Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):Przecież ten temat to kopalnia beki. Tam typ podnieca się LCD za 7 zł w hurcie i pisze, że jest super. Tam @Rozi nakurwia swoje złote myśli i rozdaje "beka z typa" bo uważa, że jest mądry. Tam kolejny podnieca się trailerem gry sprzed miliona lat w HD, nie wiedząc że na PC mógł sobie to na emu odpalić w milionie FPS i 4k.Jedyne co mnie może boleć to szczęka od śmiania się :)Przecież oczywiste jest, że trollujesz, a część osób console waruje. No i co z tego? No pewnie, ze można lepiej, pc jak piszesz, rog ally, do tego yuzu i kradzież softu i totk w 8k z gołą zelda na modzie. No jaha. Ale niektórzy wolą tak.Ale tez prawda jest, ze to LCD to dla sporej ilości graczy nie-niedzielnych sranie do mordy. Owszem. I chyba najbardziej irytująca sprawa (i to w tej cenie, ale hej, wszędzie jest drogo).Co nie zmienia faktu, że gra się przednio i do s1 nawet oled bym nie wrocil.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):Ten kiep wyżej to ten sam od w benchmarku?Ten sam. Taki PC Master race, a 3D marka nie ma wymaxowanego mimo, ze kilkaset godzin w nim spedzil xD
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ostatnie wyzwanie jest za ciche cewki więc nigdy nie wbije calaka
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 minuty temu, Bzduras napisał(a):Spotkajmy się w parku, ja wezmę Switcha 2, Ty weź swojego peceta z ekranem i porównamy sobie gamuty, zmierzymy siurki i tak dalej. Powiedz tylko kiedy i w którym parku No tak bo wy wszyscy siedzicie w tych parkach i gracie, gdzie nie pójde to widze 30-40latków ze switchem zgarbionych na ławce nad tym ekranikiem na którym w słońcu nic nie widać
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Hehehe, widzę fani nintendo to stan umysłu jak klapy. Zero argumentów co do słabego ekranu i całej reszty, więc próbują ofensywnych ataków personalnych :DProblem w tym, że cewki zagłuszają mi to Wasze pierdolenie więc nawet nie będę się odnosić. I am sorry
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):@Bzduras Ale po co PC w to mieszasz. Przecież cała beka polega na tym, że biorę starego Switch OLED i zamiatam Tobą liście w tym parku. A Ty dalej nie kminisz...Napisałeś o PC to porównałem to do PC. Czy Steam Deck OLED ma lepszy ekran? Tak, przecież to nie ulega wątpliwościom. Ale czy ten ekran w S2 jak już się na nim po prostu gra jest tak okropny jak to wynika z testów czy jak to malują osoby które nie miały S2 w ręku nawet przez sekundę? No nie. Czy mogłoby być lepiej? No kurwa pewnie, że by mogło, bo zawsze może być lepiej. Ale ta drama jest tak mocno naciągana, że aż ciężko mi trochę w to uwierzyć. BO ONI JUŻ OLEDA ROBIĄ I ZA KILKA LAT WYDADZĄ! Nooo... tak samo jak każdy producent sprzętu do gierek? Jak komuś naprawdę nie odpowiada to, co dostaje za tę cenę to może poczekać te kilka lat na jedyną słuszną rewizję ostateczną, nie widzę żadnego problemu - tak samo można czekać na premierę nowej, lepszej konsoli, lepszej karty graficznej, lepszego handhelda PC i lepszego wszystkiego. Ja wolę przez te kilka lat sobie pograć na tym, co jest.Teraz, UberAdi napisał(a):No tak bo wy wszyscy siedzicie w tych parkach i gracie, gdzie nie pójde to widze 30-40latków ze switchem zgarbionych na ławce nad tym ekranikiem na którym w słońcu nic nie widać W parkach nie (tak napisałem żeby pipolino czuł się bezpieczny w miejscu publicznym), ale często podróżuję po kilka godzin pociągami i innymi takimi, wtedy zawsze albo Steam Deck albo Switch 2 ratują dupę. Kurwa, nawet w dzień po premierze tego sprzętu ruszyłem z nim w podróż i się tym dzieliłem na forum
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Teraz, UberAdi napisał(a):nad tym ekranikiem na którym w słońcu nic nie widaćOtóż to. Idealne podsumowanie Switch 2 :)1 minutę temu, Bzduras napisał(a):Ale czy ten ekran w S2 jak już się na nim po prostu gra jest tak okropny jak to wynika z testów czy jak to malują osoby które nie miały S2 w ręku nawet przez sekundę?Ale problem w tym, że chcesz się spotkać w parku, a nic byś nie widział na tym ekranie :) Nawet OLED się z 1 średnio nadawał na dworze. Po jednym razie więcej nie wziałem. Więc ten LCD to musi być zwykły kabaret z tą ilością NIT.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):Ale problem w tym, że chcesz się spotkać w parku, a nic byś nie widział na tym ekranie :)Miałeś się nie odnosić "do tego pierdolenia", ale wierzę, że twoje opinie wcale nie są sumą doniesień z internetu, a poparte są tym czego sam doświadczyłeś. 2/10 dla mnie za to, że odpisałem.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. @Bzduras Miałem się nie odnosić do durnych zaczepek Twoich kolegów. Ty piszesz jakieś argumenty więc Ci odpisuje :)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ciekawy człowiek teraz jeszcze będzie znany z tego, że się zesrał przez konsolkę za dwa tysiące dwieście złotych bez jednego grosza xd
