Mario odyseja dalej wygląda zjawiskowo a w Mario kart po zrobieniu jednego turnieju jestem pozytywnie zaskoczony chyba nawet się polubie z tą grą. Narazie nie grałem przenośnie więc nic nie napisze o jakości o tego mitycznego ekranu i czy ręce nie umierają od trzymania tej deski, ale sam sprzęt jest wykonany jakieś milion razy lepiej niż ten s1 z bazaru (z modelem oled włącznie)
Opublikowano czwartek o 12:461 dzień Pokemonki SV fajnie chodzą. Jak ktoś ma Switcha V1 lub V2 to nie ma sensu zwlekać z zakupem. Ogólna różnica w komforcie grania (rozmiar ekranu, płynność, solidny sprzęt w ręce) to jest przepaść.
Opublikowano czwartek o 12:511 dzień W końcu eshop chodzi jak cywilizowany, nie to co ten półśrodek z poprzednika
Opublikowano czwartek o 13:041 dzień I nie trzeba się za każdym razem logować XDWykonanie premium jest tej konsoli, to trzeba przyznać.
Opublikowano czwartek o 13:151 dzień Dajcie znac ile bateria wytrzymuje w takiej Zeldzie, czy Gejpanku
Opublikowano czwartek o 13:211 dzień 16 minut temu, Rozi napisał(a):I nie trzeba się za każdym razem logować XDNa S1 jak zaznaczyłeś sobie opcję to też nie trzeba było
Opublikowano czwartek o 13:471 dzień Autor Po transferze zaczęło mi z automatu pobierać każdą grę cyfrową mimo, że opcja automatycznego aktualizowania softu jest wyłączona. Jest jakaś możliwość zastopowania tego czy trzeba anulować każdą z osobna?
Opublikowano czwartek o 13:581 dzień 10 minut temu, GearsUp napisał(a):Po transferze zaczęło mi z automatu pobierać każdą grę cyfrową mimo, że opcja automatycznego aktualizowania softu jest wyłączona. Jest jakaś możliwość zastopowania tego czy trzeba anulować każdą z osobna? Miałem to samo, nie znalazłem grupowo i stopowałem z osobna
Opublikowano czwartek o 14:101 dzień Dobra panowie może ktoś tutaj próbował połączyć się z netem po kablu ? Walczę 20 minut i jeden uj, sprawdzałem na różnych kablach, ps5 jest włączone i śmiga net a S2 tylko WiFi łapie
Opublikowano czwartek o 14:131 dzień Ja mam po kablu, załapało od razu, bez kombinowania. Może dlatego że robiłem transfer danych z S1
Opublikowano czwartek o 14:141 dzień Teraz, Mari4n napisał(a):Ja mam po kablu, załapało od razu, bez kombinowania. Może dlatego że robiłem transfer danych z S1Też zrobiłem transfer danych z S1 i dupa, ciągle wywala błąd :( no nic jeszcze chwilę powalczę i pierdole to xD Dobra śmiga po kablu, trzeba było wyłączyć komsolke
Opublikowano czwartek o 14:271 dzień System co zapierdala. Jest pięknie, gry z jedynki się ściągają, Mario Kart World się ściąga. Odpoczywaj kochanie. Edytowane czwartek o 15:271 dzień przez tlas