Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Teraz to już na pewno upgrejdy do Xenoblade wjadą, WIERZĘNa pewno zapowiedzą nową paczkę updatow do gier z S1, oczywiście i bezpłatnych i płatnych. Obstawiam z płatnych dlc do wondera wraz z 4k
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 7 minut temu, Daffy napisał(a):Obstawiam z płatnych dlc do wondera wraz z 4kCzemu tak? Jak do tej pory wszystkie gry Mario z S1 miały bezpłatny upgrade.Na pewno będzie coś na 40th anniversary z Mario, dużo się mówi o składankach starszych gierek
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Czemu tak? Jak do tej pory wszystkie gry Mario z S1 miały bezpłatny upgrade.Na pewno będzie coś na 40th anniversary z Mario, dużo się mówi o składankach starszych gierekObstawiam że właśnie to będzie coś na 40 lecie Mario czyli dlc do wondera z patchem pod S2 w jednej płatnej paczce ale to taki mój wymysł bez poszlak z neta
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja się łudzę że dostaniemy Super Mario Galaxy 1+2 Remix albo Remaster 2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 22 minuty temu, funditto napisał(a):Ja się łudzę że dostaniemy Super Mario Galaxy 1+2 Remix albo Remaster 2Remaster galaxy2 oooo Jezu...