Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Przykra sprawa że posiadacze sd muszą obejść się smakiem i ominie ich tak wyjątkowa perełka ze świata star warsJak ktos jest fanem StimDecka, to nie jest fanem dobrych gier.Te 2 zainteresowania zbyt mocno sie ze soba gryza. Cos jak Dobry gust growy gryzie sie z PS5 Pro4 minuty temu, Daffy napisał(a):Silksong na steam decku średnio 280-300fpsA ekran i tak z odswiezaniem 60fps i 90 w OLED. Wiec moze miec i miliard na liczniku, jak i tak wyzej nie podkoczy 60/90A na S2 myyyyyk 120fps2:0 dla Switcha 2 Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):2:0 dla Switcha 2No, no! Zwłaszcza dzięki OLED-owi w Switchu 2.A nie, czekaj...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Piecze mnie dupsko, że na stacjonarce odpalić można jedynie tryb 60 FPSów. :(
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 minut temu, l33t napisał(a):No, no! Zwłaszcza dzięki OLED-owi w Switchu 2.A nie, czekaj...Ale tu bylo o fpsach, a nie o Oledach. W sumie ja w doku mam mozliwosc ograc te gre w 120Hz OLED, wiec 3:0???
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Przypominam że wg analiz 120hz na tym wybitnym ekranie LCD nie nadąża z zmianami kolorów
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Daffy napisał(a):Przypominam że wg analiz 120hz na tym wybitnym ekranie LCD nie nadąża z zmianami kolorówPrzypominam, ze SteamDeck pokazuje jak ssie pale przy Outlaws.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Pierre Deck napisał(a):Ale tu bylo o fpsach, a nie o Oledach. W sumie ja w doku mam mozliwosc ograc te gre w 120Hz OLED, wiec 3:0???SD też możesz podłączyć do ekranu i to nawet 144hz i więcej a bufor duży bo przypominam że silsong chodzi w 280-300fps
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Daffy napisał(a):SD też możesz podłączyć do ekranu i to nawet 144hz i więcej a bufor duży bo przypominam że silsong chodzi w 280-300fpsChodzi w 300, ale wyswietla 60
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Pierre Deck napisał(a):Chodzi w 300, ale wyswietla 60Jak podłącze np do TV obsługującego 120hz to przecież masz 120fps wtedy i 160-180 klatek w zapasie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. wystarczy podłączyć pod docka, najpierw podpiąć usb do decka a dopiero potem zasilacz, potem ustawić temperaturę barw w ustawieniach tv i decka, potem zmienić rozdzielczość, sparować pada i można grać
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, tlas napisał(a):wystarczy podłączyć pod docka, najpierw podpiąć usb do decka a dopiero potem zasilacz, potem ustawić temperaturę barw w ustawieniach tv i decka, potem zmienić rozdzielczość, sparować pada i można graćJeszcze trzeba wgrac protona
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dobrze że na switchu2 nie trzeba było korzystac z poradników i YT by dobrze ustawić HDR i wszystko działało od strzała, a konsole w docku wybudzają bodajże dwa pady z wszystkich dostępnych na świecie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Urocze są te posty o KONFIGURACJACH deczka xD Trochę jakby ktoś powiedział "jebać auta - musisz otworzyć drzwi, zatankować, potem jeszcze wymienić olej i zawsze coś w silniku pogrzebać. Autobus lepszy, wsiadasz i jedziesz"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Daffy napisał(a):Dobrze że na switchu2 nie trzeba było korzystac z poradników i YT by dobrze ustawić HDR i wszystko działało od strzała, a konsole w docku wybudzają bodajże dwa pady z wszystkich dostępnych na świecieWazne, ze dedykowany pad dziala jak trzeba. Nie wiem czemu palczesz, ze np dualSensem czy padem od xboxa nie odpalisz konsoli nintendo. 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Urocze są te posty o KONFIGURACJACH deczka xD Trochę jakby ktoś powiedział "jebać auta - musisz otworzyć drzwi, zatankować, potem jeszcze wymienić olej i zawsze coś w silniku pogrzebać. Autobus lepszy, wsiadasz i jedziesz"Masa graczykow uwaza SD za konsole, a kombinowania przy odpaleniu gry jest wiecej, niz u jednorekiego tapeciarza + jakies apki, ktore sprawiaja, ze niektore gry sa w koncu grywalne.Stad beka z tej namiastki laptopa
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minutes ago, Pierre Deck said:Wazne, ze dedykowany pad dziala jak trzeba.Nie wiem czemu palczesz, ze np dualSensem czy padem od xboxa nie odpalisz konsoli nintendo.Masa graczykow uwaza SD za konsole, a kombinowania przy odpaleniu gry jest wiecej, niz u jednorekiego tapeciarza + jakies apki, ktore sprawiaja, ze niektore gry sa w koncu grywalne.Stad beka z tej namiastki laptopaChłopie nic się tam nie ustawia pobierasz grę i grasz, raz na 10 gier nieobsługiwanych domyślnie przez Steam Decka możesz mieć problem ze sterowaniem to wchodzisz w edycję sterowania i pobierasz w sekundę układ społecznościowy dedykowany grze i wszystko śmiga. Nie pamiętam kiedy ostatnio musiałem zmieniać proton. Możesz się bawić w ustawienie klatkarzu albo TDP ale nie musisz tego robić, ja nie robię. Nawet instalacja gier z innych sklepów to jest jeden klik w programie.Ja wiem, że to jest forum dla starych ludzi, ale na boga, nawet moja matka emerytka umie obsługiwać laptopa, a niektórzy tutaj mają problem z uruchomieniem gry na komputerze.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Posiadacze sd znowu wszczynają awantury w dziale nintendo? Nie powiem, robi się to powoli nieznośne
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 15 minut temu, Bzduras napisał(a):Ragus jest posiadaczem SD? A to nie wiedziałem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dam plusika jak się odnowi pula, nie wiedziałem ani o Twoim SD ani o tej dziurze w materiale od majonezu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):Jak ktos jest fanem StimDecka, to nie jest fanem dobrych gier.Te 2 zainteresowania zbyt mocno sie ze soba gryza. Cos jak Dobry gust growy gryzie sie z PS5 ProA ekran i tak z odswiezaniem 60fps i 90 w OLED. Wiec moze miec i miliard na liczniku, jak i tak wyzej nie podkoczy 60/90A na S2 myyyyyk 120fps2:0 dla Switcha 290Hz na Oledzie > 120 na LCD.Czas reakcji, smużenie bez porównania niestety.