Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No póki co jest miernie. Jak odpalili trailer filmu to myślałem, że będzie nowa gra, ale nie. Tenis czy taki Yoshi to tylko dla zatwardziałych nintendowców, a składanka Galaxy to kolejne splunięcie na pudełkowców. Reszta to nawet szkoda gadać. Oby szybko ten post się zestarzał :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ten voice acting Mii to jeden poziom nizej niz najchujowsze AI na rynku. Strasznie slabo to rozwiazali.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mortal Kombat Mythology!!! Jedziemy z tym! :D Ciekawe, czy będzie Special Forces
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):a coś dla hetero będzie?Raczej nie więc śmiało zostań Krzysiu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Just now, pawelgr5 said:xDDDDDDD kurwa wylaczyli krew na trailer MKBo to pewnie będzie konwersja ze SNESa lol
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie wiem czy powstała ładniejsza wirtualna baba niż Tifa, niech mnie ch00y.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale hooojowizna jak na razie. Jak im nie wstyd te gówno gry w ogóle pokazywać niektóre 💩Mortal bez krwi też byl dobry. Ale nadal najbardziej mnie śmieszy jak stare dziady prezentują się w garniakach jak na pogrzebie i robią "Pstryk!"
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Yoshi i Tenis day one, składanka Galaxy z zdublowanym galaxy1 to szczyt dymania fanów. Oczywiście jako pierwszy od dawna pisałem że Wonder dostanie edycję S2 z dlc
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Swoją drogą strategia wydawania najpierw cyfry a później fizyka pokazuje, że wydawcy coraz skuteczniej będą naciskać na cyfryzację Switcha.Ostatnia konsola dla fanów fizyków my ass. :)