Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No, a ja myślę, że dostaniemy przynajmniej kilka patchy w tym do co najmniej jednego Xeno. No i domyślam się, że będzie też pierwsze DLC do Mario Kart World
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. DLC do Mario Kart World z normalnymi trasami w online matchmakingu! Oczywiście płatne.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bede potrzebowal Animal Crossing zeby kupic S2, najlepiej w kosmosie, space is the placeInaczej bedzie placz
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. będzie golenie za emulator SM Galaxy 2, oczywiscie w ilości LIMITOWANEJ
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Albo nie cofam to niech nie wychodzi Animal Crossing bo nie chce kupowac S2 nim wyjdzie wersja Lite.Prosze nie wrzucac dzisiaj zajawki nowego AC
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minutes ago, jimmy said:będzie golenie za emulator SM Galaxy 2, oczywiscie w ilości LIMITOWANEJDam się ogolić przy samej skórze
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja bym chciał jakiś nieoczywisty ex third party jak swego czasu dwa Mario rabbids, bayo3 czy astral. No i choć to pewnie za wcześnie to niech Capcom spierdala z portem mh wilds tylko niech robi coś dedykowanego pod s2
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeszcze z życzeń, to przyjąłbym paczyk do Astral Chain'a - chyba dużo osób odbiło się od gry przez 30fps i jest to trochę zapomniany gem, a gierka jest świetna. Od razu z zapowiedzią dwójeczki oczywiście
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Mari4n napisał(a):Takiego MH Rise 2 nawet bym przygarnąłChyba nie ma szans narazie przy tylu zapowiedzianych grach capcomu+ ostatnio zapowiedzieli tego monstera dla dzieci i od roku łatają tego dużego xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nom, Capcom na razie jest załadowany grami po same kule. Ale taki paczyk 60/120 fps do MHGU mogliby dać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 29 minut temu, Mari4n napisał(a):Takiego MH Rise 2 nawet bym przygarnąłTeż bym chciał ale obstawiam że prędzej przeportuja world. Co też by było zajebiste
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tylko World raczej na Game Key Card by był, bo z Iceborne jakoś 80gb chyba zajmuje
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zupełnie mi to zwisa, wszystkie monster huntery mam cyfrowo na switchu. Lubię je miec pod ręką.Gorzej z miejscem na dysku s2. Ta pamięć to żart
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Niech chinczyki w koncu wypuszcza Poksy B/W z dwojeczka, moze byc nawet w formie jak Konami wydali Castlevanie, oczywiscie w podobnej cenie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 20 minut temu, Mari4n napisał(a):Tylko World raczej na Game Key Card by był, bo z Iceborne jakoś 80gb chyba zajmujeCapcom jest w czołówce wydawców gardzących fizykami więc wątpię że cokolwiek od nich zobaczymy na karcie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Capcom nawet mega many z lat 90 wydaje z kodem w pudełku. Zapomnijcie.
Opublikowano 8 minut temu8 min Dobra 2 minuty. Dawac mi FF9 remake i Mario 40th Anniversary cokolwiek by to mialo byc :D
Opublikowano 3 minuty temu3 min No wlasnie pokazali. W muzeum w Kyoto beda obchody. I Maraton w Kyoto.Edit: nintendo ty kurwo, film jako pkt glowny obchodow urodzin Mariana :/
Opublikowano 1 minutę temu1 min No dobra, teraz muszą dać coś powiązanego z Galaxy - Galaxy 2 Remaster lub 3..