Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

SD wygrywa bo jak patrzymy w niebo to jest 40 fps

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 355,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Silksong na steam decku średnio 280-300fps

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

Przykra sprawa że posiadacze sd muszą obejść się smakiem i ominie ich tak wyjątkowa perełka ze świata star wars

Jak ktos jest fanem StimDecka, to nie jest fanem dobrych gier.

Te 2 zainteresowania zbyt mocno sie ze soba gryza. Cos jak Dobry gust growy gryzie sie z PS5 Pro

4 minuty temu, Daffy napisał(a):

Silksong na steam decku średnio 280-300fps

A ekran i tak z odswiezaniem 60fps i 90 w OLED. Wiec moze miec i miliard na liczniku, jak i tak wyzej nie podkoczy 60/90

A na S2 myyyyyk 120fps

2:0 dla Switcha 2

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
3 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

No, no! Zwłaszcza dzięki OLED-owi w Switchu 2.

A nie, czekaj...

Opublikowano
5 minut temu, l33t napisał(a):

No, no! Zwłaszcza dzięki OLED-owi w Switchu 2.

A nie, czekaj...

Ale tu bylo o fpsach, a nie o Oledach. W sumie ja w doku mam mozliwosc ograc te gre w 120Hz OLED, wiec 3:0???

Opublikowano

Przypominam że wg analiz 120hz na tym wybitnym ekranie LCD nie nadąża z zmianami kolorów

Opublikowano
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

Ale tu bylo o fpsach, a nie o Oledach. W sumie ja w doku mam mozliwosc ograc te gre w 120Hz OLED, wiec 3:0???

SD też możesz podłączyć do ekranu i to nawet 144hz i więcej a bufor duży bo przypominam że silsong chodzi w 280-300fps

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał(a):

SD też możesz podłączyć do ekranu i to nawet 144hz i więcej a bufor duży bo przypominam że silsong chodzi w 280-300fps

Chodzi w 300, ale wyswietla 60

Opublikowano
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

Chodzi w 300, ale wyswietla 60

Jak podłącze np do TV obsługującego 120hz to przecież masz 120fps wtedy i 160-180 klatek w zapasie

Opublikowano

wystarczy podłączyć pod docka, najpierw podpiąć usb do decka a dopiero potem zasilacz, potem ustawić temperaturę barw w ustawieniach tv i decka, potem zmienić rozdzielczość, sparować pada i można grać

Opublikowano
Teraz, tlas napisał(a):

wystarczy podłączyć pod docka, najpierw podpiąć usb do decka a dopiero potem zasilacz, potem ustawić temperaturę barw w ustawieniach tv i decka, potem zmienić rozdzielczość, sparować pada i można grać

Jeszcze trzeba wgrac protona

Opublikowano

Dobrze że na switchu2 nie trzeba było korzystac z poradników i YT by dobrze ustawić HDR i wszystko działało od strzała, a konsole w docku wybudzają bodajże dwa pady z wszystkich dostępnych na świecie

Opublikowano

Urocze są te posty o KONFIGURACJACH deczka xD Trochę jakby ktoś powiedział "jebać auta - musisz otworzyć drzwi, zatankować, potem jeszcze wymienić olej i zawsze coś w silniku pogrzebać. Autobus lepszy, wsiadasz i jedziesz"

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał(a):

Dobrze że na switchu2 nie trzeba było korzystac z poradników i YT by dobrze ustawić HDR i wszystko działało od strzała, a konsole w docku wybudzają bodajże dwa pady z wszystkich dostępnych na świecie

Wazne, ze dedykowany pad dziala jak trzeba.

Nie wiem czemu palczesz, ze np dualSensem czy padem od xboxa nie odpalisz konsoli nintendo.

2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Urocze są te posty o KONFIGURACJACH deczka xD Trochę jakby ktoś powiedział "jebać auta - musisz otworzyć drzwi, zatankować, potem jeszcze wymienić olej i zawsze coś w silniku pogrzebać. Autobus lepszy, wsiadasz i jedziesz"

Masa graczykow uwaza SD za konsole, a kombinowania przy odpaleniu gry jest wiecej, niz u jednorekiego tapeciarza + jakies apki, ktore sprawiaja, ze niektore gry sa w koncu grywalne.

Stad beka z tej namiastki laptopa

Opublikowano
6 minutes ago, Pierre Deck said:

Wazne, ze dedykowany pad dziala jak trzeba.

Nie wiem czemu palczesz, ze np dualSensem czy padem od xboxa nie odpalisz konsoli nintendo.

Masa graczykow uwaza SD za konsole, a kombinowania przy odpaleniu gry jest wiecej, niz u jednorekiego tapeciarza + jakies apki, ktore sprawiaja, ze niektore gry sa w koncu grywalne.

Stad beka z tej namiastki laptopa

Chłopie nic się tam nie ustawia pobierasz grę i grasz, raz na 10 gier nieobsługiwanych domyślnie przez Steam Decka możesz mieć problem ze sterowaniem to wchodzisz w edycję sterowania i pobierasz w sekundę układ społecznościowy dedykowany grze i wszystko śmiga. Nie pamiętam kiedy ostatnio musiałem zmieniać proton. Możesz się bawić w ustawienie klatkarzu albo TDP ale nie musisz tego robić, ja nie robię. Nawet instalacja gier z innych sklepów to jest jeden klik w programie.

Ja wiem, że to jest forum dla starych ludzi, ale na boga, nawet moja matka emerytka umie obsługiwać laptopa, a niektórzy tutaj mają problem z uruchomieniem gry na komputerze.

Opublikowano

Posiadacze sd znowu wszczynają awantury w dziale nintendo? Nie powiem, robi się to powoli nieznośne :winkers:

Opublikowano

Ragus jest posiadaczem SD? A to nie wiedziałem.

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał(a):

Ragus jest posiadaczem SD? A to nie wiedziałem.

Opublikowano

Dam plusika jak się odnowi pula, nie wiedziałem ani o Twoim SD ani o tej dziurze w materiale od majonezu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):

Jak ktos jest fanem StimDecka, to nie jest fanem dobrych gier.

Te 2 zainteresowania zbyt mocno sie ze soba gryza. Cos jak Dobry gust growy gryzie sie z PS5 Pro

A ekran i tak z odswiezaniem 60fps i 90 w OLED. Wiec moze miec i miliard na liczniku, jak i tak wyzej nie podkoczy 60/90

A na S2 myyyyyk 120fps

90Hz na Oledzie > 120 na LCD.

Czas reakcji, smużenie bez porównania niestety.