Opublikowano 16 maja 202416 maj Autor imo kolo byłby spoko jako poboczny wątek w grze, a nie jednym z głównych "bohaterów"
Opublikowano 16 maja 202416 maj Na szczęście to jest tylko nasza pomocnica bo nie zniósłbym grania białą shinobi Edytowane 16 maja 202416 maj przez GearsUp
Opublikowano 16 maja 202416 maj Pięknie się ożywiła dyskusja w tym temacie Naprawdę szykuje się sztos, trzeba poważnie pomyśleć nad złożeniem preordera
Opublikowano 16 maja 202416 maj Ja chyba specjalnie zainwestuję w kolekcjonerkę żeby chłopakom Josh & Observer wrzucić fotkę czarnego z wielkim mieczem. Tak śmiesznie piszczą.
Opublikowano 16 maja 202416 maj Traktowanie wikipedii jako wyroczni kiedy kazdy patałach moze ja edytowac XD
Opublikowano 16 maja 202416 maj 6 minut temu, Figuś napisał: Myślę, że to rozwiało wszystkie wątpliwości na temat wątku fabularnego i na pewno będzie grubo xD.
Opublikowano 16 maja 202416 maj 20 minut temu, jimmy napisał: Ja chyba specjalnie zainwestuję w kolekcjonerkę żeby chłopakom Josh & Observer wrzucić fotkę czarnego z wielkim mieczem. Tak śmiesznie piszczą. Będzie biegane z wielkim czarnym mieczem wbijanym w doopy z okrzykiem zemsta służącego 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Myślę, że to rozwiało wszystkie wątpliwości na temat wątku fabularnego i na pewno będzie grubo xD Zaciera rączki
Opublikowano 16 maja 202416 maj Dyskusja jest teraz, bo zazwyczaj nikt tej serii nie bronił. Ale wystarczy dać dużego murzyna i nagle z szaf wyskakują ukryci smakosze czarnych kiełbas w obronie Ubisoftu. Bardzo ciekawe.
Opublikowano 16 maja 202416 maj Zabawne jest to, że to pierwszy i w sumie ostatni raz, kiedy o tej grze jest tak głośno.
Opublikowano 16 maja 202416 maj Godzinę temu, ASX napisał: Kto by się spodziewał że n-ty asasyn wywoła takie emocje na forumku Dyskusja zawsze jest jak się ktoś o coś zesra i go boli dupa
Opublikowano 16 maja 202416 maj Tak i wszyscy wiemy od kogo wtedy najbardziej wali odchodami Edytowane 16 maja 202416 maj przez Josh
Opublikowano 16 maja 202416 maj 3 minuty temu, GearsUp napisał: Dyskusja zawsze jest jak się ktoś o coś zesra i go boli dupa No jedną z osób na tym forum która się zesrała potężnie jesteś Ty. Mały chłopczyk dostawał minusiki i poszedł donieść
Opublikowano 16 maja 202416 maj 6 minut temu, Josh napisał: przecież to ty robisz na 2 (minimum, nie wiem gdzie jeszcze) etaty, na ppe też normę wyrabiasz. raz włączyłem się do takiej dyskusji i to był ostatni raz, bo Josh to wiadomo, codziennie woke to woke tamto, a nick observera co widzę, to akurat się o coś sprzecza, jak nie homo to murzyni. u was to jest wręcz pasja. jednak trzeba się trzymać postanowienia i odbić od tych tematów, z polityką włącznie, szkoda czasu, który można lepiej spożytkować, na przykład patrząc w sufit
Opublikowano 16 maja 202416 maj 7 minut temu, Sep napisał: No jedną z osób na tym forum która się zesrała potężnie jesteś Ty. Mały chłopczyk dostawał minusiki i poszedł donieść Oj musi boleć ten murzynek strasznie, że jest grzebane tak głęboko Tylko, że nie takie były fakty kolego To na mnie donieśli, że nie mogą przyznawać reakcji A teraz łap
Opublikowano 16 maja 202416 maj 7 minut temu, GearsUp napisał: Oj musi boleć ten murzynek strasznie, że jest grzebane tak głęboko Tylko, że nie takie były fakty kolego To na mnie donieśli, że nie mogą przyznawać reakcji A teraz łap to tak jak w Prince of Persia księża grał Gyllenhaal