Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil - temat ogólny, komentarze, plotki i inne

Featured Replies

Opublikowano

Dino crisis na TREXie u Geoffa obama

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 76,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, skończyłem sobie przed chwilą kampanie Chrisa w rimejku jedynki i tym samym zakończyłem mój residentowy maraton który trwał +-rok. Piękna była to przygoda nie zapomnę jej nigdy i mam nadzieje ż

• Skończyłem sobie Resident Evil Outbreak. Piszę tutaj a nie we "właśnie ukończyłem" bo they wouldn't get it :joker: Zaczynałem to chyba 4 razy i tak odpadałem po 10min smęcąc że nie dam rady z tymi bot

• Dobra File 2 pękło. Definicja mission packa do gry bo dostajemy nowe mapki i lekko doszlifowany gameplay jedynki, ale ogólnie to więcej tego samego, na plus nasi kompani są trochę (bardzo troche) mnie

Opublikowano

Znowu jest drama z kolejnym aktorem weskera xD

Nie wiem czy to prawda, ale i tak beka że przez jednego twita chłopa wyjebali z tego konwentu w Pl na który miał przyjechać xD

Capgods powodzenia w szukaniu kolejnego whiskersa shieeet

Opublikowano
  • Autor

Kiedy wczujesz się w rolę ciut zbyt mocno.

Opublikowano
  • Autor

Babeczka w ogóle przedstawiła jakieś dowody na to, że gość jest toksykiem i że się nad nią znęcał? Bo jak nie, to na jego miejscu bym ją pozwał o zniesławienie.

Opublikowano

Nie, jak to na twycie bywa rzuciła hasło i na tym koniec.

Opublikowano

Jako że zamykają zaraz PSN store na ps3, jest to ostatni moment żeby zakupić Umbrealla i Darkside Chronicles. Kusi kurcze, chociaż wołają 63 ziko sztuka. Używany move można dostać w miarę tanio z tego co patrzyłem, może warto rozważyć, kurła... decisions, decisions...

Opublikowano

Coś tam niby wkleiła od lekarza. W sumie wywalone jajca czy go wywalą czy nie, całkiem spoko głos ma łysol, ale whiskersowi z rimejku jedynki i re5 to może buty czyścić. Zresztą do cw już głosy nagrane więc za późno zaczęła zadymke

2 minuty temu, smoo napisał(a):

Jako że zamykają zaraz PSN store na ps3, jest to ostatni moment żeby zakupić Umbrealla i Darkside Chronicles. Kusi kurcze, chociaż wołają 63 ziko sztuka. Używany move można dostać w miarę tanio z tego co patrzyłem, może warto rozważyć, kurła... decisions, decisions...

A, polecam warto mieć w bibliotece szczególnie z ps movem musi być fajna zabawa no ale rzeczywiście się cenią. Warto troche poklikać i założyć konto na turcje i sobie kupić obie za 10 ziko. A jak doładujesz liry za 100zł to poczujesz sie jak sulejman i kupisz sobie każdą część i jeszcze ci pewnie zostanie reszta

Opublikowano
3 minuty temu, smoo napisał(a):

Ja ograłem obie na Move i mi się podobało. Nie powiedziałbym, że to akurat powód żeby kupić move (ja kupiłem dla RE5 xDD) ale jak masz kase na zbyciu to czemu nie.

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał(a):

Nie, jak to na twycie bywa rzuciła hasło i na tym koniec.

Jeden tłicik i życie człowieka zniszczone. Piękne czasy.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

Jeden tłicik i życie człowieka zniszczone. Piękne czasy.

a ma zniszczone życie?

babka coś tam powklejała, ale obecnie to średnio to wygląda.

Opublikowano

No wkleiłem wyżej że go wyjebali z tego konwentu co był w ten weekend w Warszawie. Troche słabo żeby po jednym twycie robić coś takiego. Zaraz capcom zakończy współprace bo winny czy nie to korpo nie chce takiego smrodu

Opublikowano

Oni w ogóle nie przywiązują się do aktorów i wymienią każdego prędzej czy później. Zamiast renegocjować umowę biorą sobie kogoś tańszego.

Opublikowano

Oskarżenia o gwałt/znęcanie nie niszczą życia. Nigdy tak nie było. Wcale. To wyrok sądu niszczy życie, ale jak wyroku nigdy nie było no to trudno, niesmak pozostał.

Opublikowano
26 minut temu, Figaro napisał(a):

Capcom raczej wypierdala takich ludzi jak jest duzo dowodów/gościu sam sie przyznaje.

No dobra Capcom, ale tak jak Pucio mówi. Wyjebano go z eventu na którym mógł zarobić troszkę hajsu (byłem i widziałem jakie kolejki były do aktorów po podpisy czy zdjęcia a wszystko płatne) więc jak zarzuty są bezpodstawne to powinien tę babkę dojechać do spodu. Tylko chuj z tego jak już dostał łatkę.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nie wiem co kierowało włodarzy targów, ale nie wpuszczenie gościa na jakieś expo nie nazwałbym zrujnowaniem życia. Ale ja na ich miejscu raczej bym wpuścił.

Opublikowano
  • Autor

W sumie racja. W RE4 Remake każdy poza Ashley był gorszy.

Luis był zajebisty

Edytowane przez Josh

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał(a):

nie wiem co kierowało włodarzy targów

Ale ja wiem bo mój znajomy był jednym z organizatorów i gadaliśmy o tym. Powiedział, że po prostu w takich sytuacjach się nie ryzykuje i dmucha na zimne, taki biznes.

I tutaj nie chodzi o jeden event. Wątpię żeby teraz jakikolwiek event międzynarodowy go zaprosił, a to wbrew pozorom strata bardzo regularnego dochodu bo oni dostają kasę właśnie za pojawienie się oraz fotki czy autografy.

Dlatego wkurwia mnie gdy jeden wpis bez jasnych dowodów może powodować takie konsekwencje. Ciekawe czy babeczka w ogóle weszła z nim na drogę sądową z tego powodu. Bo jak nie to się samo komentuje.

Edytowane przez suteq