Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil - temat ogólny, komentarze, plotki i inne

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, suteq napisał(a):

Ciekawe czy babeczka w ogóle weszła z nim na drogę sądową z tego powodu. Bo jak nie to się samo komentuje.

zgadzam się ale ogółem ciężko udowodnić komuś takie rzeczy niestety. zobaczymy jak tutaj sytuacja się rozwinie.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 75,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, skończyłem sobie przed chwilą kampanie Chrisa w rimejku jedynki i tym samym zakończyłem mój residentowy maraton który trwał +-rok. Piękna była to przygoda nie zapomnę jej nigdy i mam nadzieje ż

• Skończyłem sobie Resident Evil Outbreak. Piszę tutaj a nie we "właśnie ukończyłem" bo they wouldn't get it :joker: Zaczynałem to chyba 4 razy i tak odpadałem po 10min smęcąc że nie dam rady z tymi bot

• Dobra File 2 pękło. Definicja mission packa do gry bo dostajemy nowe mapki i lekko doszlifowany gameplay jedynki, ale ogólnie to więcej tego samego, na plus nasi kompani są trochę (bardzo troche) mnie

Opublikowano
  • Autor

Wiadomo. Żeby nie było, że bronię gościa, bo faktycznie może mieć coś za uszami, ale jednak bez żadnych dowodów to sobie każdy może tak kogoś pomówić + trochę śmierdzi, że babeczka dopiero teraz sobie o tym przypomniała, jak kariera gościa nabrała rozpędu. Też jestem ciekaw co z tego wyniknie i czy Capcom po Veronice znowu nie wymieni Weskera. Który to już będzie raz, chyba 5 czy 6 turned

Opublikowano

Dziewczyna jako dowód pokazała screen wizyty u lekarza, bo krwawiła z odbytu, więc oskarżenie możliwe, że zasadne. Możliwe też, że buldak x3 był grany, ale to już nieważne, bo w komentarzach wydali wyrok.

Pomijam, że w ameryczce od lat są poważne procedury u lekarzy, którzy badając możliwy gwałt, muszą to opisać i puścić dalej. Jedna z pozytywniejszych rzeczy jakie zrobił ruch metoo, ale uznajmy, że Figaro mówi prawdę, bo zna się na usa jak mało kto.

Opublikowano

Jeszcze apropo znikajacych Residentow to jak ktos nie ma Xboxa to przypominam ze Operation Raccoon City tez pojdzie sie jebac razem ze sklepem PS3. Nie ma chyba remastera pod PS4 a na Steam wylecialo dawno temu. Zostanie X360 jako jedyne legalzne zrodlo zakupu.

Opublikowano
  • Autor

Ewentualnie wersja dla desperatów: streamowanie tych gier poprzez Plusa.

Opublikowano

Jak ktos nienawidzi swojego hobby to tak mozna jak Josh mowi.

Opublikowano

A jest w abonamencie streamingowym w Polszy?

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Paweł napisał(a):

Jak ktos nienawidzi swojego hobby to tak mozna jak Josh mowi.

Ostatnio przeszedłem tak dwie części God of War (te klasyczne). Jeszcze nigdy nie czułem się tak zezwierzęcony.

Opublikowano

Widziałem że do operacji rc chłopy tam sprzedają drugą kapanie każdą misje osobno xD dobrze było to ukraść na kąkuters i ograć w najlepszej jakości nie dając ani grosza takim złodziejom

Opublikowano

Orginal lata po 15zl na Xboxach a te dodatkowe misje to widze 3 (z czego prolog za darmo). Ja nie planuje nic dokupowac ale podstawke na Steam do kolecji bym jeszcze dokupil na promce jak by wrocila (co niby Capcom zapowiedzial lata temu).

Opublikowano
36 minut temu, Josh napisał(a):

Ostatnio przeszedłem tak dwie części God of War (te klasyczne). Jeszcze nigdy nie czułem się tak zezwierzęcony.

Jak to w ogóle działa? Szkoda, że w takiego Ascension nie da się inaczej grać niż na PS3.

Opublikowano

Ja przeszedłem Ascension w streamingu na PS5 więc nie trzeba kupować PS3. Natomiast dropy klatek w połączeniu ze streamingiem spowodowały że nie było to super przyjemne doświadczenie.

Opublikowano

Jak coś to RE Operation Raccon City na Xbox MS store jest przecenione na 12zł, wezmę se a co.

Ja mam sklep ustawiony na Orbana tzn Madziara, pewnie w Polsce jest podobnie.

Sprawdziłem i u nas jest za 15,8zł, grzech nie kupić.

Opublikowano
  • Autor

Jak to w ogóle działa? Szkoda, że w takiego Ascension nie da się inaczej grać niż na PS3.

Jak masz dobry internet to pewnie znośnie, aczkolwiek minimalny input lag raczej i tak jest nieunikniony, co w przypadku takich skillowych gier jak GoW może stanowić lekki problem. W DMC albo Ninja Gaiden nawet bym nie próbował tak szarpać. Poza tymi trochę mi router świruje i potrafi na chwilę wywalić neta: wyrzucało mnie wtedy z gry, a w tytułach bez autosave'a oznacza to konieczność rozpoczęcia od ostatniego manualnego punktu zapisu. A że w 1 i 2 God of War te punkty są od siebie czasem mocno oddalone, to bywało zabawnie :)

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Uff jak dobrze mieć sony 3 i wszystkie gowiki banderas jedyny minus że jak mi sie zachce grać w ascension to musze wyjebać wszystkie gry z dysku żeby to zainstalować pawel

Opublikowano

Ascension to byla pierwsza gra dodana do PS+ ktora nie wchodzila cyfrowo na Sonki z dyskiem 40GB bo mieli te zjebana technologie ze gry musialy imec dwa razy wiecej miejsca na sciagniecie i rozpakowanie xDDD

Anyway Panowie Residencik Raccoon City to jednak Xbox albo PS3. Jebac streaming.

Opublikowano

Poznym wieczorem grajac w RE3 natknalem sie na takie notatki:

IMG_8763.jpeg

IMG_8764.jpeg

Spogladam na kalendarz a tam 23 lipca.

Klimacik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy ostatecznie będzie z tego coś więcej niż fajna ciekawostka na jutubku i rzeczywiście warto będzie to sprawdzić samemu. Dość dużo pracy przed chłopem żeby to miało ręce i nogi