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. @Bzduras Doświadczyłem OLED Switch i na słońcu było słabo. 2 nie miałem w ręku, ale widziałem liczby. Liczby nigdy nie kłamią. Te kilka NIT lcd to moze się sprawdzać w kibelku albo pociągu. A nie na dworze :)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):Hehehe, widzę fani nintendo to stan umysłu jak klapy. Zero argumentów co do słabego ekranu i całej reszty, więc próbują ofensywnych ataków personalnych :DProblem w tym, że cewki zagłuszają mi to Wasze pierdolenie więc nawet nie będę się odnosić. I am sorry Ale co ty chcesz za argument? chłopy robią tanioche żeby więcej zarobić a za kilka lat wydadzą z lepszym ekranem i zarobią znowu, nie ma tu większej filozofii. Zresztą w porównaniu do premierowego switcha 1 który ledwo sie trzymał w całości, s2 jest okej. Więcej matury chyba nie ma co pisać o zabawce za 2k
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Ale co ty chcesz za argument? chłopy robią tanioche żeby więcej zarobić a za kilka lat wydadzą z lepszym ekranem i zarobią znowu, nie ma tu większej filozofii.No nie ma filozofii. Oczywiście, że nie. Ja tylko pisałem o tym, że należy nazywać rzeczy po imieniu i tyle. W sensie NINTENDO RUCHA NAS W DUPE WYDAJĄC NOWY SPRZĘT Z GORSZYM EKRANEM NIŻ POPRZEDNI, ABY ZA ROK ALBO DWA WYDAĆ KOLEJNY Z LEPSZYM. A że jakieś jełopy się spięły o konsolkę dla dzieci to cóż :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Chłop kłóci się o konsole za 2k, wyzywa ludzi od debili i pisze o jakimś ruchaniu przez Nintendo, no nie powiem śmiesznie się to czyta po tym jak 22 razy kupował i zwracał karty graficzne za 15k, bo tak były dobrze wyprodukowane te tier one karty graficzne."Co za DEBIL" kupuje 22 razy kartę za 15k tylko po to by nie trafić na kolejne gówno". Chłop najwyraźniej składanie komputera i "RUCHANIE NVIDI" mocno prezpłacił zdrowiem...Najśmieszniejsze w tym temacie jest fakt, że jedyną osobą, która gdziekolwiek wychwyciła wady ekranu był @GearsUp - nie wiem pytałem już parę razy, kto w jakich grach widzi te mankamenty z recek nagrywane w zwolnionym tempie, to dostałem odpowiedź, że musze ściągnąć jakąś grę gówno skupić wzrok na 1 punkcie to wtedy zauważę! No to fakt, dyskutujmy dalej no!
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No ja tam w życiu bym nie powiedział że coś jest nie tak z tym ekranem ( poza tym że nie jest oledem ) gdyby nie te płacze. Trzeba grać w gierki, ale może niektórzy wolą szukać dziury. Na tym forum najczęściej Ci którzy nie kupili sprzętu
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. @easye A Ty już złożyłeś kompa czy dalej jedynie zawracasz ludziom dupe milion razy na forach, discord i olx, a potem i tak nic nie kupujesz? :) Tak tylko pytam :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):@Bzduras Doświadczyłem OLED Switch i na słońcu było słabo. 2 nie miałem w ręku, ale widziałem liczby. Liczby nigdy nie kłamią. Te kilka NIT lcd to moze się sprawdzać w kibelku albo pociągu. A nie na dworze :)Bez przesady, jest znacznie lepiej, niż w Switchu 1 - dla mnie jest wystarczająco. Może jak lampa mocno świeci to na dworze ciężko, ale to nawet z OLEDem słabo tak czerpać przyjemność z gry. Idę pojeździć po NightCity!
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie ma handheldu który radzi sobie na dworze w słońcu tak jak komórki, co mnie w sumie dziwiS2 radzi sobie na dworze lepiej niż S1 i trochę gorzej niż S1Oled, sd OLED zdecydowanie najlepiej wygrywa.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. O co chodzi z tą pecemałpką tutaj? Jego środowisko ma go tak bardzo w dupie, że przyszedł na forum konsolowe szukać kolegów? To jakby motocyklista pierdolił coś do rowerzystów, że dają się ruchać, bo jadą wolniej, a muszą jeszcze pedałować. Totalne zagubienie jednostki.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 14 minut temu, Pupcio napisał(a):Trzeba grać w gierki, ale może niektórzy wolą szukać dziury. Na tym forum najczęściej Ci którzy nie kupili sprzętu Przecież to jest stary klasyk, znam takiego jednego zagrajmera który nie widział na oczy Steam Decka, a zrobił swoją życiową misją jebanie po nim - pawciocośtam, nie wiem, może kojarzysz Ekran jest całkowicie ok gdy się na nim gra zamiast mierzyć jego parametry, zamykam dyskusję.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 48 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):Tam kolejny podnieca się trailerem gry sprzed miliona lat w HD, nie wiedząc że na PC mógł sobie to na emu odpalić w milionie FPS i 4k.nikt nie robi dzisiaj w 2025 trailerów do gier ze starych lat.a ja przeciez emulatorów używam od lat, więc nieźle musiałeś się wkurwić poprzednim postem i od razu na mnie naskoczyłeś :/
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Trzymajcie się chłopaki Nintendo ja mam do was jeden mały taki pyci zarzut. Jedynie taki, że się rzuciliście na tego tableta jak żyd po banknot. A pieniążek jest z monopoly i chuja z nim można teraz zrobić. Miłej zabawy i teraz i jak już rzeczywiście coś tam wyjdzie.