Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

No, a ja myślę, że dostaniemy przynajmniej kilka patchy w tym do co najmniej jednego Xeno. No i domyślam się, że będzie też pierwsze DLC do Mario Kart World

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 365,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

DLC do Mario Kart World z normalnymi trasami w online matchmakingu! Oczywiście płatne.

Opublikowano

Bede potrzebowal Animal Crossing zeby kupic S2, najlepiej w kosmosie, space is the place

Inaczej bedzie placz

Opublikowano

będzie golenie za emulator SM Galaxy 2, oczywiscie w ilości LIMITOWANEJ

Opublikowano

Albo nie cofam to niech nie wychodzi Animal Crossing bo nie chce kupowac S2 nim wyjdzie wersja Lite.

Prosze nie wrzucac dzisiaj zajawki nowego AC

Opublikowano
3 minutes ago, jimmy said:

będzie golenie za emulator SM Galaxy 2, oczywiscie w ilości LIMITOWANEJ

Dam się ogolić przy samej skórze

Opublikowano

Ja bym chciał jakiś nieoczywisty ex third party jak swego czasu dwa Mario rabbids, bayo3 czy astral.

No i choć to pewnie za wcześnie to niech Capcom spierdala z portem mh wilds tylko niech robi coś dedykowanego pod s2

Opublikowano

Jeszcze z życzeń, to przyjąłbym paczyk do Astral Chain'a - chyba dużo osób odbiło się od gry przez 30fps i jest to trochę zapomniany gem, a gierka jest świetna. Od razu z zapowiedzią dwójeczki oczywiście fsg

Opublikowano

4 minuty temu, Mari4n napisał(a):

Takiego MH Rise 2 nawet bym przygarnął

Chyba nie ma szans narazie przy tylu zapowiedzianych grach capcomu+ ostatnio zapowiedzieli tego monstera dla dzieci i od roku łatają tego dużego xD

Opublikowano

Nom, Capcom na razie jest załadowany grami po same kule. Ale taki paczyk 60/120 fps do MHGU mogliby dać

Opublikowano
29 minut temu, Mari4n napisał(a):

Takiego MH Rise 2 nawet bym przygarnął

Też bym chciał ale obstawiam że prędzej przeportuja world. Co też by było zajebiste

Opublikowano

Tylko World raczej na Game Key Card by był, bo z Iceborne jakoś 80gb chyba zajmuje

Opublikowano

chuj z tym world, dawać rise 2

Opublikowano

Zupełnie mi to zwisa, wszystkie monster huntery mam cyfrowo na switchu. Lubię je miec pod ręką.

Gorzej z miejscem na dysku s2. Ta pamięć to żart

Opublikowano

Niech chinczyki w koncu wypuszcza Poksy B/W z dwojeczka, moze byc nawet w formie jak Konami wydali Castlevanie, oczywiscie w podobnej cenie.

Opublikowano
20 minut temu, Mari4n napisał(a):

Tylko World raczej na Game Key Card by był, bo z Iceborne jakoś 80gb chyba zajmuje

Capcom jest w czołówce wydawców gardzących fizykami więc wątpię że cokolwiek od nich zobaczymy na karcie

Opublikowano

Dobra 2 minuty. Dawac mi FF9 remake i Mario 40th Anniversary cokolwiek by to mialo byc :D

Opublikowano

No wlasnie pokazali. W muzeum w Kyoto beda obchody. I Maraton w Kyoto.

Edit: nintendo ty kurwo, film jako pkt glowny obchodow urodzin Mariana :/

Opublikowano

No dobra, teraz muszą dać coś powiązanego z Galaxy - Galaxy 2 Remaster lub 3..