Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
2 hours ago, Pierre Deck said:

Zaraz stim dekle sie zjawia i zaczna gadac, ze lossless scalling sprawi, ze ta gra bedzie dzialac i wygladac jak na topowych PCtach

Na Steam Decku w takie gówna się nie gra

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 355,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Czyli mamy wielkie zwycięstwo, sprzęt trzymiesięczny radzi sobie lepiej niż sprzęt trzyletni. O to chodzi ! Tak trzeba

Opublikowano

Tak jest drozdu. Jednak będziesz mógł sobie pograć w duże gry z tej generacji w najlepszej mobilnej jakości!

Opublikowano

No nie jestem chory psychicznie ;)

Gdybym chciał pograć w jakiejś porządnej mobilnej jakości to są sprzęty mocniejsze od Switcha i niekoniecznie droższe

Opublikowano

Czy piszesz o tym legionie za 5k o którym wspominasz piętro niżej czy jest jakiś inny kombajn z segmentu micro pc? )

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Gdybym chciał pograć w jakiejś porządnej mobilnej jakości to są sprzęty mocniejsze od Switcha i niekoniecznie droższe

Mimo to zamiast je kupic, to kupiles switcha jak jakis samozwanczy meczennik

Opublikowano
40 minutes ago, Pierre Deck said:

Gra sie w gorsze

IMG_5233.jpegIMG_5234.jpeg

Zdecydowanie nie. To nie Switch 2, gdzie jest radocha z jakiegoś śmierdzącego ubicrapa. I jeszcze dzika satysfakcja, bo może chodzi lepiej niż na kilkuletnim sprzęcie (na którym jest o połowę tańszy). No to jak tak wygląda rzeczywistość Switcha 2 to nieprędko się z nim przywitam

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał(a):

A jednak jesteś tu z nami i dyskutujesz w temacie o NS2, także bym się zastanowił na Twoim miejscu i spojrzał w lustro

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Przecież 3/4 tych gier dostanie za 3 lata demake sprzedawany na game key cardzie. :)

Demake względem sd? Nie róbmy większego cw z tematu niż już zrobiliście :winkers:

Opublikowano

CW zrobiło się tu samo jak goście zaczęli udowadniać wyższość Silksonga w 120 klatkach, a gdzie okazuje się, że ekran "prAwi3 olED" jest tak "zajebisty", ze nawet nie dostarcza kolejnej obiecanki Nintendo.

Kiedy Switch 2 wychodzi z Early Accessu? Pogdałbym w Bananzę.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pogdałbym w

classic

Opublikowano

Nintendo Switch 2 jest królem handheldów jak lew jest królem dżungli, eot

Opublikowano

Tylko szkoda, że król jest nagi i sisiora ma niewielkiego (za to cienkiego) cool

Opublikowano

Chuj z tym że milion razy wałkowany temat S2 vs deck zaczął dziś tlas wrzucający porównanie Star Warsow, następnie klasyczni klakierzy w podjarce szybko napisali posty jaki deck jest klasycznie chujowy i teraz to samo grono klasycznie ma pretensje że znowu wspomina się o decku xdddddd

Opublikowano

Do martwego tematu o sd też mamy sie zlatywać jak coś napiszecie na nintendo? )

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Czyli mamy wielkie zwycięstwo, sprzęt trzymiesięczny radzi sobie lepiej niż sprzęt trzyletni. O to chodzi ! Tak trzeba

No jak skurwysynki płaczą od 3 miesięcy że deck mocniejszy bo to i tamto to chyba wypada naprostować

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Jako posiadacz S2 i SD chyba logiczne że piszę tu i tu, smród robią praktycznie te osoby co sd na oczy nawet nie widziały

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

dodklanie. StimDekle maja swoj martwy watek, ktory #nikogo i gdzie moga sobie pisac.

Opublikowano

Niektórzy nie mają sd ani s2 a jak sie mega znają nosacz3