Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Featured Replies

Opublikowano

KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon?

• Odpowiedzi 579
  • Wyświetleń 47,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież to nie chodzi o to że jest sklepik ze skinami tylko ile tam tego jest i co tam jest. Ja w MW 2019 kupiłem prawie autentyczny uniform polskiego GROMu i innych realnych jednostek wojskowych, te

• Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię

• Ale to multi to parujące gówno jest  dosłownie po 3 meczach mam ochotę wyjebac z dysku i nie wracać więcej. Strzela się gorzej niż w MWIII, spawny klasycznie spierdolone tak jak w becie, balans taki ż

Opublikowano
19 minut temu, Czezare napisał(a):

o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD

Opublikowano
56 minut temu, Hubert249 napisał(a):

o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD

Kampanię??

grimace-clint-eastwood.gif

Opublikowano

No kampania miejscami niezłe WTF. No i są blueprinty i nagrody do multi :)

Opublikowano
6 godzin temu, Czezare napisał(a):

Już jest.

Opublikowano

Odpaliłem multi i jak na razie mi siadło. Tak jak wszystkie ostatnie CODy mi nie leżały tak tutaj podoba mi się w sumie wszystko. Szczególnie mapy i feeling strzelania. Ostatnio tak dobrze bawiłem się przy WWII.

Opublikowano

A to Żydki chciwe xd w MW można było karnetem zyskać 300pkt Cod. Tutaj już wychodzi się na zero.

Opublikowano

Podobno oficjalnie miało być wsparcie dla PS5Pro, ktoś coś zauważył, jakaś lepsza grafika/rozdzielczość niż na PS5?

Opublikowano

Jest wsparcie PS5 Pro (:obama:), jeszcze nie testowałem:

SmartSelect_20241115_091246_SamsungInternet.thumb.jpg.a6b1b0a89b79efc162a779ef9b7950ad.jpgSmartSelect_20241115_091254_SamsungInternet.thumb.jpg.fe6466e5092380102f58264df7df0d12.jpg

Opublikowano

Liczę na obszerną relacje zdjęciową nachlanego wiskera :obama:

Opublikowano

Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. 

Opublikowano
31 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. 

3 nowe. Można tylko na nich nawet grać.

Opublikowano
26 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Z tych trzech nowych najbardziej podoba mi się Extraction. Jest tam kilka fenomenalnych miejscówek do szycia snajpami/wyborówkami:banderas:

Podobno w trakcie sezonu ma się pojawić jeszcze czwarta mapa tj Racket.

Opublikowano

Nie dziala mi proximity chat w warzone... tylko po smierci.

Na PS5pro warzone wyglada jak kupa, niewyraznie i graficznie tragedia. Nie wiem gdzie te ich usprawnienia.

Opublikowano
16 godzin temu, Hubert249 napisał(a):

Zobaczyłem kilka skórek i mi się odechciało grać. :reggie:  

Mnie bardziej od tych skórek wkurwiają te efekty laserów i kolorowe wybuchy po śmierci. Nie no masakra jest, pierdolone gówno i rak. Jakby się w jakąś chińską mobilkę grało. Ciekawe, czy do końca roku wytrzymam chociaż z graniem w to :pechowiec:

Screenshot_2024-11-15-11-40-54-365_com.reddit.frontpage-edit.jpg